Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczęta ja już dziś w domku
postaram sie was nadrobić później najpierw sie muszę nacieszyć wolnością he heSunSun, gosiaczek31, patryśka83, Emca, Madzik82, MamaAdasia, bella82, kasss, Rubi, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzik postaraj się tym nie denerwować bo to tylko może zaszkodzic wiadomo że wkurza takie przekładanie wizyty bo się jest już nastawionym na ten dzień na tą wizytę ale tak to już jest z tymi lekarzami
sylwia udanego cieszenia sie wolnościąsuper że cię już wypuścili ze szpitala i jak się czujesz? wszystko w porządku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:24
Madzik82, sylwia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz po scanie wszystko wspaniale dziecko takie aktywne ze jakiś sportman będzie smialy się lekarki serduszko wszystko pięknie się rozwija i wysokie bedzie pani doktor powiedziala
SunSun, bella82, loszcz, kasss, gosiaczek31, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
ewka1990 wrote:madzik postaraj się tym nie denerwować bo to tylko może zaszkodzic wiadomo że wkurza takie przekładanie wizyty bo się jest już nastawionym na ten dzień na tą wizytę ale tak to już jest z tymi lekarzami
sylwia udanego cieszenia sie wolnościąsuper że cię już wypuścili ze szpitala i jak się czujesz? wszystko w porządku?
czuje sie nieźle bo cos mnie zaczyna w gardle drapać i jakis katarek na oddziale już złapałam ale leczyć będę sie w domu bo już miałam dość leżenia
a teraz nie wiem co robić bo w czwartek mam wizyte u swojego gina i miałam zrobić glukoze jak zapytałam na oddziale lekarza czy mogę zrobić od razu w szpitalu to stwierdził że mam jeszcze czas do 28 tyg na to i mi nie zrobili żeby zdążyły zrobić musiałabym już jutro jechać z powrotem do szpitala i tam siedzieć
a dodatkowo zleciła mi morfologie i mocz a te robili mi na oddziale to nie ma sensu powtarzać po 3 dniach i nie wiem co teraz
co do telefonu na brzuchu to mnie lekarz opierdzielił że trzymam tel blisko brzucha że nie wolno -
gosiaczek31 wrote:No tak madzik bo 7 mc jest od 27 tc
ale czas leci:-)
Mi zostalo 3,5 mca do terminu. Hmm wydaje sie jeszcze dlugo a pewnie moment i zleci...
A jeszcze nie dawno pisałyśmy o USG 3D czy się wybieramy, o pierwszych ruchach dzidzi, o pierwszych zdjęciach naszych maluszków. Ale ten czas leci ... Aż się rozmarzyłam. -
nick nieaktualny
-
Emca wrote:Ależ dziś dużo mam zaczyna nowe tygodnie. Leci czas
ja właśnie w drodze na badanie szyjki. Trzymam za nas kciuki.
Tak z innej beczki ile podkładów do szpitala kupić?
daj znac po badaniutrzymam kciuki
mi sie wydaje, ze jedna paczke trzeba miec na pewno. Pamietaj o hurtowni o ktorej Ci mowilam, tam widzialam maja w promocjimozemy sie tam razem przejechac
-
Sylwia dobrze że cie wypisali corcia na pewno ucieszona;)
Ja skonczyłam prasowanie i ledwo wszystko zmiesciłam mąż sie smieje ze piramidy robie Juz więcej miejsca choc bym chciala to nie znajde a to szafeczki mojej córuni
slodka100, Scarlett2014, SunSun, MamaAdasia, Rubi, Niunia86, gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość
[/url]
-
a ja wstawiam fotke Kopca Kreta z bananami, ktorego robilam na 1 listopada wg przepisu jednej z was mmm pyszny byl dzieki za przepis
bella82, kasss, Scarlett2014, SunSun, Emily83, Rubi, patryśka83, Niunia86, gosiaczek31, Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
-
pieknie Kasss
ja bede wszystko prac i prasowac jak juz wszystko bede miala przy sobie
a ja sie dzis dowiedzialam od bratowej, ze jej siostra chce sie pozbyc lozeczka w bdb stanie i , ze juz jej powiedziala, ze my chcemya jak nam sie nie spodoba to ona odda nam po moim bratanku
wiec lozeczka nie musze kupowac
Sylwia super, ze jestes w domu!
wydaje mi sie ze nie ma sensu powtarzac badan. zadzwon do lekarza i powiadom go o sytuacji i moze ustalcie nowy termin?sylwia85 lubi tę wiadomość
-
i jeszcze 3 inne fotki Stasia
ze stópką obok główki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:38
bella82, madziutek 23, Scarlett2014, kasss, SunSun, Emily83, MamaAdasia, Sarah88, sylwia85, patryśka83, Niunia86, gosiaczek31, Krysti, Anastacia33, Emca, noa8, Madzik82, magda91 lubią tę wiadomość
-
bella82 wrote:Slodka i ciaso i zdjecie Malenstwa super
zlinczujecie mnie jak poprosze o przepis?juz ci podaje linka:
http://www.mojewypieki.com/przepis/kopiec-kreta
tylko ja banany pokroilam w plasterki
twoja dzidzia w avatarku tez slicznabella82 lubi tę wiadomość
-
laseczki a wy jakiej daty porodu sie trzymacie?? bo u mnie przez dosc duza wage Stasia termin porodu przeskoczyl z 15.03 na 01.03 ale lekarz mowil ze mam sie tym nie sugerowac tylko wg ost @ ale bym sie i tak cieszyla z 1.03 bo mam rocznice bycia razem z moim mężem
hihi
loszcz lubi tę wiadomość