Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bella82 wrote:
dziewczyny z Wro ponawiam zapytanie czy mialybyscie ochote sie spotkac w wiekszym gronie?
chętnie, tylko nie wiem czy dam radę do 19 grudnia, bo do tego czasu będę jeszcze pracować a po pracy to jestem tak zmęczona że odpoczywam w domu leżąc do góry brzuchem i nie mam siły na wyjścia, ale po tym terminie mam wolne do końca roku więc jak najbardziej można się jeszcze spotkać przed świętami... wiec ja się pisze bardzo chętnie na spotkania ale po 19 grudnia -
mi lekarz mowil ze powinno sie patrzyc na date od ost @ bo to ze zmienia sie termin porodu przez wage dziecka to jest dlatego ze program ma ustawiony na srednia wage urodzeniowa ok 3200g a przeciez dzieci rodza sie i wieksze wiec narazie ja moge urodzic Stasia 3600g 15 marca a co bedzie to sie zobaczy na kolejnych wizytach
i po nast wizycie bede musiala jzu liczyc ruchy chyba min 10 do godz 14.00Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:07
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Emily83 wrote:Zastanawiam się nad USG 4D jak myślicie kiedy jest najlepiej je zrobić?
Emily83 lubi tę wiadomość
-
Emily83 wrote:chętnie, tylko nie wiem czy dam radę do 19 grudnia, bo do tego czasu będę jeszcze pracować a po pracy to jestem tak zmęczona że odpoczywam w domu leżąc do góry brzuchem i nie mam siły na wyjścia, ale po tym terminie mam wolne do końca roku więc jak najbardziej można się jeszcze spotkać przed świętami... wiec ja się pisze bardzo chętnie na spotkania ale po 19 grudnia
Emily nie ma problemuwiec zorganizujemy jakas przedswiateczna kawke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:10
Emily83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłodka śliczne te zdjęcia Stasia są
kass potęrzną masz już garderobę dla małej super
sylwia myślę że skoro miałaś robione badania w szpitalu to nie ma sęsu odrazu robić nowych badań odrazuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:46
kasss, slodka100 lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:Sylwia dobrze że cie wypisali corcia na pewno ucieszona;)
Ja skonczyłam prasowanie i ledwo wszystko zmiesciłam mąż sie smieje ze piramidy robie Juz więcej miejsca choc bym chciala to nie znajde a to szafeczki mojej córuni
kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:laseczki a wy jakiej daty porodu sie trzymacie?? bo u mnie przez dosc duza wage Stasia termin porodu przeskoczyl z 15.03 na 01.03 ale lekarz mowil ze mam sie tym nie sugerowac tylko wg ost @ ale bym sie i tak cieszyla z 1.03 bo mam rocznice bycia razem z moim mężem
hihi
ja się też trzymam daty porodu w oparciu o datę ostatniej miesiączki bo usg oblicza termin podług wagi i wymiarów dziecka a to nie jest miarodajny pomiar daty porodu -
ja też liczę datę porodu od terminu @ ale tygodnie liczę o jeden do przodu bo to potwierdzone i już się przyzwyczaiłam, że Franek jest tydzień starszy niż na suwaczkuStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewka ja tak mam czasami chodze i mowie ze mnie suszy napije sie i dalej chce mi sie pic
dziewczyny pamietacie Anastazje od nas z forum jej wykres super wyglada mam nadzieje ze tym razem sie uda;)
https://ovufriend.pl/wykres,fa40930fa515e81a85ba8850875465aa.html
Anka też coś sie nie odzywa ciekawa jestem co u dziewczyn i czy któraś z nich ponownie cieszy sie z ciąży[/url]