Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasss wrote:Patryśka tak dziewczynka ale ta mniejsza szafeczka jest z ubrankami które kupiłam(ich jeszcze nie prałam) w większej są te co dostałam;)
Rubi a jak Tobie idzie pranie?z tej od koleżanki wyselekcjonowałam i z dwóch pudeł zrobiło się jedno, bo część rzeczy była b. zużyta albo np. nie do sprania więc sobie odpuściłam...no i jak uzbieram pokaźną sumkę to wtedy za jednym zamachem wstawię białe, a w drugiej turze kolor i rzucę się w wir prasowania:P
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi, Anastacia33, MamaAdasia, Krysti, gosiaczek31, patryśka83, bella82, Niunia86, Emca, kasss, jasmin, Scarlett2014, Emartea, anka418, madziutek 23, Sarah88, SunSun, Justyska89, noa8, loszcz, kaczamila, sylwia85, slodka100, magda91, Emily83, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pocahontas, świetnie wyglądasz, wszystko idzie w brzuszek, czyli chłopcy rosną
Ślicznie naprawdę !
Nie widać tych kg kochana
Ja ciuszki przepiorę na poczatku lutego, będą świeższeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:43
Pocahontas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ach, jak miło, można się naprawdę dowartościować i poprawić sobie humorek komplementami od Was:)
bella trzymam kciuki:)
Rubi, MamaAdasia
Ja też kilka rzeczy kupiłam, sporo dostałam, ale jeszcze planuję zakupy i wiem, że też sporo rzeczy jeszcze dostanę, więc z praniem czekam, na następnych zakupach kupię środki do prania rzeczy maluszków i poczekają w szafie aż się uzbiera ubranek:)
ewka - my znów stopniowo od dawna wszystko kupujemy, bo wykorzystujemy czas kiedy mam jeszcze siły chodzić na zakupy i sprawia mi to przyjemnośćnie chce wszystkiego zostawiać na głowie męża, zresztą on też wolał by tego uniknąć
od piątku znów mam kilka lepszych dni, oby jak najdłużej tak jeszcze zostałobella82, Rubi, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasss sporo ciuszków uzbierałaś
Pocahontas - brzusio cudny - pokaźny ale coż sie dziwić przy dwójce:) a tak szczuplutka jesteś wiec tymi 17 kg sie nie przejmuj. Wszystko idzie w chłopaków:)
Słodka - zdjęcia śliczne - wyraźnie widać maluszka:) super pamiątka:)
Pocahontas, kasss, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia ja mam 120/90 - pasuje idealnie do standardowego łózeczka. kołderka nawet jest wieksza po rozłożeniu tak ze musiałam podkładać boki. W sklepie chcieli mnie namówić na wiekszą ze niby na dłużej starczy ale dobrze że nie wziełam. Do mojego łózeczka by była wiele za duża. A mała i tak niedługo przechodzi na normalne łózko i pościel normalnych wymiarów.
-
nick nieaktualny
-
Mamuski dziekuje za wszystkie kciuki pomogly - wszystko jest ok
Maly wazy prawie 700gr, i wszystkie wymiary sa okszyjka dluga 4.7cm, Maly rozwija sie prawidlowo
oto Joshua:-)
Anastacia33, Niunia86, Emca, Pocahontas, kasss, Scarlett2014, gosiaczek31, Emartea, SunSun, Krysti, Madzik82, loszcz, kaczamila, slodka100, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
patryśka83 wrote:Ja już po wizycie. Wszystko ok. Franuś waży 945g. Juz wiem dlaczego zaczynam chodzic jak kaczka-rozeszło mi się spojenie łonowe:(
O jejku rzeczywiście kawał chłopagratuluję
jak tak zdajecie relacje z waszych wizyt to się zastanawiam po ile moje chłopaki mają, ostatnio mówiłam do męża, że szkoda, że z boku nie mam wyświetlacza na okres ciąży powinien taki wyskoczyć i wyświetlać wszystkie wymiary i wagę bobasków
Joshua ja pięknie pozował, moje chłopaki ostatnio się chyba zmówiły i jak doktor chciał strzelić fotki ich buziek to się odwracali i zakrywali rączkami:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:45
bella82 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt, moja też nie najgorsza
Szyjka 33 mm, Teoś waży 605 gramów, wszystko ok. Za tydzień planowa wizyta.
bella82, Pocahontas, patryśka83, Scarlett2014, gosiaczek31, Emartea, kasss, SunSun, Madzik82, loszcz, Krysti, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny