Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi wrote:Marta to współczuję..my dalej nie śpimy mąż już nie ma czym a dalej rzyga co ja mam robić?
Mi pomogły czopki o nazwie Torecan 6,5 mg moge je w ciaży brać byle z umiarem a mój też je stosował szybko pomagają dzięki nim się nie odwodniliśmy ale piliśmy też elektrolity jak czopki zaczęły działać -
Są na receptę ale zawsze można się dogadać i ją donieść mi je przepisywał i ginekolog i rodzinny też
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Współczuje chorych mężów... Rubi, Marta trzymajcie się dzielnie i dużo cierpliwości.
Gratuluję udanych wizyt. Bella, Słodka - pięknie zdjęcia.
Pocahontas wyglądasz rewelacyjnie i chyba Twój brzuch waży 17 kg bo po Tobie nie widać ani grama zbędnego tłuszczyku.
Blanka trzymaj się dzielnie. Skonsultuj się z lekarzem prowadzącym i na pewno wszystko będzie dobrze.
Wczoraj nie odzywałam się bo mam nawał pracy i dosłownie nie miałam 10 minut wolnych. Ale na szczęście mój idealny szef zgodził się, żebym została dziś w domu. Co prawda pracy mi przez to nie ubędzie ale przynajmniej mogę siedzieć pod kocem a to mi się przyda bo czuje się jakoś niewyraźnie jakby łapała mnie grypa
Co więcej Junior dostarcza mi trosk bo od wczoraj prawie w ogóle go nie czuje. Już miałam pomysł, żeby jechać na IP ale zjadłam czekoladkę i dostałam kopniak więc chyba jest ok. Tylko Jasiek chyba inaczej się ułożył i nie jest tak wyczuwalny jak zawsze.
No nic. Miłego dnia i powodzenia na wizytach. Zabieram się do pracymiałam plan, żeby siedzieć w dresach i bez makijażu ale muszę iść na pocztę więc chyba będę musiała się jednak doprowadzić do porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:02
Pocahontas, bella82, SunSun, slodka100, Blanka85 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie czy wsze pociechy odwróciły się już główką w dół?
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
hey
joanna moj juz od 4 tyg jest glowka w dol. i wiem ze sie nie przekrecil bo czuje gdzie ma nozki i gdzie pleckami sie wypina ;* i caly czas w tej pozycji lezakuje
a odnosnie ruchow to juz rzadziej czuje typowe kopniaki a raczej przeciagania, naprezanie i prostowanie nozek i czuje nieraz jak stopka przejedzie lub kolanem. i bardzo intensywnie go czue wlasnciwie caly dzien n, niewazne co robie...
pocahontas pieknie wygladasz ;* i faktycznie mi tez wydaje sie ze wszystko w brzuszek Ci poszlo ;*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA JA DZIS ZACZYNAM:
NOWY 27 TYDZIEN ,
NOWY 7 MIESIAC
NOWY 3 TRYMESTR))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:43
Pocahontas, bella82, SunSun, sylwia85, gosiaczek31, Niunia86, loszcz, kasss, slodka100, MamaAdasia, Emca, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Moja jeszcze sie nie odwrociła alf wiem to z usg bo w przewienstwie do Madziutek wcale nie umiem określić co robi i jak leży..No ale d sumie to aż 3 tygodnie różnicy wiec sie nie martwię bo to jak kamień milowy w tym przypadku!
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej moja tez nie odwrócona zresztą leży jak jej się chce chyba jeszcze ma miejsce wiec się wierci bo raz czuje jej kopniaki kolo pępka a raz w pachwinach. Aj dzieci mają jeszcze dużo czasu na obracanie przecież nieraz się słyszy ze obróciło się e 35 tyg. I nie ma się czym martwic
SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Foteczka z okazji nowego tygodnia!Przekraczam dziś tą magiczną cyfrę 24 tygodnia!
zdjęcie co prawda z wczoraj..mam nadzieję że wybaczycie:Dgosiaczek31, Scarlett2014, bella82, Niunia86, kaczamila, noa8, Pocahontas, loszcz, kasss, madziutek 23, Madzik82, slodka100, jasmin, Justyska89, Emartea, MamaAdasia, Emca, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nie wiem jak teraz jest ulozna moja Mala. Na usg na poczatku byla posladkowo, a pod koniec glowkowo. Ale przypuszczam ze jeszcze wiele razy sie poobraca. W pozniejszej ciazy czuje sie dokladnie kiedy sie obraca:-) bo to boli juz pozniej:-) no i czuje sie tak jak Madziutek mowi, kiedy stopa kiedy kolanem i lokciem szoruje po brzuszku a nawet kiedy kreci glowa jak juz jest nisko juz. Moja Ola okolo 30 tc oplatala sie pepowina wokol szyi dwa razy i tak juz jej zostalo do konca. Nie umiala sie rozwiazac z szalika:-) a to wszystko przez to ze wlasnoe mocno sie krecila i obracala:-)
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny gratuluje udanych wizyt.Bardzo się cieszę, że pociechy rosną. Blanka leż i odpoczywaj jak najwięcej. Zdrówka życzę...
Dla chrych mężów również. Czy nie uważacie że chory mąż to inaczej chore dziecko?Jest taki bezbronny podczas choroby, przynajmniej mój
Dziewczyny podpowiedzcie mi co mam zrobić bo mam dylemat... Leżę od tygodnia grzecznie w łóżku, będę leżała jeszcze cały ten tydzień i w sobotę idziemy na zabawę Andrzejkową, bilety kupiliśmy już dawno więc nie chcemy rezygnować a ja na zabawie będę po prostu siedziała, idziemy ze znajomymi których dawno nie widzieliśmy i nie ukrywam, że ode mnie wyszła inicjatywa pójścia na tą zabawę i telefony do znajomych więc idę. Ale tak się zastanawiam czy nie umówić się do mojej gin na wizytę w piątek, żeby sprawdziła mi samą szyjkę czy się wydłużyła? Będzie coś w ogóle widać po dwóch tygodniach leżenia?? Zaplanowaną wizytę mam 15 grudnia więc jeszcze sporo czasu do tej wizyty...
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja witam się w kolejnym tygodniu. Ukończyłam właśnie 25 magicznych tygodni i czuję się z tego powodu super:) Coraz bezpieczniejsze jest Moje Maleństwo
Dziewczyny gratuluje ślicznych maluchów i udanych wizyt.
Madziutek jako pierwsza rozpoczynasz trzeci trymestr. Gratuluję,zazdroszczę i obyś utrzymała dobrą passę aż narodzin naszych Dzidziusiów
Blanka mam nadzieje,że odpoczynek dobrze Wam zrobi. Wiem coś o tym bo też po połówkowym lekarz kazał mniej chodzic bo mała jest za nisko i dlatego nie mógł zrobić zdjęcia buźki bo się wciskała w kanał... Ale troszkę sie uspokoiła z bieganiem i półtora tyg później już było ciut lepiej. Mam nadzieję,ze na kolejnej wizycie usłysze dobre wiadomości i wreszcie dostanę zdjecie buziuńki
Moja mała pierwszy raz wczoraj pokazała tatusiowi jak kopie. brzuch skakał z każdej strony:) Bezcenny widok i uczucie
Miłego dnia dziewczynySunSun, slodka100, gosiaczek31, Blanka85 lubią tę wiadomość
-
Blanka oszczędzaj się odpoczywaj i daj znać po wizycie leżenie na pewno dużo pomoże;-) współczuję chorych mężów to prawda ze są jak duże dzieci ale trzeba się nimi zająć
kaczamila ja bym poszła będziesz miała pewność ze jest ok i możesz iść na ta imprezę ( mam nadzieje ze tak będzie)
Sunsun super wyglądasz śliczny brzuszek;-)
Ja też zaczynam kolejny 25tydz zdjęcie wrzucę później;-)Niunia86, SunSun, Blanka85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
chyba na obrócenie się dziecka główką do dołu jest jeszcze sporo czasu, moje dziecko na ostatnim badaniu tj. 14.11 było ułożone pośladkowo.
Gratuluje mam, które przekroczyły granicę 25 tc i tym które już wchodzą w III trymestr
SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość