Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie obejrzałam uwagę o 9-letniej dziewczynce z wadą serduszka
lekarze powiedzieli rodzicom, że muszą być gotowi na wszystko bo każdy dzień może być jej ostatnim i może się nie obudzić
strasznie smutne.
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witajcie dziewczyny
Jestem tu po raz pierwszy....Pozwolicie ze się przyłączę?
MoniaP przepraszam ze pytam, ale gdzie nabyłaś takie cuda?
Rubi też to oglądałamAż sie popłakałam
Biedactwo.....
Madzik82, Scarlett2014, SunSun, Rubi, bella82, gosiaczek31, Emartea, kasss, Dorka1979, loszcz, slodka100 lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Nie wiem jak tu wstawic suwaczek
Mam nadzieję ze mi pomożecie
Co u mojego maleństwa? No więc zaczne od początku....W moim brzuszku mieszka chłopczyk (imię jeszcze nie wybrane)Obecnie jestem w 25 tc. Dziś wizytowaliśmy........i wszystko dobrze, szyjka trzyma tak jak powinna, serduszko biło jak szalone
W 21 tc miałam ostatnie usg, synuś ważył wtedy 480 g
Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości jeśli chodzi o wszystkie zamieszczone posty......ale postaram się teraz zaglądać do Was każdego dnia
Madzik82, SunSun, bella82, gosiaczek31, Emca, Emily83 lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
moniaP przepiekne te ozdoby ;* pewnie taki komplet sporo kosztuje... ?
MisiaMonisia pewnie ze pozwalamy Ci sie przylaczyc;)
Scarlett moge o cos zapytac?gdzie Ty pracujesz? w sensie czym sie zajmujesz? i czy Twoj szef to jakis stary znajomy lub ktos z rodziny?
bo ciagle o nim piszesz (wiecej niz o mezu;D) i sie zastanawiam gdzie mozna znalesc takich szefow???
bo raczej kojarza sie z tyranami , wyżywajacymi sie na pracownikach a Ty lamiesz wszelkie stereotypy
Pocahontas nie wiedzialam ze Ty tez bedziesz mniec Nikodemkasuper;*
-
Madziutek....Toruń
Madzik dziekuje....mam nadzieję że dam radeNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualnyWitaj MisiaMonisia mam nadzieje ze będziesz się dobrze w naszym gronie czuła
dopisz się do naszej listy na pierwszej stronie w pierwszym poście naszego tematu jest link
Heh zauważyłam że ja do każdej nowej osoby mówię żeby dopisywaly się do listyMisiaMonisia, loszcz lubią tę wiadomość
-
za chwilkę się dopisze
dziekuję
Z suwaczkiem dałam sobie radęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:37
Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
MisiaMonisia witaj na forum
rzeczy zamówiłam z allegro. Oto link:
http://allegro.pl/lampa-sufitowa-wiszaca-lampka-nocna-rozne-wzory-i4635169457.html
Skompletowałam całość z różnych aukcji od tej Pani. Polecam
Madziutek za całość: 3 lampy (sufitowa, na biurko i na ściane), zegar, ramka, pudełko na chusteczki, imię Maksiu zapłaciłam 440 zł. Napis love i serduszka dostałam w gratisieSunSun, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
-
SunSun wrote:Rubi my mamy taki dramat w rodzinie
syn brata ma bardzo ciężka i niespotykaną wadę serca:-( nie wiem ile razy juz wyrywali go śmierci.Miał nie dożyć 3 miesiącu a ma 4 latka.W styczniu ma opreracje ale nie wiadomo jak będzie:-(
nie potrafię zrozumieć tej niesprawiedliwości...oby styczeń był dla nich szczęśliwy...
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyMisiaMonisa witaj
Madziutek ja też kiedyś nie wierzyłam, że można mieć takich szefów bo moja poprzednia szefowa była zdrowo stukniętaI choć wiem, że wszyscy (Zarząd pod który podlegam to 3 osoby) są jakby nie z tych czasów to nadal czasami potrafią mnie zadziwić i dlatego o tym pisze albo mówię. Mój maż jest cudowny bo taki musi
tzn. tego od niego oczekuje
ale że szefowie potrafią tacy być? pracuje z nimi 5 lat a nadal mnie to dziwi czasami
A odpowiadając na Twoje pytanie ani to moja rodzina ani moi znajomi. Na rozmowie o pracę (odpowiedziałam na ogłoszenie) zobaczyłam ich pierwszy raz w życiu. Ponieważ musiałam wtedy szybko znaleźć pracę zaczynałam od pół etatu i naprawdę marnej pensji. Ale pracowałam jak wół, nie narzekałam, nie żądałam nadgodzin a oni to docenili. Zajmuje się sprawami personalnymi, głównie rekrutacjami i trochę kadrami. Plus dbam, żebym w firmie była fajna atmosfera - paczki dla dzieci, choinka, wigilia etc. A przede wszystkim jestem wobec nich uczciwa. Jeśli coś mi się nie podoba to to mówię, ale otwarcie i im w cztery oczy a nie na przerwie na papierosku. Zdarzyło mi się wpaść przez to w problemy ale teraz to doceniają. O ciąży powiedziałam im w 6 tygodniu - wiedzieli wtedy tylko mój mąż i najlepsza przyjaciółka. I choć bałam się jak cholera bo nie wiedziałam jak będzie to wiem, że zrobiłam dobrze. W tamtym czasie nie miałam żadnego zastępstwa i po prostu nie mogłam zaryzykować, że zostawię ich z dnia na dzień a oni nie będą na to zupełnie przygotowani. Moja szefowa jak to usłyszała to po raz pierwszy w życiu mnie uściskała.
Ale żeby nie było tak pięknie - są minusypracy mam naprawdę bardzo, bardzo dużo i nie ma mowy żeby zrobić to w 8 h. No i kasa jest średnia, bo to polska firma i tak naprawdę dopiero dziś po 5 latach pracy zarabiam podobnie co moim znajomi którzy bez doświadczenia od takiej kasy którą ja mam dziś zaczynali w korporacjach. Ale za to naprawdę kocham to co robię (tak wiem jestem dziwakiem) i o ile normalnie nie zawsze to doceniałam to teraz w ciąży naprawdę widzę, że mam cudownych szefów.
Niestety ludzie bardzo często zamiast docenić takich szefów próbują ich wykorzystać. Znajoma z naszego oddziału w Katowicach (również nie ma zastępstwa) o ciąży powiedziała w 18stym tygodniu.... dziś się dowiedzieliśmy. I odpowiadając na Wasze pytania nie ma za sobą traumatycznych przeżyć etc....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:08
MisiaMonisia, madziutek 23, Madzik82, SunSun, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunSun ja również trzymam kciuki za styczeń. I wiesz - cuda naprawdę się czasami zdarzają. Znam taki przynajmniej jeden. Właśnie skończył 3 lata a i on i jego mama mieli nie przeżyć doby. Teraz oboje są w naprawdę rewelacyjnej formie. Nikt nie umie tego wytłumaczyć. CUD i już.
SunSun lubi tę wiadomość
-
MisiaMonisia witaj;)
Scarletdobrze ze u was wszystko ok czasem lepiej sprawdzic dla wlasnego spokoju
SunSun bedziemy trzymać kciuki za tego maluszka to prawda ze to ogromnie niesprawiedliwe by dzieci tak cierpiały;(
A to my w 25tc;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:20
Scarlett2014, Justyska89, MoniaP, Rubi, madziutek 23, Anastacia33, Krysti, Emca, Madzik82, Niunia86, Emartea, gosiaczek31, SunSun, loszcz, MamaAdasia, czekaja, patryśka83, patryśka83, slodka100, MisiaMonisia, noa8 lubią tę wiadomość
[/url]