Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:A i w sobotę scielam włosy z długości do ramion na króciutkie.tylko kolor mam do dupy ale pofarbuje dopiero na święta.
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja juz zaniosłam mocz do badania mam nadzieje ze zadnych bakteri nie ma bo brzuch juz wogole nie boli ale gin chcial sprawdzic woda rano juz była na szczęście.
mała co noc daje tak mi do wiwatu ze szok od 12.30 zaczyna swoje tańce zasnąć mi ciężko ze masakra. Na lewym boku spać nie mogę bo mnie już boli na plecach mi nie wygodnie a jak się kładę na boku prawym to mała kopie jak opętana masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry i miłego dnia
ja ze spaniem w nocy nie mam żadnego problemu ale za to budzę się o świcie. Nie ważne czy w tygodniu, czy w weeekend. Zwykle o 5/6 jestem na nogach. Bez budzika. A kiedyś siłą ciężko było mnie dobudzić...
Dziś też pracuje z domu i mogłabym poleniuchować nieco dłużej w łóżku. Ale jak zwykle o 7 byłam po śniadaniu i teraz myślę już co zjem na drugie śniadaniena obiad za to planuje zrobić zapiekankę. Z resztek które mam w lodówce
jak szybko wyrobię się z pracą to może uda mi się też coś posprzątać dziś bo caly weekend nas nie będzie.
-
Hej mamuśki ja też spać nie mogę i czuje jak moja mala też w nocy szaleje
ale nie przeszkadza mi to bo delikatnie ja czuje ja przez ciśnienie zawsze miałam problem z zasypianiem za to mogę bardzo długo spac;-)
Jystyska no widzisz jednak nie pozbawili cię dziś wody dobrze ze udało ci się zrobić badania
Loszcz ja też scielam we wrześniu z bardzo długich na krutkie juz trochę odrosly ale wolałam wersje z przed ciazy;-)
Dziś snily mi się paczki ha ostatnio mam bardzo dziwne sny...
loszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Kass śliczne zdjęcia:)
Na szczęście ze spaniem u mnie nie ma problemów. Zarzucam tylko nogę na biodro albo brzuch mojego M i sobie tak śpimy. Zauwazylam, że mój Franio chyba zazdrosny jest o tatę, bo im bardziej przytulę sie brzuchem do jego pleców, tym bardziej on w nie kopie:D -
hej mamuski!
ja tez mam problem ze spaniem, bardzo czesto sie budze, a zanim zasne to wedruje do toalety z 3razy! ale za to mam czesto erotyczne sny
wczoraj chyba po raz pierwszy mialam zgage- tak mi sie wydaje, ze to zgaga. takie uczucie ciepla, goroca w gardle i jakbym miala cos w przelykuokropne uczucie, po mleku troche przestalo
milego dnia :-*patryśka83, Krysti, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez dzisiaj paczki jem
mój K mi przyniósł jak z nocki wracał
Patryska moja Hania chyba tez zazdrosna bo co bliżej ja męża to ona mocniej kopie smiałam się ostatnio do męża ze dziecko chce nam powiedzieć " no staruszkowie macie już dziecko to starczy przytulnek"Krysti, patryśka83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ale się wyspalam...ja mam problem z zasypianiem ale tak po prostu a nie że mi niewygodnie..
Mój Franek ostatnio szaleje ale bardzo mnie to cieszy:) wczoraj się z mężem smialismy bo podbijal tak mocno pudełko z mascia które położyłam na brzuchu..i w końcu dal się nagrać na tel.
Kass to miły sen miałas:P
Loszcz ja też mam problem z imprezami..nie wiem jak wysiedze w święta bo moja kość ogonowa nie daje o sobie zapomnieć..
Justyska to woda zaoszczędzona:) dobrze że nie musiałas się gimnastykowac z miska..
Scarlett organizm jest jak budzik..jak wpadnie w jakiś rytm to nie rozpoznaje że masz wolne i można dłużej pospac:P chociaż są ludzie którzy zawsze mają problem ze wstawaniem niezależnie od tego ile lat chodzą doppracy na ta samą godzinę..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dzis to ja nie czuje malej:(
puknela pare razy rano a teraz cisza gdzie wczoraj o tej porze szalala. dam jej jeszcze troche czasu a jak nic sie nie zmieni zadzwonie do mojego lekarza moze mnie przyjmie.
moze paczka zjem co by ja obudzic ale mialam nie jesc slodyczy do mikolajek:)
milego dnia:) -
nick nieaktualny
-
Czekaja moze jeszczeja poczujesz ma caly dzien moze sobie śpi;)
moj mąz wczoraj powiedzial jak mi robil zdjecia ze mam duzy brzuch to pewnie julka jest duza to tak zaczeła sie wiercic a jak przystawial reke przestawala wkurzyla sie pewnie ale powiedzialam mu na przykladzie Madzik ze niekoniecznie wielkosc brzucha ma znaczenie;)
Juz równy tydz zostal mi do wizyty ale ten czas sie wlecze dzis mam za to wizyte u mojej kardiolog zobaczymy co mi powie na godz 21.30 taka oblegana dobrze ze ośrodek po drugiej stronie ulicyMadzik82, czekaja lubią tę wiadomość
[/url]