X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    A i w sobotę scielam włosy z długości do ramion na króciutkie.tylko kolor mam do dupy ale pofarbuje dopiero na święta.
    Na krotko bardzo scielaś wloski ,ja kiedys nosiłam się z krotkimi gore mialam dlugą a boki krociótkie bardzo ,teraz tez obciełam do uszów na równo . Napewno fajnie wygladasz pozdrawiam.

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass Super Zdjęcia piękne :)

kasss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz zaniosłam mocz do badania mam nadzieje ze zadnych bakteri nie ma bo brzuch juz wogole nie boli ale gin chcial sprawdzic woda rano juz była na szczęście.
    mała co noc daje tak mi do wiwatu ze szok od 12.30 zaczyna swoje tańce zasnąć mi ciężko ze masakra. Na lewym boku spać nie mogę bo mnie już boli na plecach mi nie wygodnie a jak się kładę na boku prawym to mała kopie jak opętana masakra

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska ja tez mam problem z ułożeniem sie do snu zeby mi wygodnie bylo....pociesze cie ze wygodniej to juz nie będzie. ...raczej jeszcze mniej komfortowo

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem mojego kuzyna zona to mówiła ze masakra miała taki moment ciąży ze nie spala wogóle w nocy

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Wiem wiem mojego kuzyna zona to mówiła ze masakra miała taki moment ciąży ze nie spala wogóle w nocy
    Ja tez tak mmiałam ze potrafilam kilka nocy z rzedu nie spać

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może mnie to ominie a jak nie to w nocy będę robiła coś a w dzień spala heh prasowanie ubranek dziecięcych zostawię sobie na noc ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i miłego dnia :) ja ze spaniem w nocy nie mam żadnego problemu ale za to budzę się o świcie. Nie ważne czy w tygodniu, czy w weeekend. Zwykle o 5/6 jestem na nogach. Bez budzika. A kiedyś siłą ciężko było mnie dobudzić...

Dziś też pracuje z domu i mogłabym poleniuchować nieco dłużej w łóżku. Ale jak zwykle o 7 byłam po śniadaniu i teraz myślę już co zjem na drugie śniadanie :) na obiad za to planuje zrobić zapiekankę. Z resztek które mam w lodówce :) jak szybko wyrobię się z pracą to może uda mi się też coś posprzątać dziś bo caly weekend nas nie będzie.

• kasss Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki ja też spać nie mogę i czuje jak moja mala też w nocy szaleje
    ale nie przeszkadza mi to bo delikatnie ja czuje ja przez ciśnienie zawsze miałam problem z zasypianiem za to mogę bardzo długo spac;-)
    Jystyska no widzisz jednak nie pozbawili cię dziś wody dobrze ze udało ci się zrobić badania ;-)
    Loszcz ja też scielam we wrześniu z bardzo długich na krutkie juz trochę odrosly ale wolałam wersje z przed ciazy;-)
    Dziś snily mi się paczki ha ostatnio mam bardzo dziwne sny...

loszcz lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass ja tez sny mam rózne ,dziwne :) mówią że jak człowiek sni to zdrowy . Ale w ciąży hormony też swoje robią .Jesli chodzi o spanie tez mam problem z zaśnięciem czujna jakaś jestem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nawet nie piszcie o takich rzeczach jak pączki... gdzie ja teraz dostanę pączka jeśli nie planuje wychodzić z domu? zrobię sobie kakao i zjem banana - wersja light pączka :)

Krysti, patryśka83, czekaja, kasss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączka ostatnio jadlam :) odrazu w sklepie do łapy i wcinałam :D

SunSun lubi tę wiadomość

• patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Kass śliczne zdjęcia:)
    Na szczęście ze spaniem u mnie nie ma problemów. Zarzucam tylko nogę na biodro albo brzuch mojego M i sobie tak śpimy. Zauwazylam, że mój Franio chyba zazdrosny jest o tatę, bo im bardziej przytulę sie brzuchem do jego pleców, tym bardziej on w nie kopie:D

1usa3e5edaup0yxb.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    proszę..:)

http://allegro.pl/koc-niemowlecy-kocyk-dzieciecy-cena-hurtowa-i4775879937.html
    Ja również zamawiam:)

Rubi lubi tę wiadomość

1usa3e5edaup0yxb.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski!
    ja tez mam problem ze spaniem, bardzo czesto sie budze, a zanim zasne to wedruje do toalety z 3razy! ale za to mam czesto erotyczne sny :-D
    wczoraj chyba po raz pierwszy mialam zgage- tak mi sie wydaje, ze to zgaga. takie uczucie ciepla, goroca w gardle i jakbym miala cos w przelyku :-/ okropne uczucie, po mleku troche przestalo :-)
    milego dnia :-*

patryśka83, Krysti, Emca lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj paczki jem :) mój K mi przyniósł jak z nocki wracał :)

Patryska moja Hania chyba tez zazdrosna bo co bliżej ja męża to ona mocniej kopie smiałam się ostatnio do męża ze dziecko chce nam powiedzieć " no staruszkowie macie już dziecko to starczy przytulnek"

Krysti, patryśka83 lubią tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Ale się wyspalam...ja mam problem z zasypianiem ale tak po prostu a nie że mi niewygodnie..
    Mój Franek ostatnio szaleje ale bardzo mnie to cieszy:) wczoraj się z mężem smialismy bo podbijal tak mocno pudełko z mascia które położyłam na brzuchu..i w końcu dal się nagrać na tel.
    Kass to miły sen miałas:P
    Loszcz ja też mam problem z imprezami..nie wiem jak wysiedze w święta bo moja kość ogonowa nie daje o sobie zapomnieć..:/:/
    Justyska to woda zaoszczędzona:) dobrze że nie musiałas się gimnastykowac z miska..
    Scarlett organizm jest jak budzik..jak wpadnie w jakiś rytm to nie rozpoznaje że masz wolne i można dłużej pospac:P chociaż są ludzie którzy zawsze mają problem ze wstawaniem niezależnie od tego ile lat chodzą doppracy na ta samą godzinę..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis to ja nie czuje malej:(

puknela pare razy rano a teraz cisza gdzie wczoraj o tej porze szalala. dam jej jeszcze troche czasu a jak nic sie nie zmieni zadzwonie do mojego lekarza moze mnie przyjmie.

moze paczka zjem co by ja obudzic ale mialam nie jesc slodyczy do mikolajek:)

milego dnia:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja napij się coli ba moja to działa jak plachta na byka zaczyna szaleć jak wariatka po tym :)

czekaja lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja moze jeszczeja poczujesz ma caly dzien moze sobie śpi;)
    moj mąz wczoraj powiedzial jak mi robil zdjecia ze mam duzy brzuch to pewnie julka jest duza to tak zaczeła sie wiercic a jak przystawial reke przestawala wkurzyla sie pewnie ale powiedzialam mu na przykladzie Madzik ze niekoniecznie wielkosc brzucha ma znaczenie;)
    Juz równy tydz zostal mi do wizyty ale ten czas sie wlecze dzis mam za to wizyte u mojej kardiolog zobaczymy co mi powie na godz 21.30 taka oblegana dobrze ze ośrodek po drugiej stronie ulicy

Madzik82, czekaja lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 727 728 729 730 731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ