Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarah ale przynajmniej bedziecie w swoim gniazdku na swieta, to mila perspektywa a teraz musicie we dwojke spiac sie i dzialac mimo zmeczenia i nerwow. Final bedzie super. Mnie to i bez remontow wkueza przedswiateczny okres i te wszystkie gazdzety:-)
-
hej dziewczyny,
a mnie chyba maz zarazilwstalam z "dziwnym"gardlem, niby nie boli ale czuje jak przelykam i na nic nie mam sily
wczoraj na wieczor wypilam mleko z czosnkiem i miodem, dzis tylko z miodem i ide z powrotem do wyrka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:11
-
Właśnie wypiłam glukozę. Nie było źle tylko teraz to dwugodzinne siedzenie w klinice. Oczywiście kolejka była spora, ale nikt nie widział, że stoją w niej ciężarne!
Bella życzę zdrowia. Oby to była chwilowa niemoc.Niunia86, gosiaczek31, bella82 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja mam niemoc wieczorami (głownie kręgosłup mi dokucza) i nawet rano jak za wcześnie wstaję. Dzisiaj wstałam przed 9 i najchętniej poszłabym znowu spać. Noc miałam ciężka bo przez mojego M musiałam spać u rodziców bez poduchy mojej,leków itd i jestem wykończona
Bella zdrówka życzę. Mnie od kilku dni już gardło pobolewa rano jak wstaje,nos z resztą też
Jutro glukoza ale podejdę do niej jak Emarteam- przecież ja lubie słodkie to co taki kubeczek słodkości moze mi zrobić prawda?? W końcu jestem większa
Miłego dnia:) U mnie wczoraj wieczorem popruszył chwilkę śnieżekEmartea, gosiaczek31, SunSun, bella82, czekaja lubią tę wiadomość
-
MartaM proponuję szwagierce wejść na głowę, gnębić ją żeby oddała co pożyczyła, aż może zrozumie, że tak po prostu się nie robi. Ja tak mam z moim młodszym bratem - pożyczam mu różne rzeczy i nie ma mowy żeby sam z siebie mi je oddał, więc go po prostu cisnę o to i odzyskuję
Sarah88 mam nadzieję, że jesteście już na finiszu i niedługo odetchniecie z ulgą w swoich własnych czterech kątach! Jeszcze chwilę wytrzymacie i będzie już wszystko dobrze
Ja po 14 odwiedzam dermatologa, a rano już nadciśnienie. Chyba jednak się trochę denerwuję. -
Powodzenia na wizytach i na glukozie
Mnie też dopadła niemoc jesienno-trzeciotrymestrowa. Jestem wiecznie zmęczona, na nic nie mam siły, a jak się za coś zabiorę to mam wrażenie, że nie dam rady skończyć. Zaraz bolą mnie plecy, nogi, ciągnie mnie brzuch, wczoraj miałam kilka zawrotów głowy. Oby okazało się to chwilowe i szybko minęło!
Mam do as pytanie czy planujecie kupić ochraniacz do łóżeczka dziecięcego? Czytałam na ten temat różne opinie. Chcę wykorzystać kupon na allegro, który dziś traci ważność i kupić pościel. No i zastanawiam się nad ochraniaczem. Korzystam z ostatnich dwóch dni wolnego i przekopuję allegro. Spodobały mi się te dwa komplety.
http://allegro.pl/2-el-posciel-do-lozeczka-120x90-slon-kropki-szara-i4841781204.html
http://allegro.pl/posciel-gwiezdny-pyl-2-cz-120x90-belisima-kolory-i4747396559.html
Może jakieś rady od doświadczonych mam w sprawie ochraniacza na szczebelki? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, witam się z Wami. Ja zajadam śnaidanko, byłam po wyniki i co??... cukier wysoki
ten przed jest ok bo 76 ale po dwóch godzinach 140
i powiedzcie mi robiłyście teraz kiedyś crp bo mi wyszło mega duze a w laboratorium babka powiedziała ze w ciazy tak jest... mam 11.1, norma poniżej 5
-
nick nieaktualnyMarta ochraniacz sie przydaje szczegolnie jak dziecko jest ruchliwe i przemieszcza sie w lozeczku. Ale to juz jak ma ze 3 m-ce pewnie. Przynajmniej nie wklada raczek i nozek miedzy szczeble. U mnie Ola przez sen np potafila glowa przywalic wiec tez troche ja amortyzowalo:-) Ja mam razem z dwoma kompletami poscieli ale u nas malo corcia spala sama w lozeczku, zwykle ze mna w duzym
MartaM, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczamila 140 to po 2 h to chyba granica normy ale pewnie bedziesz musiala zaczac leczenie przeciw cukrzycy. Diete chyba zalecaja. Albo kaza powtorzyc okolo 30tc zeby sprawdzic jeszcze raz.
Ja crp nie mialam ale tez zrobie przy nastepnej okazji w lab. Ale mysle ze skoro masz poza norma to nie dovrze to chba swiadczy o jakiejs infekcji w organizmie. Najlepiej idz do swojego prowadzacego jak masz mozliwosc, ja nie znam sie ale dmuchalabym na zimne i z cukrem i z crp -
Ja zamierzam kupić ochraniacz. Nie wiem czemu bo się nie znam, ale tak mi się wydaje, że się może przydać. A może dlatego, że u siostry i kilku koleżanek widziałam coś takiego i wydawało mi się że to musi być. A poza tym jak jest ładny to stanowi dodatkowo ozdobę.
zastanawiam się nad pościelą do łóżeczka. Wystarczy jeden komplet, dwa czy jeszcze więcej?Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Ochraniacz sie przydaje bardzo! Ale w moim przypadku jest za maly, powinien byc dookola calego lozeczka. Moj maly w nocy przemieszcza sie po calym lozeczku i co chwile wali glowa w szczebelki albo gdzies mu sie zawsze zaklinuje reka albo noga...Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
MartaM ja również tak jak już dziewczyny pisały uważam, że ochraniacz się przydaje, więc sama też do już zakupiłam
Co do pościeli to jeszcze nie wiem, słyszałam, że ciężko jest ze spaniem pod kołderką u małych dzieci więc zakupiłam taki śpiworek do spania zapinany, w którym nie ma możliwości się odkopywać przez sen -
Witam się i ja!
ja też kupuje ochraniacz, myślę, że się przyda..
ja już wczoraj pisałam o niemocy...np. w czasie kąpieli...coraz ciężej mi to przychodzi niewygodnie mi się podnosić i z powrotem kłaść przy myciu się...ehhh dziwo miałam długą przerwę w spacerach i wczoraj jak się wypuściłam to nie było żadnej zadyszki...ale nawet mówiłam wczoraj do męża że szkoda, że nie można na kilka godzin odpinać brzuszka...porobić czegoś energiczniej i założyć
Sarah, przymusowa przeprowadzka nie brzmi za dobrze...ale pewnie na dobre Wam wyjdzie..Powodzenia w szybkim uporaniu się z remontami...u nas to jeszcze wszystko w polu mąż miał remontować pokój dla Franka ale nie ma kiedyStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny2 komplety wystarcza. Jeden bedziesz miala zawsze na zmiane jak np sie zaplami, obsika, uleje itp. Tak mi sie wydaje:-)
Madzik a ja widzialam u kogos ze znajomych taki wlasnie komplet ze ochraniacz bym dookola na cale lozeczko. Ale moze wzieli poprostu dwa jednakowe i polaczyli?Madzik82 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Bella zdrowka zycze:)
Sarah a czemu tak nagle wyszla ta przeprowadzka czy wczesniej juz byla planowana??
tyle pieniedzy na dziecko potrzebujemy, w moim barze nie za dobrze sie kreci, teraz kredyt musielismy wziac na remont, jezdzimy zalatwiamy od 2 tygodni, a remont sie nawet nie rozpocząl bo dnia brakuje...
co innego jak przeprowadzka jest planowana i cieszy, co innego jak z musu i wszystko przygnębia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:08