Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik no właśnie przeglądam zestawy Duplo ale sporo jest dość małych albo ja na takie trafiam. Miałam więc pomysł żeby kupić Duplo plus jakiś samochodów. Najchętniej zamówiłabym wszystkie potrzebne zabawki w jednym sklepie żeby ograniczyć koszty przesyłki.
Dzięki za cynk o Lidlu... zaraz sprawdzę. -
Teraz na allegro jest jakas promocja na zabawki, chyba tez na lego duplo. Jezeki kupisz z aplikacji mobilnej to za wydane 100zl zwracaja Ci 30zl. Oplaca sie!
a auto dka chlopca to zawsze super pomysl. Moj ma teraz jazde na helikoptery i autobusyNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Anastazja a bierzesz leki?? az niewiarygone ze tak urosło.
Scarlet jak cos tlustego maz ma na obiad to ja staram sie jesc cos innego i wtedy on ma obiad na 2 dni a ja kazdego dnia cos lekkiego:) jest duzo rzeczy ktorych On nie lubi a ja lubie i tak jakos wychodzi np. losoś czy kurczak grilowany:)
dla mnie jakis ten dzien dzis do bani. zastanawiam sie nad lodami na wieczor ale juz dzis byl paczek... no nie wiem ale raz na jakis czas chyba mozna:)
ide dalej lezec bo cos mnie brzuch boli i chyba musze troche odpoczac:)
a maz szpachluje pokoik mamej:) mam nadzieje do konaca przyszlego tygodnia bedzie juz caly wyremontowany:)gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
ewka ......na czczo 160 a po 2h podobno 200 .Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyCzesc Mamuski.
Swietne zdjecia brzuszkow:-)
Ozdoby i lampy tez super. Wogole to witajcie nowe mamusie! Super ze nasze grono rosnie.
Noa tez uwazam ze forum nie jest po to aby tu czyms blysnac:-) to nie olimpiada. To ze sa doswiadczone mamusie to akurat plus. I mowie to z perspektywy jak sama bylam zielona w macierzynstwie i czekalam na pierwsza pocieche. Od kogos zawsze lepiej sie dowiedziec sprawdzonych informacji niz samemu sie zastanawiac i szukac. Wszystke maja cos do powiedzenia o swojej ciazy bo kazda jest inna. I to jest ciekawe tak samo ja brzuszki rozne, tak i my rozne i to jest najfajniejsze.
Co do ruchow, nie ma sie co wkrecac. Nawet jesli dzieciatko jest mniej aktywne. Moze ma leniwy dzien:-) zreszta smyrania i delikatne ruchy, czy obroty to tez ruchy:-) wiec nie zamartwiajci sie. Wiadomo najlepiej jakby ciagle kopaly maluszki ale kiedys tez musza odpoczywac:-) u nas jest podobnie jednego dnia kopniaki i szalensta a np 3 dni delikatne tylko musniecia. Mysle ze to normalne.
Achh misia monisia to faktycznie masz wysoki bardzo cukier. Pewnie dieta i insulina cie czeka tak jak dziewczyny mowia. No i czestsze kontrole az do porodu.noa8, MisiaMonisia, madziutek 23, MoniaP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia tsh mega wysokie... Ja przy 2,9 dostalam opieprz od ordynatorki w szpitalu ze nie dal mi nikt lekow na niedoczynnosc. Mam nadzieje ze bierzesz leki? Pewnie z dawka cos nie gra..
Ja dzis caly dzien w kuchni, chyba cos mnie naszlo jak nigdy. Zupa pomidorowa, maz zjadl ptaktycznie sam caly garnek, dla Oli racuszki z jablkami i bananem, a dla siebie salatka chrzanowa z waszego przepisu:-) chlodzi sie ale juz mam na nia ochote:-) -
nick nieaktualny
-
I mi si e wydaje,że z tym tsh musi byc jakaś pomyłka bo aż tak wysokie?? I to w 3 miesiące??? Nie wiem,nie znam się,ale mi wzrosło w ciąży z 2,5 na 23 w półtora m-ca więc może?? Mój endo mówi,ze od razu powinno się zbijac bo jak ja miałam ostatnio 4,9 to mi wykrzyknik postawił przy wyniku
Trzymam kciuki,zeby wynik okazał się fałszywy
Witam nowe Mamusie. Mam nadzieję,ze będziecie się z nami dobrze czuły
-
Raczej 6,5 ......Bo 65 to masakrycznie wysoki wynik.
Ja na niedoczynność tarczycy leczę się 6 lat. I moje początkowe tsh wynosiło 12 . Więc wg endokrynologa to był już wysoki wynik.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Dorka1979 wrote:Ale po 2godzinach masz więcej niż po godzinie? To już chyba powinno maleć a nie rosnąć
Też trochę mnie to zdziwiło, ale wydaje mi się, że może to być efekt tego, że przez pierwszą godzinę walczyłam ze sobą żeby nie zwrócić tej glukozy a potem mi przeszło i może dopiero wówczas odpowiednio się wchłaniała? nie wiem, może lekarz coś mi na ten temat powie, ale wizyta dopiero 18. grudniaDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Norma jest chyba do 4 ileś tam...........chociaż każde laboratorium ma swoje normy. Wystarczy dobrać odpowiednią dawkę leku i spadnie. Tylko bez stresu, ponieważ tarczyca go nie znosiNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.