Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie wyszłam od dentysty na fotel bez znieczulenia w życiu bym nie siadła mam traume związana z dentysta od dziecka gdyby nie znieczulenia to zębów pewnie bym już nie miała. Powiedziałam mojej dentystce o ciąży za pierwszym razem i teraz co wizyta przypominam. I szczeze nie wiem jakie znieczulenie daje ale raczej wie co robi bo długo już jest dentystka i napewno nie jestem pierwsza w ciąży która znieczulenie bierze. Na fotelu mała jak cały dzień latałam to jej nie czułam a na fotelu się obudziła
Do porodu mam spokój z dentysta kazała mi przyjść kilka mies po porodzieMadzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Kasss mogę tylko na temat hemoglobiny się wypowiedzieć ze masz w najniższej granicy normy bo norma dla kobiet w ciąży to 11
Potwierdzammój lekarz też twierdzi, że norma dla kobiet w ciąży to 11 i że dopiero w tym momencie wdrażamy leczenie.
-
nick nieaktualnyJa miałam poniżej i dostałam żelazo ale to nic biorę i pewnie już będzie lepiej
Dzisiaj stwierdziłam ze musze zmienić laboratorium zw którym robie badania a to oznacza że będę musiała jeździć 24 km. Bo jak przez tel powiedziałam mojemu gin gdzie robie badania to powiedział ze tragedia a właśnie słyszałam że moje lab jedyne w moim mieście ma niepochwalne opinie ze wyniki źle wychodzą -
Cześć dziewczyny
Ostatnio gin kazała mi zbadać TSH wiec tak zrobiłam, ale że jestem nadgorliwa przy okazji zbadałam sobie FT3 i FT4 i okazało się, że nie wszystko jest w normieFT4 jest poniżej normy mam 0,909 a norma która mam podaną to 0,93-1,7 i zaczynam już panikować. Wiecie może czy dla ciężarnych są inne normy i w ogóle co to znaczy jak tylko FT4 jest poniżej normy ?
-
Kass wyniki sa ok jak na ciaze:)
ja mam podobnie:)
Scarlet mialam juz pytac o ciebie gdzie jestes:)
w takich momentach doceniam to co mam. mamy to szcescie ze mieszkamy w swoim mieszkanku. kredyt bedziemy splacac wprawdzie jeszcze przez najblizsze 24 lata(juz 6 splacamy) i troche daje po kieszeni poniewaz kupowalismy mieszkanie w okresie kiedy naprawde byly drogie(teraz takie mieszkanie jak my mamy kosztuje jakies 70 80tys mniej...) to jednak jest to nasze i wszystko co w nim robimy robimy dla siebie:)kasss, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj otrzymałam paczkę z kocem , który polecała Rubi. Faktycznie jest super:)i....kupiłam na allegro megapakę z ubrankami. Właśnie przyszła. Mój synio od dzisiaj nie leży w samej pieluszce,ale ma już 156 rzeczy:D
Sarah88, Scarlett2014, kasss, czekaja, Madzik82, gosiaczek31, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmily ja się na TSH i pochodnych nie znam ale mój lekarz zasadniczo twierdzi, że często normy dla ciężarnych są inne niż dla "normalnych" kobiet tylko laboratoria nie zaznaczają tego na wynikach i narażają kobiety na stres
jako przykład podawał właśnie hemoglobine
czekaja, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Emyli ja mam takie same normy jak ty ale faktycznie masz minimalnie ponizej normy
Ja juz ostatnio mialam morfologie ponizej i polozna mowila ze jest kiepsa a lekarz znowu powiedzial ze jest ok i ze w ciazy nic nie jest idealnie teraz znowu pielegniarka mowi ze anemia a lekarz pewnie w srode powie jest ok tylko po co tak mieszaja nam w glowie lepiej dla nas by bylo gdyby wyniki trafialy prosto do lekarza bo my i tak nic nie poradzimy a tylko sie stresujemyEmily83 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Kaczuszka-breloczek była gratis. Kocyk jest śliczny ale jestem trochę zawiedziona kolorem. Na obrazku na aukcji kolor minky był taki ciemno-fioletowy, identyczny jak te ciemniejsze sówki. Ten fiolet jest całkiem inny, bardziej w róż wpadający. Myślicie żeby składać reklamacje?
-
A ja miałam ostatnio HB 11,9 podjadlam troszkę więcej mieska,soków typu Kubuś, zjadłam kilka razy fasolę po bretonsku, że dwa razy watrobke i od razu podskoczyla na 12,7
Także polecam domowe sposoby zamiast brania leków bo ja np mam zaparcia a po zelazie to już w ogóle chyba bym się hemoroidów nabawiła... -
Emartea wrote:Kaczuszka-breloczek była gratis. Kocyk jest śliczny ale jestem trochę zawiedziona kolorem. Na obrazku na aukcji kolor minky był taki ciemno-fioletowy, identyczny jak te ciemniejsze sówki. Ten fiolet jest całkiem inny, bardziej w róż wpadający. Myślicie żeby składać reklamacje?
Emartea lubi tę wiadomość
[/url]
-
dziewczyny właśnie wróciłam z tesco:P super przeceny...pojechałam po prezenty gwiazdkowe a wróciłam z bodziakami bucikami i spodenkami
za wszystko dałam 76zł więc się naprawdę opłacało...
SunSun, Madzik82, Emartea, MartaM, patryśka83, kaczamila, MamaAdasia, noa8, Niunia86, kasss, Scarlett2014, gosiaczek31, bella82, Emca, czekaja, loszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️