Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi super! A ja nic nie kupiłam dziś, bo jak tylko dojechałam i weszłam do tesco to zrobiło mi się słabo i zaczął mnie ciągnąć brzuch. Szybko złapałam kilka jogurtów i prosto do samochodu i do domu. Teraz już po obiadku i odpoczywam.
Nie dość, że Makaszka jest z mojego miasta, to teraz jeszcze u mnie na osiedlu otworzyli sklep z dziecięcymi rzeczami. Weszłam dziś z ciekawości, szyją bardzo ładne rzeczy, pięknie wykonane i widać że z materiałów świetnej jakości, tylko cen atrakcyjnych to nie mająOczywiście weszłam na 5 min a już mi właścicielka zaczęła planować cały pokoik łącznie z zasłonami
https://paisley.pl/Rubi, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Rubi masz szczęście że jutro dostanę wypłatę. ... inaczej nie wybaczyłabym Ci kuszenia takimi słodkimi rzeczami
a tak może wytrzymam do jutra
a w sobotę i tak muszę iść do sklepu żeby kupić prezent mojemu staruszkowi
A tak serio to może jutro po pracy zrobię jakieś zamowienie na Allegro bo mój mąż właśnie mi przypomniał że musimy serio zająć się wyprawką. No i trochę mi głupio że to mi przypomina a nie ja jemuplus muszę wreszcie kupić prezenty Mikołajkowe a chyba nie mam siły chodzić za tym po sklepach.
-
Hej dziewczyny
Podczytuję Was codziennie ale jakoś nie miałam weny nic pisać, wracam codziennie wieczorem do domu z uczelni i już nie mam na nic siły
Jutro za to ide na glukoze, i mam pytanie, czy w czasie tych przerw między pobraniami, chociaż jakąś wode można pić?
-
Juusti69 wrote:Hej dziewczyny
Podczytuję Was codziennie ale jakoś nie miałam weny nic pisać, wracam codziennie wieczorem do domu z uczelni i już nie mam na nic siły
Jutro za to ide na glukoze, i mam pytanie, czy w czasie tych przerw między pobraniami, chociaż jakąś wode można pić?
Scarlett ja tam nie kupuję prezentów mikołajkowychza dużo kasy idzie..
ale do tesco polecam się wybrać bo te bodziaki f&f mają bardzo przyzwoitą bawełnę i za bodziaka wychodzi niecałe 8złStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi ja dzieciakom prezenty muszę kupić. Resztę pewnie odpuszczę albo kupię coś symbolicznego typu czekoladki. Tacie chcę kupić coś fajnego bo po pierwsze jestem córeczką tatusia a po drugie on strasznie nam pomógł w tym roku w wielu sprawach.
A do Tesco faktycznie może pójdę bo w Tarnowie mam blisko. No i chcę też iść do hebe - to moja ulubiina drogeria. Muszę też kupić coś na rozstępyznowu
bo jak się bawiliśmy przed chwilą z mężem w polowanie na kopniaki Juniora to śmiał mnie zapytać czy to rozstępy mam na brzuchu
nasszczęście to była tylko żyłka ale lepiej zapobiegać niż leczyć
Rubi lubi tę wiadomość
-
madziutek mnie Pani pielęgniarka wręcz opieprzyła, że się nie napiłam wody i zaraz jej zejdę...więc tym razem jak będzie mi się chciało pić to sobie nie odmówię..Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
szkoda że w ogóle muszę powtarzać, bo w tamtej ciąży gin kazała mi zrobić w 7tc ;/ bez sensu...ale wyniki były dobre więc liczę na to że nic się nie zmieniStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyWode mozna popijac ,malymi lyczkami co jakis czas zeby zlagodzic ew mdlosci. Wiadomo nie pol litra na raz:-) woda nie wplynie na poziom glukozy.
A co do anemii mi ostatnio internistka powiedziala tez co innego niz gin. Polozna i ginka ze zla morfo i nedokrwistosc, a rodzinna ze w ciazy na sam poziom hemoglobiny nie patrzy sie bo wazny jest tez bodajze hematokryt czyli stopien krzepliwosci ktory w ciazy zaniza hemoglobine bo jest wieksza objetosc krwi i jest rzadsza i wchodzi objetosciowo malo krwinek w obrazie. Ale nie zawsze trzeba leczyc. Jakos tak:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:52
-
wtedy ciąże prowadziła mi taka 70letnia gin która chyba miała jakieś swoje stare zasady i się ich trzymała
szkoda, że musiałam pić na darmo ten kleik..jedyny plus to wiem chociaż że to żadna straszna sprawa i się teraz nie martwię jak to będzie...
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Moja położna powiedziała żebym sobie wzięła ogórki, więc nie wiem jak to jest, wodę to na pewno ze sobą zabieram na glukozę.
Ale się bobasek kręci, albo i oba:) cały brzuszek faluje:)
Może to dlatego, że mężuś mi dziś zamówił cudną kosmetyczkęjupii:))
http://allegro.pl/kosmetyczka-kufer-reed-7919-tiffany-prezent-i4769970732.html
miałam już po 20.00 nie jeść, ale jestem taka głodna, że chyba jakąś kolacyjkę jeszcze zszykujęScarlett2014, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emartea wrote:Rubi a kupiłaś te bodziaki w zwykłym Tesco czy w Tesco Extra? Ja byłam wczoraj w zwykłym i nie było takich.
pocahontas a to już na gwiazdkę czy tak po prostu?Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyHa a ja właśnie wynegocjowałam z jednym sprzedawcą na Allegro że jeśli zamówię u niego 5 zabawek to przesyłkę będę miała gratis
a z kuponem o którym pisała Madzik (dzięki) może nie zbankrutuje na zabawkach dla chrzesniaka i dzieciaków. I z czystym sumieniem kupię jeszcze prezent Mikołajkowy dla Juniora
Doświadczone mamy znacie aspirator do noska Frida? Jest np. u rodzyneczek.Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny