X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzwoniłam do gin i mam dzwonić po 20 bo ma trochę pacjentek. trzymajcie kciuki, dam znać coś czuje że nie dzisiaj bo będę siedziała u niej długo w kolejce ale jutro rano napisze. Dobrej nocki :*

gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    MartaM no śliczne sa sukienki w smyku;) a pokoikiem dla małej sie pochwal jak juz bedzie gotowy;)
    Kasha ja tez sie boje im blizej tym częsciej o tym mysle bjoe sie czy bede dobra mama i czy sobie poradze to chyba normalne takie obawy

Teraz wydaje Ci sie, ze nie wiesz jak byc mama. Ale uwierz mi, jak pierwszy raz wezmiesz na rece,swoje dziecko - po prostu sie nia staniesz! Dasz rade! I bedziesz super mama!

kasss, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • kasss Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki madzik mam nadzieje ze tak bedzie ale takie obawy zawsze będa na pewno zrobie wszystko by byc najlepsza mama dla mojego dziecka;)
    na pocieszenie dostałam dzisiaj nowa podusie od makaszki i nie musialam odsyłać tej pierwszej więc mam dwie ta pierwsza bardzo plaska ale jak dla takiego maluszka bedzie dobra zobaczcie jaka różnica
    30c3w5l.jpg
    I tak sie zastanawiam ktory komplet sobie zostawic poczatkowo mial byc zielony taki wybral mąż a różowy zamowilam dla tej dziewczynki co dostalismy po niej ciuszki i teraz nie wiem czy nie zaienic co myslicie?

Madzik82, gosiaczek31, slodka100 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe a wiesz, ze przez pierwsze miesiace nie daje sie dzieciom poduszek i ze ta plaska Ci sie nawet bardziej przyda?
    dobrze, ze masz dwie :)

kasss, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku. Całą ciążę nie wymiotowałam a dziś jest mi tak niedobrze że chyba oszaleje. Podejrzewam że to "zasługa" obiadu który zjadłam.

Liczę tylko że można uda mi się szybko zasnąć i obudzić w lepszej formie. Może na dzień dobry zrobię fotkę brzucha :) dziś nie mam na nic siły :/

• kasss Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wiem ale zamawialam 3 bo jeszcze jedna dla koleżanki i tylko moja była taka plaska nie wygladala fajnie a ze już wczesnej pomylili mi kolor kocyka to zadzwonilam bedzie plaska na poczatek a ta grubsza na później;)
    Scarlet może faktycznie cos ci zaszkodzilo połóż sie wczesniej moze przez noc ci przejdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:20

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje jak biedy Junior też się męczy więc na poprawę humoru zamówiłam mu zabawkę o której kiedyś Wam pisałam. Normalnie są drogie ale dziś jest minus 25% gdyby któraś była zainteresowana - http://www.mamissima.pl/przytulanki/les_deglingos_simply_15_cm_wilk_bigbos.html

Kupiłam prezenty na Mikołaja dla wszystkich dzieci to Junior też musiał coś dostać :)

gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet oby do jutra przeszlo. Odpoczywaj.
    Kasss ja tez w zestawie poscieli + wklady poduszka i kolderka, podusie mialam taka super plaska. Dla maluszka taka wystarcza a nawet jak madzik juz mowila bez najzdrowiej. Ale masz dwie wiec bedziesz miala druga na zas:-)

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie ostatnio naczytalam jak to Wam sie dzieci nie chca ruszac i dzisiaj tez cos slabo czuje. No dzieki... ;)

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczka od rodzyneczek musi poczekac bo moja córcia trafila do sxpitala ze stanem zapalnym crp 88.wymioty, biegunka goraczka odwodnienie

860isg18r6bpss11.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jezu... Anastazja saj znac co z Malutka :(

• kasss Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej bidulka koniecznie daj znać co z corcia trzymamy kciuki;-)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kał-sama woda poszedl na posiew. ..teraz jak siusie wydusi to tez ns posiew i na ogólne. Dopiero wtedy bedzie wiadomo co jest przyczyna....podejrzewam albo rotawirus albo bakteria

860isg18r6bpss11.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jak czuje, ze dziecko sie wyciaga albo wystawia jakas czesc ciala to to sie tez liczy jako ruchy?

• Kasha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik myślę że tak.

Dziękuję za pocieszenie. Trochę mi przeszło. Oby było jak piszecie. Mam w domu 5-latka i wydaje mi się że jestem troszkę surowa. Znaczy się zauważam jego tylko złe zachowania i praktycznie żadnych dobrych.

Anastacia, będzie dobrze. Trzymamy kciuki.
    Aż pochwalić się muszę. Dziś dowiedziałam się że koleżanka mojego A szykuje nam wyprawkę na rok. Jakieś zabawki i ciuszki po swojej córci przywiezie. Nie mogę się doczekać. Te co mam już poswgregowałam.

gosiaczek31, Niunia86 lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro ide na glukoze.

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jednak pisze jeszcze dzisiaj. Więc szyjka twarda i wydłużyła się:):):) ale sie cieszę :) wszystko w jak najlepszym porządku. CRP mam powtórzyć za dwa tygodnie jak dalej będzie wysokie to wykupić antybiotyk i brać, a glukoza- mam iść do poradni diabetologicznej z tym wynikiem bo jest dość wysoki i tam albo zrobią dla mnie dietę albo powiedzą czego unikać... ale z tej szyjki to się cieszę :) mąż nawet odetchnął i się śmieje że pewnie szyjka jak u indyka :) i pani gin pożyczyła nam miłej zabawy andrzejkowej, bez szaleństw ale możemy spokojnie iść :)

kasss, Madzik82, gosiaczek31, Scarlett2014, Emartea, SunSun, czekaja, Niunia86, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia daj znać co z małą, mocno trzymam kciuki by było wszystko ok. Buziaki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia, zdrowka dla Małej! Dawaj znać jak sytuacja. pewnie jakiegos rota złapała w przedszkolu biedna...

Kaczamila super wiadomości. Udanej zabawy zatem:)

Madzik - tak to tez sie liczy jako ruch. Kazde poruszenie, czymkolwiek, smyrniecie, obroty sie liczy.
    Ja dzis tez słabo czuje. Wczoraj od rana miałam napiety brzuch i nawet po nospie nie chciało przejść. Dzis miekki, detektor poszedł w użycie, ciezko było mi zlokalizowac serducho... A wieczorem bum... jak zwykle aktywna:) i z czkawką wiec sie uspokoiłam troche:) Czasem warto poczekać na znaki:)

Madzik82, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek moja juz sie rozszalala ale musialam pochlonac sporo Nutelli hehe

Kasha moj maz dzisiaj sie bawil z synkiem. Mowil do niego niby w zartach dosyc ostrym tonem, nie chwalil go, zwrocil uwage, ze cos rozsypal. Maly ma dopiero 18 miesiecy ale chyba wyczul sprawe bo sie poplakal i nie chcial sie juz tata bawic.
    za to pochwaly dzialaja na niego jak magnez. Misie pluszali patrza jak je obiad i bija mu brawo - zjadl cala rybe. Krolik go chwalil ze super myje zabki - nie chcial wypuscic szczoteczki
    na dzieci chyba pochwaly sa wieksza motywacja. Zycze duuuuzo cierpliwosci :)

gosiaczek31, Dorka1979, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość

‹‹ 742 743 744 745 746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ