Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny dzwoniłam do gin i mam dzwonić po 20 bo ma trochę pacjentek. trzymajcie kciuki, dam znać coś czuje że nie dzisiaj bo będę siedziała u niej długo w kolejce ale jutro rano napisze. Dobrej nocki :*
gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:MartaM no śliczne sa sukienki w smyku;) a pokoikiem dla małej sie pochwal jak juz bedzie gotowy;)
Kasha ja tez sie boje im blizej tym częsciej o tym mysle bjoe sie czy bede dobra mama i czy sobie poradze to chyba normalne takie obawy
Teraz wydaje Ci sie, ze nie wiesz jak byc mama. Ale uwierz mi, jak pierwszy raz wezmiesz na rece,swoje dziecko - po prostu sie nia staniesz! Dasz rade! I bedziesz super mama!kasss, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Dzieki madzik mam nadzieje ze tak bedzie ale takie obawy zawsze będa na pewno zrobie wszystko by byc najlepsza mama dla mojego dziecka;)
na pocieszenie dostałam dzisiaj nowa podusie od makaszki i nie musialam odsyłać tej pierwszej więc mam dwie ta pierwsza bardzo plaska ale jak dla takiego maluszka bedzie dobra zobaczcie jaka różnica
I tak sie zastanawiam ktory komplet sobie zostawic poczatkowo mial byc zielony taki wybral mąż a różowy zamowilam dla tej dziewczynki co dostalismy po niej ciuszki i teraz nie wiem czy nie zaienic co myslicie?Madzik82, gosiaczek31, slodka100 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hehe a wiesz, ze przez pierwsze miesiace nie daje sie dzieciom poduszek i ze ta plaska Ci sie nawet bardziej przyda?
dobrze, ze masz dwiekasss, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyDziewczyny ratunku. Całą ciążę nie wymiotowałam a dziś jest mi tak niedobrze że chyba oszaleje. Podejrzewam że to "zasługa" obiadu który zjadłam.
Liczę tylko że można uda mi się szybko zasnąć i obudzić w lepszej formie. Może na dzień dobry zrobię fotkę brzuchadziś nie mam na nic siły
-
Właśnie wiem ale zamawialam 3 bo jeszcze jedna dla koleżanki i tylko moja była taka plaska nie wygladala fajnie a ze już wczesnej pomylili mi kolor kocyka to zadzwonilam bedzie plaska na poczatek a ta grubsza na później;)
Scarlet może faktycznie cos ci zaszkodzilo połóż sie wczesniej moze przez noc ci przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:20
[/url]
-
nick nieaktualnyCzuje jak biedy Junior też się męczy więc na poprawę humoru zamówiłam mu zabawkę o której kiedyś Wam pisałam. Normalnie są drogie ale dziś jest minus 25% gdyby któraś była zainteresowana - http://www.mamissima.pl/przytulanki/les_deglingos_simply_15_cm_wilk_bigbos.html
Kupiłam prezenty na Mikołaja dla wszystkich dzieci to Junior też musiał coś dostaćgosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlet oby do jutra przeszlo. Odpoczywaj.
Kasss ja tez w zestawie poscieli + wklady poduszka i kolderka, podusie mialam taka super plaska. Dla maluszka taka wystarcza a nawet jak madzik juz mowila bez najzdrowiej. Ale masz dwie wiec bedziesz miala druga na zas:-)MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Madzik myślę że tak.
Dziękuję za pocieszenie. Trochę mi przeszło. Oby było jak piszecie. Mam w domu 5-latka i wydaje mi się że jestem troszkę surowa. Znaczy się zauważam jego tylko złe zachowania i praktycznie żadnych dobrych.
Anastacia, będzie dobrze. Trzymamy kciuki.
Aż pochwalić się muszę. Dziś dowiedziałam się że koleżanka mojego A szykuje nam wyprawkę na rok. Jakieś zabawki i ciuszki po swojej córci przywiezie. Nie mogę się doczekać. Te co mam już poswgregowałam.gosiaczek31, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej jednak pisze jeszcze dzisiaj. Więc szyjka twarda i wydłużyła się
ale sie cieszę
wszystko w jak najlepszym porządku. CRP mam powtórzyć za dwa tygodnie jak dalej będzie wysokie to wykupić antybiotyk i brać, a glukoza- mam iść do poradni diabetologicznej z tym wynikiem bo jest dość wysoki i tam albo zrobią dla mnie dietę albo powiedzą czego unikać... ale z tej szyjki to się cieszę
mąż nawet odetchnął i się śmieje że pewnie szyjka jak u indyka
i pani gin pożyczyła nam miłej zabawy andrzejkowej, bez szaleństw ale możemy spokojnie iść
kasss, Madzik82, gosiaczek31, Scarlett2014, Emartea, SunSun, czekaja, Niunia86, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia, zdrowka dla Małej! Dawaj znać jak sytuacja. pewnie jakiegos rota złapała w przedszkolu biedna...
Kaczamila super wiadomości. Udanej zabawy zatem:)
Madzik - tak to tez sie liczy jako ruch. Kazde poruszenie, czymkolwiek, smyrniecie, obroty sie liczy.
Ja dzis tez słabo czuje. Wczoraj od rana miałam napiety brzuch i nawet po nospie nie chciało przejść. Dzis miekki, detektor poszedł w użycie, ciezko było mi zlokalizowac serducho... A wieczorem bum... jak zwykle aktywna:) i z czkawką wiec sie uspokoiłam troche:) Czasem warto poczekać na znaki:)Madzik82, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek moja juz sie rozszalala ale musialam pochlonac sporo Nutelli hehe
Kasha moj maz dzisiaj sie bawil z synkiem. Mowil do niego niby w zartach dosyc ostrym tonem, nie chwalil go, zwrocil uwage, ze cos rozsypal. Maly ma dopiero 18 miesiecy ale chyba wyczul sprawe bo sie poplakal i nie chcial sie juz tata bawic.
za to pochwaly dzialaja na niego jak magnez. Misie pluszali patrza jak je obiad i bija mu brawo - zjadl cala rybe. Krolik go chwalil ze super myje zabki - nie chcial wypuscic szczoteczki
na dzieci chyba pochwaly sa wieksza motywacja. Zycze duuuuzo cierpliwoscigosiaczek31, Dorka1979, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!