Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 98 i czekam az maz skonczy remontowac pokoj i wtedy zaczne wszystko juz organizowac. w polowie stycznie chce miec wszystko juz gotowe:)
Kaczmila kupilam mezowi perfum lacoste zielona i jeszcze planuje dokupic na grouponie badania. ostatnio wykupilam badanie ogolne krwi moczu i markery nowotworowe z 300zl na 150zł obnizona cena. chce dokupic jeszcze usg brzucha. moze malo romantyczne ale musze o mojego staruszka dbac;) kto o niego zadba jak nie ja sama:)
polecam takie prezenty. sa badania na ktore skierowania nie dostaniemy przeciez jestesmy za mlodzi i nic nam nie grozi a moim zdanie trzeba sie kontrolowac i sprawdzac. mamy dla kogo:)madziutek 23, gosiaczek31, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie ale oststnio duzo wokol siebie mialam przypadkow mlodych ludzi ktorrzy mieli podejrzenie roznych chorob a ktore zostaly wykryte przypadkowo dzieki wlasnie takim promocja jak groupon. oczywiscie nie mozna wpadac w paranoje i robic TK bez powodu ale mysle takie podstawy jak morfologia markery nowotworowe czy usg raz na rok to luzik:)
-
Hej mamuśki ale zimno dzisiaj nam się zepsuł samochód a na żadnej stacji nie maja komputera do bmw i nie wiadomo co padło poza tym nie można go odpalić maz oczywisie rad szukał w Internecie i kupił jakas część a okazało się ze to nie to i pieniądze wyrzucone w błoto jeszcze się obraził ze opieprzylam wiec my dziś nigdzie nie pojedziemy zostaje siedzenie w domu:(
Scarlet zdrówka życzę i udanej imprezy wszystkim co się wybierają
Anastacia trzymam kciuku za córeczkęczekają ja też powtarzam w poniedzialaek 50g ale muszę być na czczo
A ja ostatnio byłam u Endo i okazało się jak przyszłam ze lekarka jest juz godz spóźniona cala poczekalnia na nią czeka a ona mowi do mnie zapraszam byłam w szoku bo dopiero co przyszłam;-)czekaja, kaczamila, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Wczoraj po pracy myślałam że umre
Wszystko mnie bolało,kręgosłup zwinięty w harmonijke,brzuch twardy jak skała bolał mnie cały.stopy jak balony.wzięłam nospe i prosto do łóżka.aż się poplakalam tak miałam wszystkiego dosyć.a gdzie tu jeszcze pracować do końca stycznia??? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Dzisiaj dzień pełen pracy mi się szykuje jadę do mieszkanka naszego sprzątać trochę bo teraz malowanie będzie a tam masakra. Robotnik z moim mężem i ojcem taki tam bałagan robią ze szok. Mój mąż ma składać meble do łazienki a idzie mu to strasznie mozolnie 4 szafki a tragedia i dlatego po nocce spał 3 godz i jak nie złoży ich to spać mu nie pozwolę heh wiem straszna jestem ale składa je już 2 dni co dopiero będzie jak przyjdą meble do sypialni i do salonu z takim tempie złoży je do grudnia następnego
Loszcz anastacia Scarlett po tym co napisała teraz loszcz musze wam coś powiedzieć podziwiam was ze jeszcze macie zamiar tyle pracować. Ja raz się czuje ze mogłabym góry przenosić a raz ze najchętniej z łóżka bym nie wychodziła a ci dopiero jakbym miała pracować nie wyobrażam sobie tego i dlatego wielki szacunek dla was
Anastacia trzymam kciuki za twoją córkę
Kaczamila super wiadomość ze szyjka się wydluzyla
Ja na ta okropna glukozę pójdę w piątek to będzie równo 24 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 10:41
-
Witam weekendowo
-10 za oknemJa jeszcze w szlafroku,bez śniadania ale jakoś chęci brak,choć synuś już kopie i upomina się pewnie o śniadanko.
Zaczynam kolejny tydzień i rozmieniłam już setkęczas leci jak szalony.
Anastazja trzymam kciuki za córcię
Dziewczyny kciuki za badania glukozy
Scarlett mam nadzieję,że już jest ok z Tobą i zjesz coś więcej niż tylko biszkopcikloszcz, MamaAdasia, kaczamila, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki i dalsze badania -szczególnie za glukoze. Ja na szczęście już po. W pn wyniki
Ja dzisiaj ostatnie wesele w sezonie a jutro jedziemy do znajomych. Oni będą opijac ostatki a ja nasza studnióweczkeJak ten czas leci. W pn także mój czas porodu zamieni się na dwie cyferki
Spokojnego weekendu brzuchatki i dużo zdrówka dla Waszych Maluszków. Mój chrzesniak drugi dzień z rotawirusem i mam zakaz zbliżania się do niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 12:21
MamaAdasia lubi tę wiadomość