Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik super masz brzuszek taki zgrabny malutki
MisiaMonisia współczuję ci tej cukrzycy ja też mam wysoki cukkier ale narazie obyło się w moim przypadku bez insuliny
bella gratuluje nowego tygodnia
ja też niestety nie moge liczyć z mojego zakładu że coś dostane na świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 15:24
Madzik82, MisiaMonisia, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff kolejne mikołajkowe prezenty dla dzieciaków rozdane
przy okazji zaliczyłam mega awanturę z mężem o jego siostrę ale już zdążyliśmy się pogodzić
inna sprawa że jak kiedyś powiem że nie chce żeby była chrzestną Juniora to wybuchnie mega awantura a teściowa chyba udusi mnie gołymi rękami... ale nic za wcześniej żeby się tym martwić.
Swoją drogą siostra męża w obu ciążach miała cukrzycę i brała insulinę a jej dzieciom w ogóle to nie zaszkodziło więc MisiaMonisia myślę że nie musisz się martwić.
Ja z pracy dostałam bony na Święta... kwota jest bardzo mała ale zawsze coś więc nie narzekam. Biorąc pod uwagę ile wydaliśmy na prezenty każda kwota w grudniu jest ważna. Może dostanę premie roczną ale to zależy od kilku czynników. Nie tylko od oceny mojej pracy przez moich szefów ale też np. od wyniku firmy. Nie ukrywam że liczę że coś ekstra wpadnie do domowego budżetu ale póki nie mam tej premii to nie planuje co z nią zrobięna pewno w tym roku bardziej niż w poprzednich mamy na co wydawać...
Rubi ja przed glukozą brałam magnez. Nie wiem czy słusznie. Z automatu wzięłam po obudzeniu się jak co rano.
Madzik co bym nie napisała wyjdzie na to samo: podziwiam i zazdroszczę takiego brzuszka
Dziewczyny na jakie bujaczki/leżaczki się zdecydowałyście? My szukamy takiego do 14/18 kg i mam wrażenie że jest ich dużo mniej niż takich do 9 kg.Madzik82, MisiaMonisia, Rubi lubią tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052151807,swiat-niemowlaka-p
Taki bujaczek mi sie podoba
Super bujaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 18:59
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Anastacia33 wrote:http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052151807,swiat-niemowlaka-p
Taki bujaczek mi sie podoba
to jest ten, ktory my kupilismy i .... wczoraj reklamowalismy... tylko my niestety na promocje sie nie zalapalismy -
nick nieaktualnyNo właśnie mi ten bujaczek też się podoba. Bella miałaś go w domu? Jak oceniasz? I możesz napisać ile kosztuje normalnie? A i piękny brzuszek
Początkowo myślałam że wstrzymamy się jeszcze z zakupem bujaczka bo nie będę używać go od razu. Teraz myślę że zacznę go używać dość szybko i stąd zainteresowanie tematem.
My nie mamy jeszcze ani wózka ani łóżeczka. Ale myślę że na wózek jesteśmy już zdecydowani. Szukamy teraz gdzie jest w najlepszej cenie i myślę że w grudniu zamówmy. Łóżeczko pewnie kuoimy w styczniu. A póki co mamy głównie pierdołki... trochę ubranek, jakieś pieluszki, butelki, kocyki etc. -
Madziutek ..fakt posiłków jest sporo....bo aż 6 + dodatkowo przed snem o 22:30 muszę zjeść jakiś owoc albo wypić sok jednodniowy.
Dziś nie wytrzymałam i zjadłam 2 kawałeczki ciasta......i wyobraźcie sobie ze cukier miałam niższy niz jak po dietetycznym jedzeniu. Muszę zapytać diabetolog o co tu chodzi.
Scarlet wiem ze przy insulinie dzieci rodzą sie zdroweJak leżałam na patologii to była przewaga ciężarnych z cukrzycą
Na sali leżałyśmy we 4.....w tym 3 cukrzycowe
Jeśli chodzi o łóżeczko to my kupiliśmy w Bobasie......2 tygodnie temu......firmy KLUPŚNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyAnastacia u mnie różnie.... mam dni gdy czuje się kiepsko, grubo i nieatrakcyjnie a mam dni gdy patrzę w lustro i myślę że nieźle się w tej ciąży trzymam. Obecnie wygrywa u mnie myślenia numer jeden bo przez weekend bardzo dużo jadłam. Jutro pewnie wrócę do lepszej formy. Póki co dokucza mi mocno zmęczeni. Niby cały czas coś robię i jestem aktywna ale jak tylko poloze sie na chwilę to mam wrażenie że już nie wstanę przez co najmniej tydzień. To pewnie trochę ciąża, trochę pogoda, trochę sporo obowiązków i to nawet nie pracowych ale swiateczno-rodzinnych.
No i zgaga... jak mi się pojawiła tydzień temu to teraz mam dzień w dzień. Przyjaciółka pociesza "będzie jeszcze gorzej". -
Scarlett2014 wrote:No właśnie mi ten bujaczek też się podoba. Bella miałaś go w domu? Jak oceniasz? I możesz napisać ile kosztuje normalnie? A i piękny brzuszek
my zaplacilismy 360zl, nie jestem w stanie nic powiedziec, poniewaz przy skladaniu pierwszych czesci odpadl nam kawalek plastikowej czesci bez ktorej nie dalo sie bujaczka zlozyc -
Witamy się z wami z ulubionego miejsca w domu - kanapy. Mieliśmy sklepową niedzielę i ja trochę jestem zmęczona natomiast mała chyba wcale. Zadanie na dziś, kupienie prezentu urodzinowego chrześniakowi, na szczęście zakończone sukcesem. Nie lubię kupować prezentów!
Jeszcze od początku ciąży nie miałam poważniejszych kryzysów. Czuję się świetnie i nawet wydaje mi się, że wyglądam lepiej. Nie powiem, że ciąża jest wspaniała, ale też nie mam co narzekać. A jak tak będzie do końca to nawet będę ją miło wspominać.
Widzę, że ten bujaczek Tiny Love 3w1 większości przypadł do gustu. Ja też zamierzam go kupić. Najbardziej podoba mi się w nim to, że dzidziuś może też w nim wygodnie spać. Jak dla mnie jest to wspaniałe rozwiązanie i bardzo praktyczne.
Pozdrawiam wszystkie przeziębione i życzę jak najszybszego powrotu do pełni sił.Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość