Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia to trzymam kciuki żeby Ci spadło najlepiej do normy, a jak nie to chociaż do jakichś granic przyzwoitości..
kupiliśmy dzisiaj wózek..łącznie z fotelikiem maxi cosi wydaliśmy 1690zł więc jestem zadowolona..
Emily, oby Twój maluch chciał pozowaća glukozy najważniejsze że nie musisz powtarzać badania...
jasmin, Anastacia33, Emily83, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już wózek i łóżeczko mamy kupione na szczęście, do łóżeczka materacyk musimy kupić i w końcu muszę zająć się wyprawką dla mnie. Oskar z ubrań to już praktycznie wszystko ma. z większych zakupów to ten materacyk, leżaczek jak się zdecydujemy (znalazłam używane za 200zł te co wklejałyście link) a tak to kocyk, ręczniczek i typowo higieniczne kosmetyki.
-
Eh dziewczyny, ale zła jestem na siebie i na mojego gina trochę też! Pojechałam dziś na wizytę na 18, a Pani w recepcji mówi, że w poniedziałki lekarz pracuje tylko do 13!!! A ja byłam zarejestrowana na drugiego czyli tydzień temu! Zła jestem na gina bo tak mi na kartce napisał, że dwójka wygląda jak ósemka! I mój M też widzi 8, więc to nie tylko mi się przewidziało. A na siebie bo przecież mówił, że teraz wizyty co dwa tygodnie to mogłam pomyśleć, że od 18 listopada (wtedy u niego byłam) do 8 grudnia to nie dwa tylko trzy tygodnie! Tym bardziej, że od razu umówiliśmy się też na 16 grudnia. Żałuje strasznie tej wizyty bo miał sprawdzić czy Emilka rośnie proporcjonalnie. Teraz muszę jeszcze tydzień czekać! Budyń jednym słowem!
-
anastazja -życzę szybkiego spadku tsh
ja mam już i wózek 3w1 i dwa łóżeczka, dwa materace, dwa komplety pościeli - kolejne 2 zamówione:) sporo już ubranek i jakieś inne drobne rzeczy...
jutro idę do szpitala na sterydoterapię, odezwę się po powrocie, jak wszystko będzie dobrze to powinni mnie trzymać tylko 2 dni. Mam nadzieję, że szybko zleci i że jakoś usnę, bo ja jestem z tych co im śpi się najlepiej tylko we własnym łóżeczku. Zaczynam się stresować w szpitalu nigdy nie byłam pacjentką - jedynie odwiedzającą.
ja też baaardzo nisko czuję ruchy. Mam nadzieję, że tak któremuś wygodnie, a nie wierci się tam, bo chce wyjść na świat:)
a czy jak brzuch jest twardy, a nie towarzyszy temu ból, to powinnyśmy się tym przejmować??
aaa i ja tak jak scarlett2014 napisała, chociaż bywają czasem bardzo trudne dni to też zazwyczaj czuję się szczęśliwym grubaskiem:) -przynajmniej dzisiaj mam taki dzień
byłam u rodziców i wybawiłam się z maleńkim koteczkiem:) może on mi tak humorek poprawiłMamaAdasia, gosiaczek31, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
jasmin wrote:Rubi a masz już wózek w domu?
jasmin lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Justyśka pewnie gin wyśle Cię do diabetologa, który ustali Cidiete i da glukometr do mierzenia cukru. Chyba że tak jak mnie........gin wyśle Cię do szpitala (na 3 dni).
U mnie po 1h od wypicia glukozy było 189, a po 2h 164.
Jasmin my mielismy dać synusiowi na imię Fabian.....i na początku mówiłam do brzuszka Fabiś.....ale zdecydowalismy że będzie KevinekMały Keviś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:04
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
Justyska dieta sama w sobie nie jest zła...Je się w sumie wszystko prócz słodyczy.
I tyle że częściej a mniejsze porcje. 6 posiłków co 2,5 godziny.
A badanie cukru glukometrem też nie jest uciążliwe.
Robię pomiary na czczo i po każdym głownym posiłku (śniadanie, obiad, kolacja) - w sumie 4 razy dziennie.
Bardziej boje się wstrzykiwania insuliny co mnie niestety czeka
Ale ja zawsze bałam sie zastrzyków!!!Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Emartea wrote:Pocahontas a czemu będziesz miała sterydoterapię? (jak już o tym pisałaś to sory za pytanie, musiałam przegapić).
Pisałam, ale napiszę jeszcze raz żebyś nie szukała - ja mam ciążę bliźniaczą, więc to tak zapobiegawczo, jakby maluchy za wcześnie pchały się na świat, to żeby ich płucka były już rozwinięte.
W ogóle to jestem strasznie ciekawa ile chłopaki ważą, czy dalej ich waga jest identyczna czy zaczyna się bardzo różnić, mam nadzieje, że zrobią mi usg i się dowiem:)
Poszłam spać o 21 to od 3 nie śpię, zapomnialam, że miałam się nie kłaść do spania tak wcześnie, bo tak to się przeważnie kończy:P A mężuś śpi obok smacznie... Może jakiegoś filmu sobie poszukam na necie? - znacie jakieś stronki podobne do CDA i Zalukaj? -
Anastacia33 wrote:Pocahontas widze ze masz problem ze spaniem współczuję. ..ja szybko zasypiam ale za to budze sie prawie co godzine
jak robię coś do około 22.00 to śpię zazwyczaj do rana z jedną pobudką na siku:) ale jak śpię w najlepsze już o 20.00 czy 21.00 to o 3 czy 4.00 czuję się wyspana:) i wolę czasami wstać i coś zrobić, bo inaczej to boki mnie bolą od leżenia i przekręcania sięDzisiaj np. skończyłam pakowanie torby do szpitala i zerkam w międzyczasie na forum
Miłego dnia! :* -
nick nieaktualny