Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:jakieś głupoty chyba wymyślają...a jak on nie chce więcej iść do tego lekarza to co?? albo jak wyniki są ok to po cholerę ma się do lekarza zapisywać...ja tam w mojej przychodni nie mam takiego problemu
rubi u nas było kiedyś tak że sie odbierało wyniki samemu a do gina musiałam dać kopie a teraz przesyłają wyniki od razu do lekarza i ja ich wogule nie widze
wydaje mi sie że robią to dlatego żeby nie brać tych wyników do innego lekarza np badania zrobi na nfz a z wynikami idzie do kogoś innego lekarza np prywatnie bo innego sensu w tym nie widzę -
Hej, ja tylko na chwilę, mi się śpi bardzo dobrze, tak wstaje 9, 10, chodź spać chodzę koło 23. W nocy przerwy na toaletę ale zaraz zasypiam.
Dziś mam ważną wizytę u specjalisty usg, właśnie się do niej zbieram.
Boję się.
Pozdrawiam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:09
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
u mnie noc ok
a od rana albo telefony albo goście normalnie ruch jak w rzymie a nieraz nikt nie zajrzy i nie zadzwoni zmówili sie na dzisiaj chyba he he
chodzą za mną od paru dni bliny więc dziś sie chyba ze nie wezme i zrobie -
nick nieaktualnyAle się wkurzyłam. Pojechałam wykupić antybiotyk i dowiedziałam się że recepta z antybiotykiem ważna jest przez tydzień... i mi nie sprzedała antybiotyku, dzisiaj już rodzinny mnie nie przyjmie bo ma ful więc jutro od rana muszę dzwonić, a moja gin przyjmuje dopiero w piątek...
-
Ja kiedys przerobilam date na recepcie i poszlam do apteki gdzie sprzedsje raka starsza babka w okularach. Nie dopatrzyla sie mojego drobnego falszerstwa hehe sprobuj!
Niunia86, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Oj to faktycznie jakieś fatum bezsenności nad naszym wątkiem. Moja noc też nieprzespana,nie dość,że plecy bolą,to jeszcze po 4.00 sąsiad zaczął hałasować,bo kończy remonty a o 7.00 zabrał się i pojechał,normalnie bym mu nogi z tyłka powyrywała.
Gratuluję kolejnych tygodni i III trymestru.
Zrobiłam dziś pierwsze pranie ciuszków maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:29
Niunia86, kasss lubią tę wiadomość
-
Mozrsz zadzwonic na infolinie i tam Ci powiedza na kiedy zostal zlecony przelew.
ja teraz mialam kase w dwoch czesciach. Za listopad juz dostalam a za czesc grudniowego zwolnienia przeleja mi w czwartek.
tez dzwonilam i pytalamNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
mi przesyła pracodawca więc problemu z terminami nie ma...
kurdee przegapiłam moją studniówkęwczoraj była...a ja nie wypiłam żadnego super soczku...
Kaczamila może wypróbuj sposób MAdzikgosiaczek31, bella82 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyNo dobra jestem przypadkiem beznadziejnym. Dużo ostatnio pracuje i dużo robię po pracy i sama o tym wiem. Wzięłam więc sobie dzień wolnego żeby odpocząć. O 10tej miałam serdecznie dość leżenie w łóżku a o 12stej zadzwoniłam do męża i zażądałam żeby wrócił do domu wcześniej i mnie gdzieś zabrał. Wrócił i pojechaliśmy oglądać łóżeczka. W konsekwencji właśnie wracamy do domu a w bagażniku mamy łóżeczko, materac, przewijak, pościel, ochraniacz na łóżeczka, organizer etc
Jesteśmy też o 600 zł ubożsi. Dobrze że jutro idę do pracy... mamusia musi ciężko pracować na rzeczy dla synka
Rubi, Niunia86, kasss, Madzik82, SunSun, gosiaczek31, Emca, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej,
Rubi, przewijak to podstawa, o wiele wygodniej przewijać malucha, ja dopiero niedawno mój wyrzuciłam, mały go tak skopał że cały był porwany.
Kupuję nowy, taki na łóżeczko. Ja używałam ponad 2 lata, nawet do ubierania jest super , polecam.
coś takiego:
http://allegro.pl/usztywniany-przewijak-na-komode-lozeczko-70x50-i4852004846.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:35
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny u mnie też nOC nieciekawa masakra jestem przed wizytą 6 tyg nie miałam badanej szyjki i masakra po nocach mi się śni to ze skraca mi się i lekarz każe mi leżeć. a tego się boje bo w przeciągu 2 lub 3 tyg przeprowadzamy się i nie mam czasu na leżenie
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Ja kiedys przerobilam date na recepcie i poszlam do apteki gdzie sprzedsje raka starsza babka w okularach. Nie dopatrzyla sie mojego drobnego falszerstwa hehe sprobuj!
no pięknie do czego mnie tu namawiacienie, też o tym myślałam tylko mam datę 28.11 i nie mam jak tego przerobić by data była aktualna...
Madzik82 lubi tę wiadomość