Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiejszy dzień oficjalnie mogę zaliczyć do koszmarnych. Zatrzymałam się przed przejściem dla pieszych bo przechodziła kobieta z wózkiem, a jakiś pajac we mnie wjechał. Twierdzi, że nie mógł wyhamować, ale musiał się po prostu zagapić. Na szczęście pasy się nie zacisnęły, ale mocno uderzyłam głową w zagłówek. Nerwy też zrobiły swoje. Teraz leżę, odpoczywam i wsłuchuje się w ruchy Małej. Zawsze coś...
-
Ojej MartaM, a może warto by jechać na pogotowie? nie wiem jak silne było uderzenie, ale skutki ubocze często są na drugi dzień a Ty musisz szczególnie o siebie teraz dbać..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyMartaM to rzzeczywiście masz koszmarny dzień współczuję ci swoją drogą co za palant ślepy jechał że uderzył w twój samochód nie martw się z mała napewno będzie wszystko dobrze
Emrica trzymam kciuki za twoją wizytę
scarlett super że zakupy udaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:17
-
nick nieaktualnyprzewijak wydaje mi sie bardzo potrzebny i napewno kupie nawet zastanawialam sie czy nie kupic komody z przewijakiem ale stwierdzilam ze zagrace sobie pokoj i mala zmiesci sie do naszych szafek.
fajnie ze uz macie wozki i lozeczka ja bieda nic kompletnie tylko troche ubranek zreszta nawet nie mam gdzie dac lozeczka i wozka w tym momecie bede zamawiala w lutym jak juz sie ogarniemy ze wszystkim.
pytanie mam do was bo od wczoraj mam taki dziwny bol spojenia lonowego tej kosci mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. mialyscie cos takiego ?? -
MartaM dobrze ze nic Ci sie nie stalo powinny byc takie naklejki na samochod ze prowadzi kobieta w ciazy moze by sie czasem zastanowili dupki jak jadą
Scarlet dobrze ze zakupy udane;)
Justyśka ja tez lozeczka i woznka nie mam dopiero po nowym roku zamowimy a przewijak na pewno bedzie potrzebny my dostaliśmy ale chcemy kupic komode i nie wiem czy bedzie na nia pasowal nie podoba mi sie na lóżeczku bo zastawia polowe
Ja nie mialam takiego bólu to nie pomoge[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta, koszmarny dzien, wspolczuje ci. Uwazaj na siebie i obserwuj czy wszystko ok. Czasem w nerwach nie widzi sie obajwow. Dobrze ze lezysz i odpoczywasz.
Kasss super zakupy i brzus.
Scarlet tobie tez gratuluje udanych zakupow. Pamietam jak my pojechalismy z G po lozeczko i wydalismy 800 bo przy okazji wanienka, posciele, kocyk, materac pozadny i jakies inne duperele. Moj G za glowe sie zlapal ile to kosztuje:-) teraz polowa zakupow mi odejdzie:-)
Justyska ja mam bol spojenia lonowego. To normalne, rozchodzi sie, przygotowuje do porodu. Wiem jak to jest, u mnie to byl okropny rwacy bol przez 1,5 miesca. Teraz juz lagodniej i przeszlo. Pomysl o tym pozytywnie ze latwiej nam bedzie urodzic jak sie troszke rozejdzie:-)Justyska89 lubi tę wiadomość
-
przewijaki w sklepach są w granicach 50-70zł tylko mi koleżanka pomąciła, bo powiedziała, że będę sobie przewijać na łóżku albo na kanapie...i będzie wygodnie i że ona nie kupowała...dlatego Was pytam czy wszystkie kupujecieStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzewijak u nas tez obowiazkowy. Ja mam chyba ze 3 jeden sztywny na lozeczko dostalam ale nie uzywalam bo mialam szafke z ikei taka na przewijak miekki . Ewka jak chcesz to Ci oddam ten sztywny? Daj znac jesli chcesz. To po swietach bym ci wyslala jak wroce od rodzicow. U mnie lezy bezuzyteczny. Musze tylko sprawdzic w jakim jest stanie. 2 lata ponad lezy na stryszku.
-
nick nieaktualnyUuuu Marta współczuje. Stresu i przeżyć
My kupiliśmy taki przewijak do jakiego link wrzuciła MamaAdasia. Kosztował niecałe 50 zł i mam wrażenie że mój kręgosłup będzie mi za niego wdzięczny. No i na szczęście nie zajmuje dużo miejsca bo po powrocie do mieszkania doszliśmy do wniosku że z Juniorem może być nam ciasno:/ ale nic na razie złożone łóżeczko upchaliśmy pod łóżkiem. Zastanawiam sie jeszcze tylko czy na taki przewijak powinno się jeszcze kupić pokrowiec flanelowy albo coś w tym stylu?
Ogółem może nie kupiliśmy łóżeczka jeszcze dziś ale najbardziej spodobał nam się jeden model a była już ostatnia sztuka więc długo się nie zastanawialiśmy. A że jeszcze był to model z ekspozycji to samo łóżeczko kosztowało ok 300 zł. A naprawdę mnie zachwyciło
Justyska jeśli nie masz niepokojących objawów to nie bój się na zapas o szyjke. Jak wiecie ja dużo chodzę, dużo robię a póki co mojej szyjce to nie zaszkodziĺo (odpukać!). Więc nie ma reguły widocznie.i szyjka zależy nie tylko od tego ile się leży.
Kass piękny brzuszek i ubranka!kasss, noa8, Justyska89, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kass ja też patrzyłam na ten dresik chciałam na Ige ale małe rozmiary
zazdroszcze wam troche tych zakupów ja do igi kupiłam wszystkiego w takich ilościach że sporo rzeczy nie założyłam nawet raz więc na razie nic nie kupuje myśle tylko nad kombinezonem cieńszym na wyjście ze szpitala
ja przewijaka nie miałam zawsze na kanapie przewijałam ale teraz planuje kupić łóżeczko z przewijakiem