X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiejszy dzień oficjalnie mogę zaliczyć do koszmarnych. Zatrzymałam się przed przejściem dla pieszych bo przechodziła kobieta z wózkiem, a jakiś pajac we mnie wjechał. Twierdzi, że nie mógł wyhamować, ale musiał się po prostu zagapić. Na szczęście pasy się nie zacisnęły, ale mocno uderzyłam głową w zagłówek. Nerwy też zrobiły swoje. Teraz leżę, odpoczywam i wsłuchuje się w ruchy Małej. Zawsze coś...

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej MartaM, a może warto by jechać na pogotowie? nie wiem jak silne było uderzenie, ale skutki ubocze często są na drugi dzień a Ty musisz szczególnie o siebie teraz dbać..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM to rzzeczywiście masz koszmarny dzień współczuję ci swoją drogą co za palant ślepy jechał że uderzył w twój samochód nie martw się z mała napewno będzie wszystko dobrze

Emrica trzymam kciuki za twoją wizytę

scarlett super że zakupy udane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:17

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett no i pięknie zakupy dla juniora zrobione to czas owocnie spedzony.ja wracam pociągiem jsk codzien z pracy i powiem ze ostatnio czuje zmęczenie....z jeszcze dzos pedze z dworca do przedszkola robic ozdoby swiateczne

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi ja kupilam taki na łóżeczko przy oliwce byl wręcz niezbędny

Rubi lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przewijak wydaje mi sie bardzo potrzebny i napewno kupie nawet zastanawialam sie czy nie kupic komody z przewijakiem ale stwierdzilam ze zagrace sobie pokoj i mala zmiesci sie do naszych szafek.

fajnie ze uz macie wozki i lozeczka ja bieda nic kompletnie tylko troche ubranek zreszta nawet nie mam gdzie dac lozeczka i wozka w tym momecie bede zamawiala w lutym jak juz sie ogarniemy ze wszystkim.

pytanie mam do was bo od wczoraj mam taki dziwny bol spojenia lonowego tej kosci mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. mialyscie cos takiego ??

• kasss Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM dobrze ze nic Ci sie nie stalo powinny byc takie naklejki na samochod ze prowadzi kobieta w ciazy moze by sie czasem zastanowili dupki jak jadą
    Scarlet dobrze ze zakupy udane;)
    Justyśka ja tez lozeczka i woznka nie mam dopiero po nowym roku zamowimy a przewijak na pewno bedzie potrzebny my dostaliśmy ale chcemy kupic komode i nie wiem czy bedzie na nia pasowal nie podoba mi sie na lóżeczku bo zastawia polowe
    Ja nie mialam takiego bólu to nie pomoge

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje ostatnie zakupy ze smyka maz odebral w sobote jestem bardzo zadowolona
    33jom4h.jpg
    2a4zbdj.jpg
    nedfeu.jpg

Justyska89, MartaM, Emartea, SunSun, gosiaczek31, sylwia85, jasmin, Sarah88, bella82 lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i brzuś 27tc
    30uagxf.jpg

Rubi, Justyska89, MartaM, Emartea, SunSun, gosiaczek31, Scarlett2014, Niunia86, sylwia85, noa8, Emca, Madzik82, madziutek 23, Sarah88, bella82, loszcz lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss zamowilam ten dresik tez i ta kamizelke :):)teraz czekam na kuriera ma byc chyba jutro

kasss lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki rozmiar zamawiałaś ja wzięłam 74 tak zeby na jesien bylo bo malych juz mam sporo dresik wybrał mąż choć wszyscy mowia ze te rozmiary sa rozne i pisze na 9 mc a moga by dobre jak bedzie miala 6 mc

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss super brzuszek i super ciuszki

justyśka ja też łóżeczko i wózek kupię dopiero w lutym bo też nie mam narazie miejsca w pokoju

co do przewijaka to ja nie kupuje z przyczyn finaansowych postaram się obyć bez

kasss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss dresik zamowilam 68 bo pomyslalam ze czasem latem jest chlodno i sie przyda bo mysle ze 68 bedzie miala tak w sierpniu a kamizelke 74

ewka przewijaki ni sa drogie za 30 zl na allegro mozna kupic

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, koszmarny dzien, wspolczuje ci. Uwazaj na siebie i obserwuj czy wszystko ok. Czasem w nerwach nie widzi sie obajwow. Dobrze ze lezysz i odpoczywasz.
    Kasss super zakupy i brzus.
    Scarlet tobie tez gratuluje udanych zakupow. Pamietam jak my pojechalismy z G po lozeczko i wydalismy 800 bo przy okazji wanienka, posciele, kocyk, materac pozadny i jakies inne duperele. Moj G za glowe sie zlapal ile to kosztuje:-) teraz polowa zakupow mi odejdzie:-)
    Justyska ja mam bol spojenia lonowego. To normalne, rozchodzi sie, przygotowuje do porodu. Wiem jak to jest, u mnie to byl okropny rwacy bol przez 1,5 miesca. Teraz juz lagodniej i przeszlo. Pomysl o tym pozytywnie ze latwiej nam bedzie urodzic jak sie troszke rozejdzie:-)

Justyska89 lubi tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przewijaki w sklepach są w granicach 50-70zł tylko mi koleżanka pomąciła, bo powiedziała, że będę sobie przewijać na łóżku albo na kanapie...i będzie wygodnie i że ona nie kupowała...dlatego Was pytam czy wszystkie kupujecie

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki odwiedziłam dziś styczniówki a tam już 1 chłopczyk i 2 dziewczynki na świecie ciekawe czy my tez zaczniemy tak predko rodzić

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przewijak u nas tez obowiazkowy. Ja mam chyba ze 3 jeden sztywny na lozeczko dostalam ale nie uzywalam bo mialam szafke z ikei taka na przewijak miekki . Ewka jak chcesz to Ci oddam ten sztywny? Daj znac jesli chcesz. To po swietach bym ci wyslala jak wroce od rodzicow. U mnie lezy bezuzyteczny. Musze tylko sprawdzic w jakim jest stanie. 2 lata ponad lezy na stryszku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu Marta współczuje. Stresu i przeżyć :/

My kupiliśmy taki przewijak do jakiego link wrzuciła MamaAdasia. Kosztował niecałe 50 zł i mam wrażenie że mój kręgosłup będzie mi za niego wdzięczny. No i na szczęście nie zajmuje dużo miejsca bo po powrocie do mieszkania doszliśmy do wniosku że z Juniorem może być nam ciasno:/ ale nic na razie złożone łóżeczko upchaliśmy pod łóżkiem. Zastanawiam sie jeszcze tylko czy na taki przewijak powinno się jeszcze kupić pokrowiec flanelowy albo coś w tym stylu?

Ogółem może nie kupiliśmy łóżeczka jeszcze dziś ale najbardziej spodobał nam się jeden model a była już ostatnia sztuka więc długo się nie zastanawialiśmy. A że jeszcze był to model z ekspozycji to samo łóżeczko kosztowało ok 300 zł. A naprawdę mnie zachwyciło :)

Justyska jeśli nie masz niepokojących objawów to nie bój się na zapas o szyjke. Jak wiecie ja dużo chodzę, dużo robię a póki co mojej szyjce to nie zaszkodziĺo (odpukać!). Więc nie ma reguły widocznie.i szyjka zależy nie tylko od tego ile się leży.

Kass piękny brzuszek i ubranka! :)

kasss, noa8, Justyska89, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet sa przescieradla na gumce na przewijaki. Lub poloz reczniczek albo pieluche flanelowa jak nie chcesz kupowac specjalnie przescieradla.

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass ja też patrzyłam na ten dresik chciałam na Ige ale małe rozmiary

zazdroszcze wam troche tych zakupów ja do igi kupiłam wszystkiego w takich ilościach że sporo rzeczy nie założyłam nawet raz więc na razie nic nie kupuje myśle tylko nad kombinezonem cieńszym na wyjście ze szpitala

ja przewijaka nie miałam zawsze na kanapie przewijałam ale teraz planuje kupić łóżeczko z przewijakiem

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
‹‹ 790 791 792 793 794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ