Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik82 wrote:Kasha a musi sie zwalniac? Nie moze poszukac wczesniej czegos innego i wtedy dac wypowiedzenie?
Niestety nie z tego co mówił, bo inaczej jego zwolnią. Po tym kierowniku można się wszystkiego spodziewaćA w papierach będzie... Ja mu własnie szukam czegoś innego.
ines31 serdecznie witamy i gratuluję synka.
Obowiązek każdej mamusi, to wstawić zdjęcie brzusia. :p Więc czekamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:09
-
nick nieaktualnyMarta ja mam taki z ikei i bylam bardzo zadowolona. Ale fakt ze mielismy oddzielny pokoik dla Oli i miejsce na taki regalik z przewijakiem byl fajny bo pod spodem trzymalam paki z pieluchami zeby byly pod reka i inne klamoty.
Kasss na odparzenia talk albo pudry wlasnie dla niemowlat sa skuteczne ja tez mam czasem z tym problem. A jak nie masz to zwykla maka ziemnczana.
Emily duzy chlopak rosnie:-) ciesze sie ze wszyko dobrZe na wizycie.
Kasha nie zlamuj sie, moze sie pogodza. Jakos sie wszystko ulozy. Faceci unosza sie honorem czesto i tak pochopnie podejmuja decyzje. A pozniej ida na piwo i sie godzaEmily83 lubi tę wiadomość
-
witaj Ines, rozgość się
skad jestes? Ustaw sobie suwaczek
Gosiaczek a kupilas sobie wkladki laktacyjne? ile mam kupic na poczatek tych wkladek?
Kasha wspolczuje ;/ w ciezkiej jestescie sytuacji , rok temu znalazlam mezowi prace po tygodniu wiec oby u was tez tak bylo.
Emily super duzy dzidzus juz;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:13
gosiaczek31, Emily83 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 nie wiem ile wkładek się przydaje, ale wczoraj słyszałam po raz pierwszy o czymś takim jak muszle laktacyjne. Podobno wkłada się to do stanika i tam ścieka nadmiar pokarmu, który można odlać i zamrozić lub jeśli wiemy, że nie zużyjemy to wyrzucić. Chyba to też ciekawe rozwiązanie, bo przynajmniej są wielokrotnego użytku, ale jak sprawdzają się w praktyce tego niestety nie wiem.
noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInes witaj i rozgość się u nas
Emliy ale Ci duży syn rośnie
Kass ja do biustu mam balsam Lirene i nie narzekam. Kurcze Kasha nieciekawie. Może coś da się jeszcze zrobić?
Wkładki laktacyjne kupiłam przy okazji zamówienia na Allegro. Jedno opakowanie chyba 60 sztuk. Ogółem nie chce za dużo inwestować w rzeczy związane z kamieniem bo nie wiem jak mi to wyjdzie choć na pewno chciałabym spróbować karmić naturalnie. Jak mi wyjdzie to pewnie kupię co będzie potrzebne.. laktator, pojemniki na pokarm, biustonosz, maści etc. No i dziś czekając na łóżeczko oglądałam nakładki ochronne na sutki. Wydały mi się super pomysłem bo mam bardzo wrazliwe piersi ale nie znam opini nikogo kto ich używał. Co Wy o nich myślicie?
Ines nam położna mówiła że jeśli używa się Oilatum to oliwka nie jest niezbędna.
A mam pytanie nie ciążowe. Czy któraś z Was jest biegła w tematach telefonów komórkowych? Ja nie mam serca do gadżetów ale coraz mocniej odczuwam konieczność wymiany telefonu. Niby za gadżetami nie przepadam ale z telefonu sporo korzystam. Głównie do gadania, przeglądania Internetu i czasami robienia zdjęć. W obecnej sytuacj wolałabym nie zostać bez kontaktu ze światem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:28
Emily83 lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:przewijaki w sklepach są w granicach 50-70zł tylko mi koleżanka pomąciła, bo powiedziała, że będę sobie przewijać na łóżku albo na kanapie...i będzie wygodnie i że ona nie kupowała...dlatego Was pytam czy wszystkie kupujecie
-
Te muszle lajtacyjne to chyba naciaganie na kase. Tego mleka duzo nie wtplywa. Wkladka jest potrzebna zeby nie bylo plam na bluzce ale nie ma tyle zeby to mrozic. No i nam watpliwosci co do higieny. Czy takie noszone i zbierane.mleko nadaje,sie do mrozenia.... Wkladki zmienialam okolo 2x dziennie. Zalezy jak lecialo. Polecan Johnsona
przewijalam roznie. W nocy w lozku bo maly spal ze mna. W dzien w salonie. Sypialnie mam na pietrze a kupa byla co karmienie wiec nie chcialo mi sie po schodach biegac. Po kapieli przewihalam w lazience. I tak ciagle gdzie indziej. A ze moj strzelal 8 kup na dobe.... Kupa roboty, doslownieSunSun, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nie wiem czy widziałyście gazetke z biedronki jest tam komoda taka 80x35x80 za 150zl dzis ja kupilismy dla Aleksa akurat będzie na jego rzeczy
bo w naszych szufladach sie nie mieszcza a oddalismy mu po jednej od nas a nasze rzeczy do toreb
lepiej zeby mial swoja mimo ze malo miejsca bedzie w pokoju