Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ines witaj. Gratuluję synka. Czuj się jak u siebie
Scarlett co do telefonu to ja od jakiegoś czasu mam Sony Xperia Z1 i jestem zadowolona. Spory wyświetlacz, super aparat... Ja tez dużo siedzę w necie i tel się sprawuje na razie bez zarzutów;-)
A ja przed chwila wzięłam kąpiel i leżąc w wannie widziałam jak Malutka buszuje w brzuszku. Widok bezcenny -fale,uwypuklenia, kopniaki... Mogłabym tak leżeć i patrzeć całą wieczność.
Dobrej nocki Mamusieines31, Scarlett2014, SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
co do telefonu to moj maz sie zna na tym bardzo dobrze, ostatnio doatalam od niego prezent samsung galaxy s3 mini, bialy, jest boski i swietny pod kazdym, wzgledem,poleca jeszcze nokie lumie chyba z tego co pamietam ale ja jej nie chcialam bo z windowsem jest za to on mowil ze najstabilniejszy system i sie nie psuje jak android
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:03
-
W pierwszej ciazy spakowalam torbe miesiac orzed terminem. Wszyscy sie ze mnie smiali ze za wczesnie bo pewnie 2 tyg przenosze. A ja urodzilam w 37tc. Wole przygotowac torbe za wczesnie niz potem biegac i sie w nerwach pakowac
Sarah88, noa8, Rubi, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
noa8 wrote:do prania ubranek dodajecie plyn czy sam proszek hipoalergiczny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:10
noa8 lubi tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:W pierwszej ciazy spakowalam torbe miesiac orzed terminem. Wszyscy sie ze mnie smiali ze za wczesnie bo pewnie 2 tyg przenosze. A ja urodzilam w 37tc. Wole przygotowac torbe za wczesnie niz potem biegac i sie w nerwach pakowac
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCóż ja znając swoją zwichrowaną naturę podejrzewam że jeszcze w lutym przynajmniej raz na kilka dni będę biegać do pracy
ale mimo tego w tak zwanym międzyczasie chciałabym początkiem a najpozniej w połowie lutego mieć 90/95% potrzebnych rzeczy kupionych i gotowych do użycia
Wcześniej nie planuje wielkich zmian w mieszkaniu bo po prostu nie mamy na tyle miejsca. Torbę do szpitala chciałabym mieć gotową w połowie lutego - miesiąc przer terminem. Czasu nie ma już więc zbyt wiele dlatego ja się cieszę z dzisiejszych zakupów. Tak jak Wam pisałam dla mnie to taki prawdziwy start w kompletowanie wyprawki. A na pewno chce uniknąć sytuacji w której biegam jak szalona i muszę wybrać i kupić wszystko w tydzień. Wolę to podzielić.
Ja teraz mam samsung galaxy s III mini i bardzo go lubię (nie toleruje większych telefonów) ale coraz bardziej daje mi w kość i nie chciałaby zostać z dnia na dzień bez kontaktu ze światem.
Madzik a kręgosłup nie dawał Ci w kość? Ja kupiłam przewijak głównie z myślą o moim kręgosłupie, z tego samego powodu chce też mieć stelaż do wanienki. Męczy mnie schylanie się raz na kilka dni żeby odkurzyć i nie wyobrażam sobie żeby schylać się kilka razy dziennie żeby przewinąć Juniora. Ale inna sprawa że ja mam problemy z bólem pleców od jakiegoś czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny