Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do śluzu to u mnie raz jest gęsty raz wodnisty ale nie jest go jakoś bardzo dużó
Dziewczynki fajne wózki żeście sobie wybrały takie nowoczesne i wytrzymałe ja dostane wózek 3 w 1 z tych tańszych i używany ale myślę że będzie dobrze mi służyłMamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Ewka ja tez kupilam uzywany wozek. Swietnie sie sprawdzil przy synku, teraz posluzy coreczce na pewno pozniej go sprzedam albo wydam.
Poza tym.synek jezdzil 6miesiecy z gondoli, 6 miesiecy w spacerowce i na tym koniec. Po roczku przesiadl sie do rowerka a czasem jezdzi w skladanej parasolce malej. I tak woli chodzic sam. Wiec wozek posluzyl mi tylko przez rok. Dobrze, ze teraz corka wykorzysta.
W zeszlym tygodniu schudlam 200gr a w tym dowalilam rowny kilogram. Pozdrawiam, jedzac wlasnie lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:01
Niunia86, Rubi, SunSun, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
A co do lezaczka... Obowiazkowy! Serio dziewczyny. Ale nie musi byc na wypasie. Ja kupilam Kinderkraft za 100zl, bylam bardzo zadowolona. To i tak jest tylko dla dzieci od plus minus 2 do 7 miesiecy. Potem krzeselko do karmienia, kojec... Na to jest przesiadka.
sporo takich rzeczy mozna kupic uzywanych. Ja tak kupilam kojec wlasnie. Za grosze a stan idealny.MamaAdasia, gosiaczek31, Sarah88 lubią tę wiadomość
mamuski znacie moja sytuacje z zamowiona chmurka na bazarku tu na forum- dawno juz pisalam chcialam Was przestrzec przed zakupami u nastki 151, do tej pory nie dostalam ani paczki ano zwrotu pieniedzy. kontakt z nia urwal sie jakis miesiac temu... przykre, ze takie osoby pojawiaja sie na forum...
-
nick nieaktualny
-
justwol wrote:Rubi niestety, ale Pan ma rację. Pan dostarcza na adres, ale w jego obowiązku nie jest wniesienie towaru np. na któreś piętro w bloku. Tak to musieliby jeździć pełną ekipą do wnoszenia różnych ciężkich rzeczy. Mój szwagier ostatnio kanapę narożnikową kurierem odbierał i chciał czy nie chciał musiał panu pomóc albo jak nie to miał sam sobie wnieść...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
MartaM super gratulacje dala męża!
Gosiaczek i tak jestem w szoku ze ty prowadzilaś 400km
Bella no nie fajnie wyszlo ona chyba pisala jeszcze ze pieniadze przeznacza na jakis cel jak by byla uczciwa juz dawno przeslala by pieniadze jak nie ma czasu zrealizowac zamowienia
Justyska nie wiem jak to jest musisz dopytac gina ale kolezanka tez minimalnie miala podwyzszone i do diabetyka ja wysylal[/url]
-
kasss wrote:MartaM super gratulacje dala męża!
Gosiaczek i tak jestem w szoku ze ty prowadzilaś 400km
Bella no nie fajnie wyszlo ona chyba pisala jeszcze ze pieniadze przeznacza na jakis cel jak by byla uczciwa juz dawno przeslala by pieniadze jak nie ma czasu zrealizowac zamowienia
Justyska nie wiem jak to jest musisz dopytac gina ale kolezanka tez minimalnie miala podwyzszone i do diabetyka ja wysylal
ja juz mam dosc proszenia sie. to moze nie jest jakas duza kwota ale dlaczego mialabym komus oddawac za darmo? ona nie odpisuje na moje maile od paru tygodni wiec chyba na zwrot kasy nie mam co liczyc... -
Ewka, wózek napewno się sprawdzi, jaki by nie był, ja też kupiłam uzywany Tako Jumper i jest ok, teraz się też przyda, w gondoli mały jeździł 5 m-cy, później w spacerówce Tako, a potem do dziś służy nam parasolka Espiro Magic, super lekka. Ja małego np na spacer do sklepu wsadzam w parasolkę, kawałek jedzie, kawałek idzie, leniuszek z niego
Ja też uważam że leżaczek sie przydaje, ale nie musi być super drogi. Ogólnie jestem zwolenniczką kupowania rzeczy tego typu używanych w dobrym stanie.
Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Madzik, ja czasem tez czuję małego tak nisko bardzo, ale np wczoraj i dziś jakoś wyżej. Czuję za to jak się rozpycha, nie są to już kopniaki, ale takie wypychanie.
Ja niby wg mojej wagi od tygodnia ważę tyle samo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:38
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
no to moja glukoza 68, a po 2h 74 ten wynik na czczo trochę za niski bo jest norma od 70 ale to chyba nie jest tragedia?
mam też ciągle za niski ten hematokryt bo 35,4 a norma jest od 37...ale to mi wychodzi trochę niższe na każdej morfologii i lekarz nic nie mówi...
niestety tarczyce mam większą niż miesiąc temu a przecież zwiększyła mi jeszcze dawkę do 75....i wynik mam 4,38 no kurwa maćStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnybella to straszne że tak zostałaś oszukana niektórzy ludzie to są naciągacze szkoda słów na takie laski to bardzo przykre ze na forum zdarzają sie takie osoby
justyska ja miałam glukoze po 2 godz 148 i mój gin kazał mi ograniczyć słodycze i co miesiąc mam mieć badanie cukru z krwi narazie w moim przypadku obyło się bez glukometru
mamaAdasia ja też czuje ja się mała rozpycha i wtedy tak fajnie brzuch mi falujeteż uważam że używane rzeczy są dobre i nie wszystko trzeba kupywać nowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:29
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastacia Ty to w ogóle masz ten wynik kosmiczny...ja byłam pewna, że mi chociaż do 2 zbiło a tu po zwiększeniu dawki na 75 wynik większy niż przy 50 do dupy...a kiedy teraz masz kontrolę tego tsh? Oby Ci spadło przez tą dawkę 200 bo nie za ciekawie..Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
MamaAdasia ja tez juz kopniakow nie czuje tylko rozpychanie i przesuwanie. Czekam az sie przekreci glowa do dolu, wtedy bede czula ruchy przy pepku a nie na dole.
Tez jestem za uzywanymi w dobrym stanie. Warto poszukac okazji. Potem mozna sprzedac dalej w tej samej cenie.
wszystkie sprzety dla malucha sa tylko na kilka miesiecy, niestety. Uzywane mialam: wozek, parasolke, kojec, mate edukacyjna, nosidlo, sukienki ciazowe wyjsciowe (na wesele) itp.MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Rubi, ja tez dziś byłam na glukozie... okropność, ale dałam radę, myślałam że do pracy po tym nie dojadę, ale nie było tak źle... swoje wyniki będę mieć dopiero jutro tak wiec czekam niecierpliwie, a potem wieczorem do gina jadę na USG4D. Mam nadzieje, że Adaś się nam ślicznie zaprezentuje
Madzik82, Rubi, MamaAdasia, gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość