Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie się okazało że mam możliwość dostania łóżeczka drewnianego i zastanawiam się czy warto...bo chcieliśmy kupić turystyczne na wypasie, bo bedzie juz z przewijakiem i nie trzeba ochraniaczy, również ze względu na czeste wyjazdy do naszego domu na wsi i na mazury...więc nie wiem, jeszcze nie widziałam w jakim stanie jest to łóżeczko no i zastanawiam się czy warto...
-
Sarah88 wrote:własnie się okazało że mam możliwość dostania łóżeczka drewnianego i zastanawiam się czy warto...bo chcieliśmy kupić turystyczne na wypasie, bo bedzie juz z przewijakiem i nie trzeba ochraniaczy, również ze względu na czeste wyjazdy do naszego domu na wsi i na mazury...więc nie wiem, jeszcze nie widziałam w jakim stanie jest to łóżeczko no i zastanawiam się czy warto...
-
ines31 łóżeczko turystyczne niekoniecznie oznacza konieczność schylania się, teraz są dostępne i takie z regulacją wysokości na dwa poziomy dla młodszych i starszych dzieciaczków
sarah88 może mogłabyś poprosić o jakieś zdjęcie łóżeczka czy coś żeby stwierdzić czy ci odpowiada, w domu przynajmniej nie musiałabyś go na okrągło składać i rozkładać, tylko turystyczne na wyjeździe i spokój -
Sarah88 wrote:własnie się okazało że mam możliwość dostania łóżeczka drewnianego i zastanawiam się czy warto...bo chcieliśmy kupić turystyczne na wypasie, bo bedzie juz z przewijakiem i nie trzeba ochraniaczy, również ze względu na czeste wyjazdy do naszego domu na wsi i na mazury...więc nie wiem, jeszcze nie widziałam w jakim stanie jest to łóżeczko no i zastanawiam się czy warto...
A jak z materacem w takim łóżeczku? Też przez chwilę o takim myślałam, ale poczytalam, że średnio tak na codzien dla maluszka, bo materac za miękki, bo mało stabilne, patrząc na starsze maluszki, no i niewygodne dla rodzica. Zrezygnowałam wiec z niego jako z podstawowego łóżeczka. -
Emca wrote:A jak z materacem w takim łóżeczku? Też przez chwilę o takim myślałam, ale poczytalam, że średnio tak na codzien dla maluszka, bo materac za miękki, bo mało stabilne, patrząc na starsze maluszki, no i niewygodne dla rodzica. Zrezygnowałam wiec z niego jako z podstawowego łóżeczka.
-
Mi od razu sporo osób odradziło drewniane choćby dlatego,że jest mniej praktyczne i na krócej starcza. A to po złożeniu zajmuje mniej miejsca niż torba podróżna
Poa tym oglądaliśmy dzisiaj to łóżeczko i jest i przewijak i pałąk z zabawkami no i zapłaciliśmy za nie 250zł
I zastanawiałam się właśnie nad materacem dodatkowym. Rozumiem,że Ty Sarah kupiłaś dodatkowy tak? Więc i ja zakupięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 20:58
-
Hehe ciekawe ile z Was faktycznie bedzie odkladac dziecko do lozeczka a ike wymieknie i zostawi dziecko w swoim lozku hehe
tez mialam ambitne plany a przez kilka miesiecy lozeczko stalo nietkniete a synek przyklejony do cycka w moim wyrzeNiunia86, gosiaczek31, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
myśmy z mężem już rozmawiali na ten temat, zabronił mi czegoś takiego, dziecko ma spać w swoim łóżku, chyba że rano przed pracą bedzie mi go dawał do łóżka albo w nocy kiedy będą problemy z zaśnięciem to wtedy, ale nie całą noc i codziennie
jasmin lubi tę wiadomość
-
Fajnie Sarah... Moj tez tak mowil a po dwoch nocach uciekl spac do pokoju obok i juz mu bylo wszystko jedbo. Ja po cesarce srednio moglam boga ruszyc a co dopiero wstawac co chwile i wyciagac dziecko z lozeczka
SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!