Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki dziewczyny za odp. ja już teraz wszystko notuje w kajeciku i za niedługo się wezmę (po świętach) za kompletowanie kosmetyków i reszty rzeczy dla mnie do szpitala...
ja mam dla siebie tylko:
te duże wkładki poporodowe belli,
stanik do karmienia (chyba trzeba jeszcze z jeden zakupić)
jedną koszulę
i tyle...
Niunia86 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
noa8 wrote:Dzięki dziewczyny jak mówicie o tych ruchach to od razu spokojniejsza jestem
Sarah Twój synek od początku jest wiercipiętka w dobrym tego słowa znaczeniu
Ines mnie siostra mówiła żebym pierwsze noce nie przykrywała kołderką tylko w różku z rączkami na wierzchu kładła do łóżeczka...według niej tak bezpieczniej..
z kosmetyków to napewno chusteczki wilgotne , płyn do kąpieli od 1 dnia życia , sudocrem , octenisept do pępuszka, płatki do przemywania. Chcę mieć coś na wszelki wypadek żeby nawilżyć skóre a zwłaszcza jak bedziemy wychodzić na spacer..SunSun, Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Ogólnie to nie mam tak , że nie czuje go wogóle.. tylko poprostu był moment , że serwował mi takie mocne kopniaki..
przyzwyczaił mnie do tego i teraz przeciąganie i lekkie muśnięcia mi nie wystarczą
ale staram się myśleć , że to jest normalne
i koniec domysłów bo zgłupieje. Ostatnio lekarstwem i wywoływaczem kopniaków był mój mąż mówi do brzucha a ten za każdym razem dawał znac o sobie... mój głos tak nie działa na niego jak męża..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:46
ines31 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Emartea wrote:MisiaMonisia a moja właśnie ani rano ani wieczorem. Teraz czuję, że się wierci ci co jakiś czas. Może taki ma rytm dnia leniwiec jeden.
hehe wszystko mozliwe
Mój to Nocny Marek;) Jak mamusia próbuje zasnąć to Jemu zbiera sie na harceNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
noa8 wrote:Bella jak tam Twoja paczka z ubrankami? miała przyjść w grudniu z Angli
Myślicie , że wszystkie wóżki zdrożeją po nowym roku?
moja paczka jeszcze czeka az siostra przyjedzieza tydzien w sobote wszystko bede miala
noa8 lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:A mi gino powiedziała żebym nie liczyła.Ciąża przebiega prawidłowo i nie ma takiej potrzeby jedynie chyba ze po ok 29,30 tc zaobserwuje/zaniepokojeni sie to wtedy w ciągu godziny ok 10 ruchow.I tak jak Madzik napisała nie może być mniej niz 4.A takto liczenie zacznę w okresie okolo porodowym..Ale widzę ze tylko moja gino ma takie podejście hmm
SunSun moja gin tez mi nic nie wspominała o liczeniu ruchów. Pyta tylko zawsze "czy czuje ruchy"...
Kazano mi liczyć jak leżałam na patologii ciąży i w wypisie ze szpitala mam napisane w zaleceniach "liczenie ruchów 2x dziennie"SunSun lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Rubi wrote:
ja mam dla siebie tylko:
te duże wkładki poporodowe belli,
stanik do karmienia (chyba trzeba jeszcze z jeden zakupić)
jedną koszulę
i tyle...Nic więcej...
Ale wszystko kupię po styczniowe wypłacie bo teraz święta......wydatki...
Zresztą w tym miesiacu kupiłam Małemu 3 kompleciki (body + półśpiochy), 3 prześcieradełka do łóżeczka i komplet pościeli z ochraniaczem...Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
ines31 wrote:Planujecie w swojej wyprawce rogal, poduszkę do karmienia maleństw?
Zamierzam kłaść Małego na poduszce..Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Scarlet współczuję twojej przyjaciółce bardzo. Tobie też, bo wiem, że zmartwienia bliskich są również naszymi i cierpimy razem z nimi. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło. Z tego co piszesz to dziewczyna dużo już wycierpiała i zasłużyła żeby w końcu być szczęśliwą. Pozostaje wierzyć, że tak będzie.
-
I jak ta lekarka? Ja swojego czasu chodziłam do dr. Belki bo Luxmed miałam, blisko pracy i mogłam w godz. pracy wyskoczyć. Całkiem spoko kekarz tylko mimo abonamentu ciężko było się do niego umówić. Na prowadzącego jednak wybrałam innego, nie z Luxmedu.
-
madziutek 23 wrote:a jakie kosmetyki kupujecie? wszystkie z jednej firmy..? Nivea jest ok? i co wogole? bo ja myslalam kupic : puder, oliwke, krem na odparzenia i krem do buzi i chusteczki nawilzone... dobrze?
-
nick nieaktualnyines31 wrote:Co myslicie na temat smoczków dla maleństw. Kupujecie czy nie, wiele opini słyszałam. A jeżeli tak to jakiej firmy polecacie?
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny