Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie tak mi wysłali.... kurcze i teraz nie wiem dlatego do was napisałam jak wy miałyście... ja robiłam w medicover ... no nic dalej leżę i czekam do poniedziałku na wizytę, dziękuję wam za takie szybkie odpowiedzi
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Możesz próbować zadzwonić na infolinię medicover, może podadzą Ci normy.
Co do biustonosza, to ja bym się nie spieszyła za bardzo z zakupem, bo w czasie karmienia biust powiększa się i u niektórych naprawdę sporo. U mnie najlepiej sprawdził się elastyczny bez fiszbin triumpha, taki do karmienia. I miałam tylko jeden kupiony na sam koniec ciąży. A potem, z 2 miesiące po porodzie i tak kupowałam kolejne, bo ten był już za mały. W ogóle w ciążach i w czasie karmienia to miałam tyle staników, że nie jestem w stanie ich policzyć. Ciągle coś się zmieniało. A jak przestałam karmić, to te sprzed ciąży zupełnie się nie nadawały.gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:cześć dziewczyny
ja przez te przeboje dopiero dziś miałam robioną glukozę. właśnie przyszedł wynik ale nie mam norm. Wiem, ze wy już dawno jesteście po , ale proszę zerknijcie czy to jest dobry wynik: miałam tą 75g i po godzinie wyszło: 9,66 mmol/l , a po dwóch: 8,53 mmol/l , a na czczo : 4,78 mmol/l czy to są dobre wyniki?
Blanka85 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyBlanka tak jak pisze Kass ja miałam glukozę 75 i mam wyniki w mmol/l. Normy podane u mnie to :
Na czczo: 3,90 do 5,50 mmol/l
Po godzinie: max 11,10 mmol/l
Po 2 godzinach: max 7,80 mmol/l
Dziewczyny wróciliśmy od weterynarz. Stresowałam się ostatnio zdrowiem mojej ukochanej kocicy ale miała dziś echo serca i nic poważnego jej nie jest. Wygląda na to że będzie mogła bawić się z Juniorem długie lataWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:58
gosiaczek31, loszcz, Blanka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelladonna wrote:Możesz próbować zadzwonić na infolinię medicover, może podadzą Ci normy.
Co do biustonosza, to ja bym się nie spieszyła za bardzo z zakupem, bo w czasie karmienia biust powiększa się i u niektórych naprawdę sporo. U mnie najlepiej sprawdził się elastyczny bez fiszbin triumpha, taki do karmienia. I miałam tylko jeden kupiony na sam koniec ciąży. A potem, z 2 miesiące po porodzie i tak kupowałam kolejne, bo ten był już za mały. W ogóle w ciążach i w czasie karmienia to miałam tyle staników, że nie jestem w stanie ich policzyć. Ciągle coś się zmieniało. A jak przestałam karmić, to te sprzed ciąży zupełnie się nie nadawały.
Z biustonoszami to bardzo indywidualna sprawa. Ja kupiłam dwa do karmienia jak byłam jakos w 8 m-cu. Mi biust sie nie powiekszył jakos strasznie w ciązy i po porodzie wiec pasowały jak ulał. Jeden mam Freya specjalnie na zamówienie przerobiona na karmik,jak sie mała urodzi to bede też go używała bo nadal pasuje. Znoszony jest co prawda bo rok karmiłam ale do domu i spania spoko. Drugi miałam polskiej firmy ale dość szybko sie zeszmacił i po roku karmienia nie nadaje sie już do uzywania:)Wiec do szpitala i na wyjścia kupie jakiś nowy. Tyle ze ja biuściasta mocno wiec generalnie problem z dostaniem czegokolwiek. Bede musiała zaopatrzyć sie w panache bo maja moje rozmiary do karmienia ale ponizej 150zł nie schodzi... Ale to bardzo dobra firma jak i freya... nosza sie super i nie niszczą tak szybko jak polskie.
W sumie to ja po dwóch latach od urodzenia córci rozmiar mam taki sam. Nie wiele sie zmieniło. Teraz tez sie nie powieksza całe szczeście:) i niech tak zostanie. A jak powieksza mi sie do rozmiaru dyni to najwyżej kupie cos taniego bez fiszbin i przerobie u krawcowej na taki do karmienia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 23:39
Scarlett2014, belladonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ostatnio sporo przegladałam takich biustonoszy do karmienia w necie i polskie firmy robia naprawde ładne. Niestety nie w moich rozmiarach ale na mniejsze to naprawde piękne perełki mozna znaleźć
Kostar, Gaia, Alles, kris line maja kolekcje dla karmiących
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane brzuchatki.
Zbliżają się święta. Za chwilkę usiądziemy przy stole wigilijnym z rodziną. Dlatego z tej okazji (ciut wcześnie, ale trzeba domem się zająć porządnie) chciałabym życzyć Wam wesołych, radosnych, spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. By Wasze dzieciątka nie zrobiły żadnych psikusów na ten świąteczny czas.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866b960eab6a.jpgMadzik82, Ewelaa, noa8, MisiaMonisia, Niunia86, SunSun, limcia, ines31, bella82, kasss, MamaAdasia, gosiaczek31, madziutek 23, loszcz, ewka1990, slodka100, belladonna, Dorka1979, Scarlett2014, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kasha ja Tobie również życzę zdrowych spokojnych Świąt w rodzinnym gronie
Dziewczyny co polecacie na przeziębienie ? Wczoraj nic minie było.a dzis obudziłam się z bolącym gardłem i zakatarzonaKasha lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Dzień dobry
Kasha ja Tobie również życzę zdrowych spokojnych Świąt w rodzinnym gronie
Dziewczyny co polecacie na przeziębienie ? Wczoraj nic minie było.a dzis obudziłam się z bolącym gardłem i zakatarzona. na ból gardła też polecam haals-y miodowe. Zdrówka życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 11:12
-
ines31 wrote:Dzień dobry. Tak jak kiedyś już pisałam herbata z miodem, borówkami i imbir w moim przypadku zdziałał cuda a działa na kaszel, gorączkę, katar, imbir jest wszechstronny
. na ból gardła też polecam haals-y miodowe. Zdrówka życzę
Niestety herbata z miodem odpadaMam cukrzyce
Dziekuje inesNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Witam,
Madzik, dokładnie jakby mi ktoś nóż w brzuch wbijał- nieprzyjemne uczucie, ale mija.
Gosiaczek, na tej stronie co podawałam są biustonosze firm Alles itp.
Przy zapsie do newslettera 7% rabatu.
http://www.lolita4u.pl/Biustonosze,c,72
Ja zamwiałam Naturana,ale biały, jest świetny
Zamówię jeszcze jakiś, niektóre są ładne i ceny przystępne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 12:01
gosiaczek31, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa mnie i tak rozmiarowki nie ma z tych firm:-) ale z zazdroscia patrze na to co oferuja teraz dla karmiacych mam. Kiedys to biustonosze takie szkaradne byly a teraz niczym sie nie roznia od normalnych, seksowne, eleganckie, nie wstyd sie w nich pokazac:-) i wygodnie do karmienia.
MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi osobiscie alles nie lezal. Kupilam w poprzedniej ciazy i odsprzedalam bo nie trzymal mi dobrze piersi mimo fiszbin. Ale ja mam duze i ciezkie. Wiec musz mec solidnieszy biustonosz. przy mniejszych rozmiarach wiem ze dziewczyny sa bardzo zadowolone z tej firmy. Ale tanio tez nie ma. Najprostszy model okolo 80 zl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hey dziewczyny witam sie po 2 dniach nieobecnosci...
wczoraj bylam na wizycie i Nikos wazy juz prawie 1500 g ;*
lekarz mowil ze nie bedzie duzy i raczej 3 kg nie przekroczy, no zobaczymy
ja przez miesiac przytylam niecaly kg , wiec narazie jestem 9kg na plusie
a maly tak skopal gina ze szokmusial poczekac az sie wyszaleje bo nic nie mogl zmierzyc
odkopywal glowice do gorya ja mowie ze on tak zawsze i malenstwo chyba wogole nie spi a gin
mowi zebym lepiej wypoczela teraz porzadnie bo po porodzie bedzie maly wariat
a wogole wczoraj pierwszy raz mi gin podal dlugosc szyjki 2,45cm i powiedzial ze prawidlowo dluga jest... hmm... ?
i dla dziewczyn ktore przy wysilku czuja bol w okolicy pepka: to normalne bo wlasnie tam sa wiezadla tak samo jak w pachwinach
mi akurat bardzo to uprzykrza funkcjonowanie bo czuje juz po chwili wysilku mocne ciagniecie a jak dotkne to jakbym miala duzego siniaka...
co jeszcze... kolejna wizyta za 3 tyg a potem juz chyba co 2 zeby byc pod kontrola
takze ja na swieta jestem uspokojona i szczesliwa bo u mnie same dobre wiadomosci)
loszcz, Madzik82, SunSun, MamaAdasia, Sarah88, Krysti, Niunia86, Scarlett2014, Emca, gosiaczek31, kasss, Dorka1979, Kasha, kaczamila lubią tę wiadomość