Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Witam was w 3 trymestrze jupi:p
Madziutek gratuluje udanej wizyty. Jak wasze przygotowania do świąt?madziutek 23, kasss, Scarlett2014, gosiaczek31, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny mam bardzo sily ból głowy wzięłam apap ale nie pomaga pierwszy raz odczuwam taki ból czuje jak by mi glowe miało rozsadzić każdy dzwięk mnie drazni co moge jeszcze wziąć żeby nie zaszkodzić córci?
Madziutek gratuluje już dużego synka
Loszcz a ty masz super męża że tak sie poswiecil dla Ciebie widać że bardzo cie Kocha;)loszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
padamy z mezem na pysk,mialam sie niw narobic a sie narobilam...jutro cuag dalszy, sofa i telewizor juz tez wziete wiec jedyne co mamy to telefon z internetem, zaraz idziemy spac,a ja jutro ide na mieszkanie skrecac komode dla malego,jakies inne wkrety nie takie jak ikea wiec nie wiem czy dam sobie rade, dzis juz na miejscu sa nasze komody i nawet ciuchy poukladane zeby mniej workow było, jeszcze tyyyyle roboty i przenoszenia...
a ja malo moge,bo jakbym nie byla w ciazy to byl przenosila duzo sama i robila, jednak wiem ze nie moge,bol brzucha mi o tym przypomina gdy przesadze z robota.
no nic...dobranoc bo wszystko mnie boli -
kasss wrote:hej dziewczyny mam bardzo sily ból głowy wzięłam apap ale nie pomaga pierwszy raz odczuwam taki ból czuje jak by mi glowe miało rozsadzić każdy dzwięk mnie drazni co moge jeszcze wziąć żeby nie zaszkodzić córci?
Madziutek gratuluje już dużego synka
Loszcz a ty masz super męża że tak sie poswiecil dla Ciebie widać że bardzo cie Kocha;)
Ja prócz wzięcia apapu,to smaruję sie Amolem...mi pomaga nawet przy mocnych bólach głowy.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Witam Was..u mnie leje przez co nie potrafię w pełni poczuć nadchodzcych świąt..jednak mimo tego życzę Wam wspaniałego czasu spędzonego z rodziną i pierwszych świat z najważniejszym członkiem tej rodziny tylko jeszcze w brzuszku
życzę Wam ciepła..miłości, zdrowia- to słowo dla mnie przestaje być tylko oklepana regulka w zyczeniach oraz spełniania swoich marzeń..smacznej wigilijnej kolacji tylko uważajcie na kapustę z prochem
Kasha dziękuję za życzenia..
Anastacia wkurza mnie że nie możesz usiąść w tym pociągu..ja bym znalazla miejsce z naklejka kobiety w ciąży i się upomniala o swój przywilej..ostatnio pani w przychodni mi nadawała że musimy korzystać z naszych praw! No chyba że takich naklejek nie ma w pociągu?
Kass ja na ból głowy robiłam uwaga...ciepły oklad z recznika..ulga niesamowita choć zawsze robiłam zimne oklady..Kasha, madziutek 23, Niunia86, gosiaczek31, SunSun, Scarlett2014, ewka1990, noa8, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
witam sie i ja
wiem ze dziewczyny pisaly o bolu w podbrzuszu w nocy i nad ranem... zastanawiam sie czy to nie mogloby bolec spojenie lonowe??
ktoras pisala o tym spojeniu, czy bol jest podobny jak na okres??
hmmm zapomnialam o to spytac gina...
A wogole to juz sie nie moglam doczekac poniedzialku bo dzis ubieram choinke JUUUUPI !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 09:05
Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas od rana deszcz i wiatr... Szkoda gadać. Przede mną małe zakupy w galerii i sprzątanie czyli dwie rzeczy,które gin odradzał.. Ale postaram się nie przemeczać
Mama dzisiaj wreszcie wraca wiec pomoże.
Super, że u Was już choinki i święta. Ja najbardziej marzyłam o śniegu na święta ale ponoć ma być bliżej lutego
Dziewczyny mój M pyta co chce pod choinkę...A ja nie mam pojęcia. Może coś podpowiecie? Co Wy sobie zazyczylyscie? -
nick nieaktualnyhej dziewczyny napisałam długi post ale mi się skasowal a więc jestem na glukozie i tym razem jest lepiej niż było bo na czczo było 91 a jest teraz 84 mam nadzieje ze wyniki będą lepsze. pani w lab powiedziała ze mogę wypić dwa lyki wody naprawdę mogę ????
madziutek ja mam ten bol to wedu mnie taki ból jakby mi ta kość ktoś łamał ciężko się przy tym chodzi bardzo boligosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
hej mamuski!
wybaczie ale nie mam czasu Was nadrobicweekend minal jak szalony! dostalam ciuszki i jak na razie nie mam miejsca ich trzymac
ja dzis ide do lekarza na 17 wiec juz sie nie moge doczekacmam nadzieje, ze Junior sie "ustawi" do zdjecia
pochwale sie Wam czescia ciuszkow, ktore kupilam w UKplus poleczke na ktorej nic sie nie miesci
oto kocyki w ktorych sie zakochalam :
ciuszki czesc 1:
ciuszko numer 2:
spiworek:
Milego dniamadziutek 23, gosiaczek31, Scarlett2014, Emrica, Anastacia33, Niunia86, loszcz, kaczamila, noa8, MamaAdasia, slodka100, Emca, MartaM, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska powodzenia na glukozie.
Madziutek ten bol to inny niz miesiaczkowy. Duzo bardziej dokuczliwy. Taki typowy mocny bol wlasnie jakby polamanych kosci tam w srodku. Boli szczegolnie przy chodzeniu, po schodach, wstawaniu z lozka, obracaniu sie na boki w nocy. To ponoc wiezadla sie poluzowuja mocno w obrebie miednicy i stawow biodrowo krzyzowych i ta chrzastka ktora jest miedzy jedna koscia a druga sie poluzowuje. Zdarza sie ze moze sie calkiem rozpasc i wtedy tylko cesarka. I dlugie leczenie u ortopedy. Ale to chyba rzadkosc. Zwykle po porodzie problem znika. U mnie tak bylo. Bolalo okrutnie malo nie plakalam. Czulam normalnie pod palcami przerwe w spojeniu. Nawet ze dwa rozstepy na skorze sie w tym miejscu zrobily! A zaraz po porodzie jak reka odjal. Dopiero teraz w drugiej ciazy problem wrocil. Ale juz troche mniej boli. Zwykle jak chodze dlugo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella ale masz skarby
Dzień dobry dziewczynyudanego nowego tygodnia. Ja witam się z Wami po leniwej niedzieli ale za to pracując dzielnie od kilku godzin
Gosiaczek ja z biustem mam ten sam problem. Przed ciążą nosiłam rozmiar 65E/F albo 70 D/E i naprawdę muszę mieć dobrze dobrany biustonosz żeby czuć się w nim komfortowo.
Justyska ja nie mogłam pić wody. Tak mi powiedzieli w laboratorium.
Niunia współczuje zakupów. Jak normalnie lubię to w takim okresie galerie zupełnie mnie nie pociągają. Ale jak byłam w sobotę w Smyku to widziałam sporo przecen więc może to jest jakaś pociecha.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Hej, ja również się witam, u mnie też leje, niestety
dlaczego ten śnieg nie chce padać.
U mnie weekend pracowity, porządki, sprzątanie ale głównie to mój M to robił, ja tylko delikatnie pomagałam, choinka stoi od wczoraj, od razu zrobiło się świątecznie
Ja też nie lubię galerii handlowych w tym okresie, wszyscy kupują na wariata, wydaje mi się że fajne przeceny to będą po świętach i nowym roku, wtedy trzeba zaszaleć.
Ja też badając glukozę nie mogłam nic pić poza glukozą.
Udanych wizyt życzę w dniu dzisiejszymMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi powiedziała ze 3 lyki mogę więc wierze jej i wziełam 3 małe lyki ale od soboty zrobiłam sobie post i jadłam wszystko mało cukrowe chleb orkiszowy i z kiełbasa drobiowa i sama wodę i herbatę i mam nadzieje ze ten post coś dał i mam ładne wyniki ale teraz mam ochotę na 7up. w tym momencie mi w brzuchu burzy heh pod żebrami heh w dziwnych miejscach mam teraz odglosy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:44
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki u mnie też dziś deszcz i wiatr ale za to lepiej się czuje chodź w nocy miałam nieprzyjemny incydent obudziłam się tak zalana potem ze szok nawet włosy miałam mokre i w sumie to nie wiem od czego parę razy mi się już to zdążyło ale wczoraj było 10 razy gorsze blee okropne o uczucie mam juz dość tych wszystkich ciążowych dolegliwości
Bella super zakupy;-)
Justyska mnie też wolno było pic wodę
Mnie dziś czeka sprzątanie maz ma pomagać teraz robi kiełbasę i ma ja wendzic
Miłego dnia powodzenia na wizytach;-)[/url]
-
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/21586/return_to_zero_2014_.html
własnie sobie włączyłam ten film, mam nadzieje że mi nie zrobi uszczerbku na psychice
ps. własnie zabrali ostatnią największa rzecz, czyli lodowke i łóżko, wiec spimy dziś już u siebie
ikeowskie rzeczy i kuchnie naszym przewieziemy bo nie jest to ani duze ani ciezkie, dziś mnie czeka cały wieczór jak nie noc sprzataniam, ustawiania, przesuwania i układania, ale sie cieszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 11:25
Emrica, loszcz, Niunia86, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość