Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MamaAdasia słodki kombinezonik. Ja miałam nie kupować takiego grubszego, ale ten mi się spodobał.

i udało mi się go wylicytować za 16 zł. Nawet jak go nie założę małej ani razu to nie będzie mi szkoda.
MamaAdasia, Rubi, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Nie mam, nie używałam do wózka żadnych pościeli ani poduszek, dzidziuś leżał na płasko jak był mały , plus kocyk , a w lato pieluchą go okrywałam.
Nie słyszałam o tym, żeby kupować prześcieradło do wózka.
Teraz z racji tego że mały urodzi się w marcu to będzie w ciepłym kombinezonie plus ewentualnie śpiworek albo grubszy kocyk.
A później jak będzie cieplej to cieńszy kocyk starczy.
ogólnie to nie używałam ani do wózka ani w łożeczku żadnych poduszek ani kołderki jak był mały. Poduszkę to naprawdę później dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:52
Emartea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem i ja po późnym obiadku... dziś jest krem z brokułów z grzankami <lubie takie kremiki>
co do wózka to my kupiliśmy firmy tako mohican 3w1 czy jakoś tak
a jutro mam plan pojeździć za łóżeczkiem i kupić coś na siebie na te ostatnie 3 miesiące
więc pewnie będę padnięta bo od miesiąca oszczędzam się na maxa.
i czekam oczywiście na wieści od dziś wizytujących
-
nick nieaktualnyMatko dziewczyny ale miałam dzień. I tak, wiem że jestem beznadziejna ale kocham pracę i życie na wysokich obrotach. Czuje się jak młoda bogini mimo 10 kg na plusie i 7 miesiąca ciąży!
Mój szef nazwał mnie dziś mutantem twierdząc, że to nienormalne, żebym miała jeszcze siły jak oni od godziny mają dość 
Smoczyca witaj wśród nas!!!
Łoszcz my mamy wózek polskiej firmy Tako. Tako Junama Impuls - zrobił ma mnie bardzo dobre wrażenie. Gdybyś miała o niego jakieś pytania daj znać.
SunSun - odpoczywaj duże. Niewiele już nam do końca zostało więc teraz damy radę ze wszystkim!
Madziutek Ty pytałaś o książeczkę ubezpieczeniową? teraz one już nie funkcjonują bo jest ewuś więc moim zdaniem szpital nie może jej wymagać. Ewentualnie jeśli chcesz mieć jakiś bufor bezpieczeństwa to poproś w pracy o wystawienie dokumentu ZUS RMUA i noś przy sobie. To potwierdzenie, że jesteś ubezpieczona!
Kurujcie się dziewczyny. Polecam naturalne metody i leżenie ale jak to nie pomoże to jak któraś z Was tu pisała nie ma co się bać leków. Mój lekarz mówi to samo!
A ja chyba tez nie kupię prześcieradełko do wózka. Choć kto wiem. Może warto kupić ceratkę i na prześcieradło? przynajmniej na początek. Co myślicie doświadczone mamy? Ostatnio widziałam u koleżanki że ona chroni wózek rozkładając w nim pieluszkę tetrową. Może to jest sposób?
Ah i powodzenia na wizytach!
loszcz, Emartea, madziutek 23, SunSun, kaczamila lubią tę wiadomość
-
My juz po kolędzie akurat przyszedł ksiądz który udzielał nam ślubu mowi ze przyjdzie za rok zobaczyć Julke i ze piękne imię wybraliśmy dla niej;-)
Loszcz my mamy jedo fyn ciężko ci będzie zdecydować w ciemno bo dużo wózków fajnie wygląda w necie a na żywo nie koniecznie
Emartea śliczne łóżeczko i pościel
loszcz lubi tę wiadomość
[/url]

-
Scarlet śliczny jest ten wózek,dopisze go do mojej listy
właśnie oglądam wózki w tym stylu ale jest ich tyle,że nie mam pojęcia na który się zdecydować.Ważne jest dla mnie aby nie był zbyt ciężki i aby amortyzacja była dobra a tego ni jak nie mam jak sprwadzić przez internet.
Więc w tej chwili interesują mnie:
4w1 Peg-Perego Book Plus 51 Completo (właśnie wyczytałam że to jest włoska firma a nie polska,no cóż i tak mi się podoba i waży tylko 10kg
)
BABY MERC ZIPY-Q
Silvia Bebetto
Riko Nano
Baby Designe Lupo
Tako Moonlight
Tako City Move
Tako Junama Impuls
Camarelo Carera i jeszcze wiele innych.och ciężko ciężko.Wybaczcie,że wam wątek spamuje.Może powinam na wątku o wózkach ten post wkleić.W sumie to wkleje i tu i tam a co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 17:27
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Nam Pan w sklepie prezentował Bebetto Silvia. jeśli chodzi o amortyzację to jest super, z regulacją. W przednich kołach i w tylnych. Dodatkowo w tylnych kółkach jest taki fajny system, że jak natrafi się na przeszkodę to one tak łagodnie i lekko odbijają się od niej. Facet powiedział, że to jest "terenowy" wózek na każdą nawierzchnię. Jest dosyć lekki. Jedyne co mnie w nim nie przekonało to takie ozdobne, a la metalowe okucia dookoła gondoli i budki i brak rączki do przenoszenia gondoli. Reszta świetna wg, mnie.
loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość

ale do poludnia