Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek ja mocz badalam w 12 tygodniu.hiv hbs toxo wr juz dawno robilam.moja Oliwke urodzilam w zaczetym 39 tyg...ja urodzilam dzien przed umowiona kontrola u gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 22:50
Dorka1979, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Faceci sie zakochuja w dziecku dopiero po porodzie, to normalne.
A najlepszy kontakt lapia jak maluchy sa juz chociaz troche kumate.
Niekoniecznie
Mój mąż od samego początku jest zakochany w synusiu (nawet jak nie znał jeszcze płci to oszalał na punkcie Dzidziusia).....
Bardzo często opłakuje Maleństwo które straciliśmy (o dzidziusia staraliśmy 6 długich lat)....Mi też jest bardzo ciężko....Ale nic nie możemy zrobić...Bóg tak zdecydował....I zabrał Naszą Amelkę do siebie...Nasz Mały Anioł Stróż :*
Za 7 tygodni minie pierwsza rocznica odejścia Naszego Aniołka do Nieba....
madziutek 23 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
madziutek 23 wrote:ja na na 99% kupie camarelo... wszystkie mi sie podobaja ale najbardziej Carera.
ktoras ma i moze sie wypowiedziec? albo ogladala na zywo??
U mnie na pamiętniku są zdjęcia który mam. Juz w domu.
Nie wiem, jak się będzie sprawował, ale jestem bardzo zadowolona jak na razie.
Teraz wszystkie są czarne, albo szare, a ja mam jasny
madziutek 23 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Również życzę Wszystkim Brzuchatkom Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Dorka1979, Krysti, gosiaczek31, SunSun, MamaAdasia, kasss, madziutek 23, bella82, kaczamila lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Witam, ja termin mam na 1 marca. To taka data do której bardzo się przywiazalam. Z pierwszego usg była 3-4 marca. Zobaczymy kiedy moja córa zechce się pojawić.
Chociaż nie za bardzo widzi mi się być lutowa.
Dorka1979, gosiaczek31, SunSun, Emca, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyJa 3,5 kg od ostatniej wizyty w tym dziecko przybrało 1100 kg. Ręce mi pachną strasznie więc zatrzymuje mi się woda w organizmie także możliwe że z tych 3,5 kg to tłuszczu nie maloszcz wrote:Ja przytylam trochę ponad 3 kg w ostatnim miesiącu

Emartea, gosiaczek31, MamaAdasia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja hemoglobina trzyma się na poziomie 13,7gosiaczek31 wrote:Gratuluje udanych wizyt! I trzymam kciuki za dziewczyny z gorszymi wiesciami. Ulozy sie, aby jeszcze pare tygodni maluszki wytrzymaly i bedzie ok.
Kasss mysle ze obrocila sie twoja malutka. Ja tez mam takie uczucie jak moja sie obraca. Slabo sie czuje i brakuje tchu. I rozpychanie wysoko pod zebrami.
Mnie wczoraj tak brzuch wieczorem twardnial i bolal ze 3 godziny ze az sie wystraszylam. Ale rano juz ok. Teraz znow sie zaczyna. Dzis odebralam wyniki z laboratorium na najblizsza wizyte. Cale szczescie wszystkie ok. Zoltaczki , hiv, wr, morfo tez w miare przyzwoicie hemoglobina trzyma sie na poprzednim poziomie czyli ponad 11. Pecherz bez infekcji:-) tylko wizyta i usg na przyszly tydzien i bedzie komplet w tym miesiacu. Nastepna pewnie za miesiac kto wie czy nie ostatnia...? Lub przedostatnia. I finisz.
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj. A czemu nie widzi Ci się żeby być lutową?Tygrysek wrote:Witam, ja termin mam na 1 marca. To taka data do której bardzo się przywiazalam. Z pierwszego usg była 3-4 marca. Zobaczymy kiedy moja córa zechce się pojawić.
Chociaż nie za bardzo widzi mi się być lutowa. -
nick nieaktualnyA ja życzę Wam tylko trzy życzenia: pierwsze najważniejsze to zdrowia, drugie to pieniędzy a trzecie to spełnienia wszystkich marzeń i pragnień Waszych.
Niunia86, Krysti, gosiaczek31, SunSun, MamaAdasia, kasss, loszcz, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO ile nocnych markow bylo dziasiaj:-) a ja sobie pospalam, przebudzilam sie 23.57:-) bo mala chciala pic a jak juz sie napila to stwierdzila: mamusia "pukaja"
bo slyszala jak strzelaja fajerwerki:-) i spalysmy dalej. Taki spiacy sylwester.
loszcz, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Witaj. A czemu nie widzi Ci się żeby być lutową?
Tak jakoś w środku to czuje. To pierwsze dziecko, wiec statystycznie powinnam urodzić w marcu. W mojej rodzinie, mama i siostra zawsze rodziły po terminie, dlatego jestem dobrej myśli.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyDzień dobry! I raz jeszcze cudownego 2015 roku!

Obudziłam się i uświadomiłam sobie że to mój ostatni dzień z ciążową 2ką z przodu! Siostra mojego B urodziła zdrowego synka w 35 tygodniu! Aaaaaa! Potrzebuje dobrego planu na ostatnie zakupy, przemeblowanie, pranie prasowanie etc.!
to będzie intensywny początek roku
belladonna, gosiaczek31, Emartea, loszcz, Dorka1979, bella82, kaczamila lubią tę wiadomość