Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taką limuzynę dla córci. Niczym szczególnym przy wyborze się nie kierowałam. Po prostu miał być ładny i "cały". Bo kupiłam używany.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1208e3cc8ca.jpg
Nie wiem czy to hormony czy nie, ale dziś mój A. powiedział coś co bardzo mnie zabolało. Wiecie że mój ma synka z pierwszego związku. Pokłóciliśmy się o to że młody za dużo przed komputerem siedzi. Stwierdził, że ciągle besztam młodego. I ten tekst ... "Wiesz że Tomek to mój czuły punkt". Bardzo mnie to zabolało, bo córką nawet w 1/10 się nie przejmuje. Na 9 wizytach możliwych - był na jednej. Opowiadam jak było na wizycie - słyszę tylko "mhm" lub "acha". Na początku bałam się że młody będzie w jakiś sposób "odsunięty", teraz obawiam się że tak będzie z Naszą córką.
Ostatni dzień roku, a mi się płakać chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 16:29
loszcz, Niunia86, Krysti, MisiaMonisia, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy bo moj juz idzie do pracy a ja za godzinę.wozka dalej nie mamy.jakas totalna porażka.Bylam w mothercare a dwa inne wózkowe sklepy sa dzis nieczynne

Nie widzialam niczego ale absolutnie niczego wartego uwagi.Krysti moze pojadę w sobotę to zobaczę te wózki które polecasz. Wyglądają porządnie
Krysti lubi tę wiadomość
-
Kasha polubilam wozek (ładnie sie prezentuje) zanim doczytałam końcówkę twojej wypowiedzi. Teraz wygląda ze ty masz dola a ja to "lubie".to nie tak...
Wiesz moj tez ma dziwne podejście do tego dzidziusia. Nie bardzo chce do niego mówić czy zajmowac sie przygotowaniem domu i zakupami na obecność malenstwa ale myślę ze kiedy dziecko fizycznie się pojawi to mu się wszystko odwróci
-
nick nieaktualnyCześć mamuśki szczęśliwego NOWEGO ROKU

kasha nie dziwię ci się że zrobiło ci się przykro ale nie martw się na pewno twój A będzie kochał tak samo mocno waszą córeczkę jak się urodzi a może nawet bardziej bo będzie z nią więcej czasu spędzał
super wózki dziewczynki
Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój M dziś wyjątkowo nie poszedł na polowanieloszcz wrote:Dorka chyba nici z naszego pogodzenia. Zasnelam o 5 bo cala noc szukałam wiadomości w internecie a o 8.00 rano ten mnie obudzil bo idzie na polowanie! No tak wczoraj byl bank i fryzjer a potem praca a dzis jest las i strzelanie a potem praca.czyli znow nie kupimy absolutnie nic bo moj poprostu nie ma czasu
-
nick nieaktualnyJest dokładnie tak jak mówisz, ja swojemu nawet nic nie mówię, bo jego to nie interesuje, jego stwierdzenie jest takie: "rób jak uważasz ". Jak dom budowaliśmy też ja o wszystkim decydowałam, jaki projekt jakie panele,jakie plytki, jaki kominek, wszystko ja bo on mówił że on tam będzie tylko spał, a teraz to z pracy nie może się doczekać aż do domciu wróci. Jego domciu.belladonna wrote:loszcz, Kochana, nie chcę Cię rozczarować, ale w 99% przypadków faceci nie angażują się w zakupy dla dzieci, wybór żłobka, przedszkola, itp. Mój jest naprawdę ok, ale mało go to obchodzi, tzn wg mnie mało go to obchodzi. Co ja wybiorę to zawsze jest dobrze. Wózek, łóżeczko, mebelki, ubranka - wszystko sama wybierałam, kupowałam. Potem jak dzieci starsze, to to samo, który żłobek, przedszkole - wszystko sama musiałam przejrzeć potem mu mówiłam co wg mnie jest najlepsze, to on że ok, skoro już przejrzałam to znaczy, że wybrałam najlepiej. Oj wkurzało mnie to, ale jak pogadałam z koleżankami, to 99% ma właśnie tak samo. Jedna ma inaczej i strasznie się z mężem kłóci, bo co ona wybierze, to on kwestionuje. W sumie wolę opcję, że ja decyduję, sprawdzam, na koniec konsultuję. A jak już bardzo mi na czymś zależy, to przesyłam mu mailem (na fotel obok
) kilka stron do obejrzenia i porównania. 
Nie przejmuj się Kochana. Trzymam kciuki za pojednanie sylwestrowo-noworoczne. Możesz mu powiedzieć, że to dla Ciebie bardzo ważne i żeby usiadł z Tobą chwilę i przeanalizował co z tym wózkiem. A znając życie i tak stanie na tym, że Ty wybierzesz, a on się zgodzi. -
nick nieaktualny
-
kesha napewno gdy sie urodzi to oszaleje na jej punkcie ;*
ja znow oestatnio tez mam dzwne mysli bo moj m bardzo chcial coreczke... mi to bylo obojetne aale pare razy dal do zrozumienia ze jest "zawiedziony" ze bedzie synek... ;( od jakiegos czasu nic nie mowil na ten temat le wydaje mi sie ze gdyby byla dziewczynka to bardziej by o nas dbal...
ja kocham bardzo tego szkraba i mam nadzieje ze gdy m go zobaczy to tez go bardzo pokocha...
ale przez to tez mi do glowy przychodza rozne glupie mysli i jest mi potem przykro bardzo ze moglam tak pomyslec...
tak bardzo staralismy sie i chcielismy tego dzidziusia ze najwazniejsze powinno byc jego zdrowie a nie plec bo tego sie nie wybiera... mam poprostu ostatnio jakies smutne dni ale maluch zawsze poprawia mi humor... kochany moj szkrab ;*
choc sam m mi powiedzial ze gdyby mu sie teraz cos stalo to nie wie co by zrobil...
a ja nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo bo to nasze wymarzone dzieciatko ;**
sory za smęty ale mam dzis akis taki dzien rpozpamietywania... -
Madziutek ja po usg sie poplakalam kiedy lekarz mi powiedzial, zecsyn haha bylam tak zawiedziona bo chcialam corke! A teraz sie smieje z siebie bo mam najcudownoejszego lobuziaka na seiecie, ciesze sie, ze jest zdrowy, kochany i po prostu idealny! Tak bardzo sie zakochalam, ze drugiego tez chcialam chlopca a tu... Dziewczynka! Haha zycie...
madziutek 23, SunSun, MisiaMonisia, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Kasha ja też polubiłam wózek a później doczytałam, że niefajnie się czujesz... Głowa do góry. Po porodzie wszystko się zmieni -zobaczysz.
Ja póki co nie mogę narzekać na mojego M. Jest na każde moje zawołanie, co chce to mam w przeciągu chwili, często pyta jak się czujemy i patrzy na mnie tak jak tylko mogłabym Sobie wymarzyć
I tego właśnie życzę Wam w nadchodzącym
Nowym Roku. Oby każda z Was czuła się kochana,potrzebna,wyjątkowa i oby nasze Maleństwa były zdrowe, silne i nie wyskoczyly na świat przed lutym!
Najlepszego Marcóweczki
:-*
noa8, Kasha, SunSun, loszcz, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:ja na na 99% kupie camarelo... wszystkie mi sie podobaja ale najbardziej Carera.
ktoras ma i moze sie wypowiedziec? albo ogladala na zywo??
Ja wybrałam camarelo carera - bardzo fajne kolory zastanawiałam się na bebetto ale postawiłam na camerelo duża gondola kolory intensywne. Co mnie najbardziej przekonało to że ja z mężem jesteśmy wysocy i wózek ten jest również wysoki. Dużo miejsca nie zajmuje w aucie.
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja wizyta z USG to 70 złnoa8 wrote:BellaDonamasz racje z tymi mezczyznami , moj stara sie angazowac ale wyglada to tak ze ja szukam , szperam w necie wybieram pare z posrod najlepszych i on ostatecznie wybiera .. Ale nie spieszy mu sie.z tym ja nadganiam

Fajnie macie z tym usg co miesiac ja mialam robione w 21tyg a kolejne ok 33tyg i na tym koniec..
A ile placicie za wizyte z usg?
My dzisiaj na imprezke;-D o 16 wizyta wroce i przekaski podszykuje bo salatke juz zrobilam
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015!
noa8 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja wybrałam camarelo carera - bardzo fajne kolory zastanawiałam się na bebetto ale postawiłam na camerelo duża gondola kolory intensywne. Co mnie najbardziej przekonało to że ja z mężem jesteśmy wysocy i wózek ten jest również wysoki. Dużo miejsca nie zajmuje w aucie.
to super ze ma takie dobre opinie
dzieki dziewczyny za odpowiedzi ;* a dam rade z latwoscia go sama zlozyc? bo maz duzo pracuje i czesto bede sama z malym jezdzic...