Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyX landera kup ja zamawiam przez neta opinie są superloszcz wrote:Witam,wciąż walczę z wózkami.Przejżałam dziesiatki stron,przeczytałam setki opinii i jestem załamana.Nie mam zielonego pojęcia co kupić a od kilku dni czuję taką wewnetrzna presje aby ten wózek i fotelik już byly.Jest to najdroższa rzecz która kupie synkowi i chce aby ten zakup był przemyslany i trafiony.Wózek dobrze wybrany posłóży mi latami(nie chciałabym zmieniać co kilka miesięcy) a moze nawet 2 dziecko bym w nim wozila gdyby sie pojawiło.Ma być wygodnie i dla bobasa i dla obojga rodziców.Strasznie mnie ten zakup stresuje
takze wozek napewno dobry musi byc ja kupuje x landera x1 ten model .Mutsy urban tez fajne patrzalam jak przez neta nie chcesz kupowac tu w uk w sklepach są takze mozesz pojechac i zobaczyc tez są solidne ale mają gondole plytką ,x lander ma głębszą takze nózki dzidzi nie będą pod pokrowcem samym
buzie :*
-
Dziewczyny możliwe ze czułam jak mala się obrucila byliśmy w birdronce i bardzo słabo mi się zrobiło a jak wróciłam do domu mala zaczęła kopać pod samymi piersiami a zawsze czułam ruchy w dole brzucha nigdy tak wysoko teraz kopie jak szalona maz robi krokiety a ja leze;-)
MartaM super zakupy i mis Ninka dla Ninki;-)
SunSun, Emca, MamaAdasia, Madzik82 lubią tę wiadomość
[/url]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

Ten krem poporodowy ma super opinie,mozna go tez uzywac juz bedac w ciazy no i pozniej karmiac piersia....podobno super ujedrnia skore. Zamawialam z apteki internetowej i dali gratis dla malego...w pudeleczku probk emolientu i skarpetki dla maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:29
Niunia86, MamaAdasia, Emartea, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja właśnie skończyłam moje popisowe ciasto z musem malinowym i kremem ajerkoniakowym
idę sie położyć. obiecałam sobie że będę leżeć do wieczora. ciesze się z udanych wizyt widzę że nie tylko mój Oskar największy 
SunSun odpoczywaj.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. dziewczyny jeszcze trochę i nasze dzieciaczki będą z nami
SunSun, Emrica, ines31, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Mutsy sa strasznie ciezkie!
ten x lander super wyglada.
ja kupilam maxi cosi. Moja siostra miala mutsy i szybko sie pozbyla.
Ten krem pharmaceris mam i chyba jest dobry bo nie mam rozstepow po pierwszej ciazy.
Kass daj znac czy te kopniaki sie utrzymuja w gorze. Ja ciagle czekam na obrot, w poniedzialekmam usg, moze juz bedzieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMój kuzyn córeczce kupił seville i jestem nim zachwycona i na 99 % kupie niewiem jak carera wyglada bo nie oglądałam tylko ta seville miałam przyjemność prodzić
i jak mojego
kuzyna zona mówi ze jest super to wierzę bo ona wymagająca co do wszystkiego jest i wózek tez najlepszy chciała
Anastacia33, madziutek 23 lubią tę wiadomość