Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczynki dopiero wieczorową porą

Dzisiaj cały dzień spędziliśmy na zakupach, ale mamy... łóżeczko, ochraniacze, pościel, materacyk... dużo by wymieniać
okupiłam moją Zochnę dziś solidnie
i matka jest padnieta, to już nie dla mnie takie maratony 
A właściwie zajrzałam, żeby życzyć Wam miłej sylwestrowej nocy w doborowym towarzystwie i samych pomyślności w Nowym Roku i zdrówka dla całych Waszych rodzin z dzieciaczkami na czele
noa8, SunSun, Madzik82, loszcz, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
-
Życzę wam dziewczęta żeby rok 2015 był najpiękniejszym rokiem w waszym życiu. Lekkich porodów i grzecznych maluszków, żebyście wszystkie do wakacji wróciły do pięknych, szczupłych sylwetek, dużo miłości, zadowolenia z życia i sukcesów w pracy.
* * * WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO * * *
noa8, SunSun, Madzik82, loszcz, Emrica, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie ( oczywiscie bez usg ) dostalam skierowanie miedzy 30-33tyg na usg , juz ostatnie. Tak pozatym wszystko okk. Szyjka spoko zamknieta. Moja Dr jest troche dziwna bo pyta sie czy mi cos dolega , mowie ze ogolnie czuje sie dobrze ale kregoslup czasem boli. Ta postawila oczy i mowi ze mam zakaz dzwigania , sprzatania imam lezec . Jak czytam o waszych dolegliwosciach to dziekuje w duchu ze mnie tylko kregoslup boli. Jak bym jej o twardnieniu brzucha opowiadala i ucisku na pecherz , bole bioder to by mnie polozyla do szpitala.Aha i uslyszalam jak rozmawiala z pacjentka , ze przytycie 3kg w ciagu miesiaca to totalne przegiecie.troche za bardzo przewrazliwiona jest. No nic najwazniejsze ze slyszalam maluszka
i prawie nic nie przytylam w ciagu miesiaca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 18:57
SunSun, gosiaczek31, Scarlett2014, Madzik82, loszcz, Niunia86, Dorka1979, kaczamila lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego w nowym roku. rozwiązań terminie pociechy z maluszków które nam się w marcu urodza. i wszystkie przeżywamy kilogramy wiec życzę po porodzie szybkiej straty

szczęśliwego nowego roku
Krysti, loszcz, SunSun, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kasss, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Madzik 7 stycznia mam wizyte to sie okaże czy faktycznie sie obróciła czy tylko mi sie wydaje to dam znać
My zbieramy sie do znajomych choć wcale nie mam siły nigdzie isc bardzo wysoki puls mam od rana i cos czuje ze szybciej wróce niż pojade ale wam Kochane mamuśki życze wszystkiego najlepszego w nowym roku w końcu to będzie nasz rok 2015 miłej nocy;)
mój Julik dziś szaleje cały dzień
Krysti, Madzik82, loszcz, SunSun, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]

-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tylko szybciutko chciałam życzyć Wam miłego wieczoru/nocy a w Nowym Roku spokojnej końcówki ciąży, lekkiego porodu spełnienia wszystkich innych marzeń!
Krysti, Madzik82, SunSun, loszcz, noa8, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kasss, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Noa gratuluje wizyty. Ale cos mi sie,wydaje ze 3kg w miesiac na naszym etapie to zadba tragedia. Dziecko kilogram moze w miesiac przybrac po 30tym tygodniu.
Najwazniejsze, ze u Ciebie wszysko ok i szyjka dobra!
noa8, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyKochane szczesliwego Nowego Roku! Duzo sil, cierliwosci, przespanych nocy i lekkich porodow dla nas wszystkich:-) a pozniej juz tylko sielanki w powiekszonych rodzinach:-)
To bedzie niezapomniany rok dla nas:-)
SunSun, loszcz, Emrica, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kasss, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Kochane brzuchatki, w tym nadchodzacym roku który będzie szczególny dla wszystkich z nas z wiadomych przyczyn
życzę Wam samych radosnych dni, duzo energii i cierpliwości, braku komplikacji i latwych porodów a takze cudownych zdrowych spiacych w nocy babelkow
Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kasss, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt! I trzymam kciuki za dziewczyny z gorszymi wiesciami. Ulozy sie, aby jeszcze pare tygodni maluszki wytrzymaly i bedzie ok.
Kasss mysle ze obrocila sie twoja malutka. Ja tez mam takie uczucie jak moja sie obraca. Slabo sie czuje i brakuje tchu. I rozpychanie wysoko pod zebrami.
Mnie wczoraj tak brzuch wieczorem twardnial i bolal ze 3 godziny ze az sie wystraszylam. Ale rano juz ok. Teraz znow sie zaczyna. Dzis odebralam wyniki z laboratorium na najblizsza wizyte. Cale szczescie wszystkie ok. Zoltaczki , hiv, wr, morfo tez w miare przyzwoicie hemoglobina trzyma sie na poprzednim poziomie czyli ponad 11. Pecherz bez infekcji:-) tylko wizyta i usg na przyszly tydzien i bedzie komplet w tym miesiacu. Nastepna pewnie za miesiac kto wie czy nie ostatnia...? Lub przedostatnia. I finisz.
loszcz, Madzik82, kasss lubią tę wiadomość
-
Hej brzuchatki
Ja dziś zaczynam 31 tydzień 
W końcu brzusio chyba urósł ! mam nadzieje że malutka też.. A ja dziś sylwestrowo w domu, i piccolo już się chłodzi
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !
SunSun, gosiaczek31, loszcz, Madzik82, Krysti, Anastacia33, Niunia86, Dorka1979, MamaAdasia, kasss, madziutek 23, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia u mnie skierowanie na morfo i mocz daje na kazda wizyte. Teraz mialam wiecej do zrobienia w laboratorium. Nie wiem czy te na zoltaczke zlecenia nie sa juz czasem do porodu. Choc niby jeszcze jest czas:-) Wiem ze na pewno jeszcze pod koniec Gbs wazny i jedno na konflikt serologiczny.
W poprzedniej ciazy ostatnia wizyte mialam w 38 tc, pozniej juz tylko IP na kontrole Ktg, polozyli mnie na oddzial i urodzilam rowno w zaczetym 40 tc. Wiec za miesiac na wizycie bedzie juz 35 tydzien. Jesli dostane L4 na miesiac i przez ten czas mala postanowi wyjsc to moze byc ostatnia wizyta. Az nie moge w to uwierzyc. Choc mam przeczucie ze przenosze bo od poczatku wychodzilo ze jest mlodsza o 5 dni. No to i tak max 2-3 wizyty mnie czekaja:-) zaczynam myslec o kompletowaniu wszystkiego i przygotowaniu w torbie drobiazgow niezbednych do zabrania.
A u mnie corcia i maz juz spia. A ja sama czuwam... I pewnie sama doczekam Nowego Roku. Nawet w tv nic ciekawego nie moge dla siebie znalezc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 22:24
Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny