Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Loszcz ja się cały czas śmieje, co zrobię z tymi wszystkimi rzeczami jak maluch zrobi nam psikusa i okaże się chłopcem, bo ostatnie potwierdzenie płci było ok 22 tc. Chciałam kupować bardziej neutralne rzeczy, ale nie potrafię się oprzeć. Szczególnie, gdy są wyprzedaże
loszcz lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:misia a kupowalas na allegro w sklepie baby-raj ? Bo takie jak piszesz tez byly takie same
Dokładnie tam kupiłam
Pięknie prezentują sie te pościele
anet525 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Moj P.wrocil do domu haha :-)Dzis polowanie odwołane z powodu sylwestra (nie wiem co ma piernik do wiatraka).Pochodzil z psem po lesie i wrocil.
I sam z siebie mowi do mnie, ze pojedziemy do sklepu i kupimy ten wózek. Co prawda nie bedzie on wtedy piękny polski ale skoro już się podjął to coz wyszukamy coś z tutejszych zasobów. Dopiero teraz to bedzie kłótnia hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:58
belladonna, noa8, MartaM, Emartea, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Wg mnie to my mamy, chcemy kupić wszystko co najlepsze dla naszych dzieci. Potem się okazuje, że to wszystko nie ma takiego znaczenia. Dziecko rośnie, z ubranek wyrasta szybciej niż się spodziewamy, idealne wózki nie istnieją i nawet jak kupimy jakiś mniej idealny, to i tak się sprawdzi, a za jakiś czas dziecko nie będzie chciało patrzeć na wózek, bo "siama siama" i zacznie biegać szybciej niż się obejrzymy.
Mam sporo rzeczy, które wydawały mi się, że będą super hiper, a potem okazywało się, że wcale tak nie jest. A kilka hitów, które kupiłam od tak sobie i okazywały się strzałem w 10.
A już najśmieszniejsze jest to, że niektóre rzeczy, które myślałam że są do bani (np mam taki kocyk gruby z synem w ogóle go nie używałam), a teraz to córci ulubiony kocyk (?!). No i bądź tu człowieku mądry
loszcz, MartaM, noa8, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
BellaDonamasz racje z tymi mezczyznami , moj stara sie angazowac ale wyglada to tak ze ja szukam , szperam w necie wybieram pare z posrod najlepszych i on ostatecznie wybiera .. Ale nie spieszy mu sie.z tym ja nadganiam

Fajnie macie z tym usg co miesiac ja mialam robione w 21tyg a kolejne ok 33tyg i na tym koniec..
A ile placicie za wizyte z usg?
My dzisiaj na imprezke;-D o 16 wizyta wroce i przekaski podszykuje bo salatke juz zrobilam
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015!
belladonna, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Noa to ja mam w podobnych odstępach robione usg aż zazdroszczę naszym koleżankom ze maja tak często.
Po ile są ubranka w Tesco??? Bo bardzo ładne kupiłaś Marto
Misia ta pościel jest naprawde dobrej jakości ja jeszcze u tej babeczki dokupulam pościel do wozka -
U mnie również USG na każdej wizycie,czyli co 4 tygodnie. Moja wizyta kosztuje 140zł.Wizyty prywatne.
Ja sałatkę już wczoraj zrobiłam. Może jeszcze jakieś ciasteczka z ciasta francuskiego zrobię i tyle. Mąż i tak do 20.00 na służbie,więc wcześniej wybieram się do rodziców. Sylwester w gronie najbliższych. -
Emrica glowa go gory! Gdyby byla tragedia to od razu by Cie wyslala do szpitala, tak mysle.
cc nie jest takie zle... Pierwszy synek tez mi sie nie odwrocil i teraz corce tez sie mie chce wiec moze zaraz dolacze do Ciebie
Emrica, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Anet tesco przecenia najczęściej o 50%. Spodenki są w granicach 9-16 zł, koszulki z krótkim rękawkiem ok 8 zł (chociaż bywają i za 4 zł
), tuniki, sukienki 14-17. A ten komplet body+sukienka+rajstopki 30 zł. Wcześniej kupiłam też kurteczkę na wiosnę za 22 zł.
Dziś jeszcze czekam na kuriera z materacykiem
Pokój się zapełnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:30
anet525 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ja wczoraj byłam na szkole rodzenia w sumie nic się nie dowiedziałam jeszcze tylko były takie sprawy organizacyjne wypełnialismy papiery różne nast spotkanie 8 stycznia mam i będą 2 razy w tyg fajnie juz się doczekać nie mogę jakoś fajnie przebywa się z dziewczynami które są w ciąży w tym samym okresie jest większe zrozumienie.
MartaM ładne ubranka
ja w sumie w Tesco tez zawsze coś kupie małej ale jak wczoraj byłam to wszystko przebrane juz koniec roku to narazie nie dodają a jak coś było to nie w promocji.
ciekawe czy ja nie dołączę do cc bo z tego co wiem co mam usg co miesiąc to mała na żadnym usg nie była glowkowo uparciucha mała nie będzie głową w dół heh. zresztą niewiem jak z moja epilepsja moja neurolog nie chce podpisać mi cc a gin mówi żebym do innego neurologa poszła bo boje się rodzić ze ataku mogę dostać i coś dziecku może się stać -
Ja płacę za wizytę 150, a teraz jak będzie co 2 tyg. też będzie 150 raz w miesiącu. Dlatego nie wiem czy co wizytę będziemy oglądać bobka.
Fajnie Loszcz, że chlop się w końcu zainteresował.
Emrica trzymaj się kobito.
Mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z was zdecyduje się na pobranie krwi pępowinowej i bankowanie komórek? Ja o tym nie myślałam, ale mój M jakoś dziwnie ciągle o tym mówi i mnie próbuje przekonać. -
Ja mam dwoch lekarzy.
pierwszy na nfz, wizyta co 4 tygodnie i za kazdym razem robi mi usg z automatu. Nie musze go prosic. Na te wazniejsze badania usg wypisuje mi skierowania. Ktg ma u siebie w gabinecie
Drugi prywatny, place 130zl, usg co wizyte i pelna opieka az do porodu w szpitalu. Jak cos sie dzieje jade z marszu, bez zapisu miedzy pacjentkami. Wtedy tez robi usg i nie bierze pieniedzy za takie specjalne akcje.
Krwi pepowinowej nie pobieram
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!