Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik cos w tym jest, dla pierwszego dziecka patrzy sie co ladne a pozniej juz co praktyczne, co latwo zalozyc i zdjac zeby zmienic pieluche. Ja np dostalam w prezencie piekne pajacyki zapinane na pupie i plecach wg mnie totalna pomylka:-) do zakladania koszmar. Tak samo jest ze spodniczkami, sukieneczkami dla dziewzynek takich 0-3. Pieknie wygladaja wystrojone w te cuda ale niewygodne i tyle. Ani dla dzieciaczka spac w tym ani dla mamy przebierac takiego noworodka z wiotka szyjka, ciezka glowka w takie ciuszki. Dlatego i np najwygodniej bylo zakladac malej body i pajace zapinane z przodu. I tak przechodzila praktycznie 3 mce:-) dopiero pozniej sukienki, rajstopki, jeansiki itp. Teraz pewnie tez na poczatku postawie na wygode i beda zwykle bawelniane pajace w ruchu:-)
Dorka1979, Madzik82, noa8, belladonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co to ostatnio ociaganie sie ze zdjeciami? Nowe tygodnie , nowe zdjecia prosimy
odrazu milej bylo jak Kass i Madziutek w świeta wstawily 
Dorka imponujacy brzuszek tylko szkoda ze tak slabo widacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 20:51
madziutek 23 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Gosiaczek przybij piatke! Kropka w kropke to samo mysle o ciuchach zapisanych na plecach.
sukienki, jeansy tez odpadaja. Kupuje tyljo body, spiochy i polspiochy i to na szerokiej gumie.
nie zapomnie piekbej czapeczki jaka kupilam noworodkowi - sliczna, wiazana na szyji... Tylko po porodzie niespodzianka! Noworodki nie maja szyji wiec jak to wiazac haha
nienawidze rowniez bodziakow z ozdobnymi sztywnymi kolnierzykami ktore ocieraja sie dzieciom o policzki. Albo bluzy z kapturami dka dzieci ktore tylko leza. Kto to projektuje?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 21:37
Dorka1979, belladonna, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyPewnie dlatego że z telefonu ale zaraz ten błąd naprawię.noa8 wrote:Dziewczyny co to ostatnio ociaganie sie ze zdjeciami? Nowe tygodnie , nowe zdjecia prosimy
odrazu milej bylo jak Kass i Madziutek w świeta wstawily 
Dorka imponujacy brzuszek tylko szkoda ze tak slabo widac -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/af5b873291d5.jpg
Madzik82, SunSun, Tygrysek, noa8, belladonna, Emartea, anet525, jasmin, Anastacia33, gosiaczek31, kasss, bella82, loszcz, MamaAdasia, madziutek 23, Emca, Juusti69, kaczamila, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
To widzę, że moja intuicja jakoś tam działa. Od razu te wszystkie zapinane z tylu ciuszki wydawały mi się niepraktyczne. Nie kupowałam nic takiego. I kiedyś stwierdziłam, że dziecku najlepiej będzie w pajacykach więc tego mam najwięcej.
Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie zapomniałam wspomnieć o kapturach:) to też dramat.
Dorka super na prawde. duzo lepiej widac teraz:) brzuszek wcale nie jest jakis wielki i gdzie ty masz te rozstepy o ktorych kiedys pisałaś co???
nic nie widać
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż się dziwię że rozstępów nie widać ale uwierz mi są i to bardzo dużo , a te w miejscu łączeni8a nogi z brzuchem to niektóre mają szerokość 1,5 cm i to nie jest przesada ale te akurat są staregosiaczek31 wrote:no właśnie zapomniałam wspomnieć o kapturach:) to też dramat.
Dorka super na prawde. duzo lepiej widac teraz:) brzuszek wcale nie jest jakis wielki i gdzie ty masz te rozstepy o ktorych kiedys pisałaś co???
nic nie widać
-
Dorka super masz brzuszek

Noa ma racje wrzucajcie wasze brzuszki chętnie poogladamy;-)
To wypychanie chyba mało przyjemne nie chciała bym żeby mu tak robili
Ja kombinezonu jeszcze nie mam ale kupię ten pluszowy i tak szybko na spacer nie wyjdziemy a do samochodu ciepło mala ubierzemy i kocykiem przykryjemyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 22:39
Dorka1979, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny