Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyśka wszystkiego dobrego:)
Co do wieku,to jesteście młode ja za kilka dni kończę 33,to dopiero wiek
ale dobrze mi z nim.
Co do ciuszków,ja kupiłam bardzo mało, za to dostałam mnóstwo i już chyba będę mówić,żeby nikt nic nie oddawał,bo i tak pewnie synuś nie znosi tego wszystkiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:02
MamaAdasia, Justyska89, gosiaczek31, loszcz, kaczamila lubią tę wiadomość
-
dorka i Scarlett super brzusie
)
Justyska STO LAT!!!
bella ja poprostu czuje jak odbija sie od lewej strony brzucha stopkami ;* i czuje ich kontur...
nawet moja rodzinka przez swieta jak ktos chcial dotknac to czul jego stopy jak sie odbijal mocno
a wiem ze maly jest glowka do dolu bo czuje gdzie raczkami grzebie ...
wiec to co wypycha wysoko z prawej strony to pupa i plecki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:09
Justyska89, gosiaczek31, loszcz, SunSun, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny

ja nie rozpoznaje co mała robi i jak leży ale napewno głową do góry eh bo nie czuje jej wyżej niż na wys pępka a co robi to nie mam pojęcia wiem ze ostatnio czymś próbuje mnie po bokach łaskotac tylko nie wiem cym noga ręką czy czym
śmieje się ze jak dalej na boki będzie się pchala to na plecy mi wejdzie
gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
gratuluję nowych tygodni
Justyska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
scarlett super brzuszek
Ja też nie rozpoznaje którą częścią ciała mała się rozpycha wiem tylko że leży już główką w dół bo tak mi powiedział ginekolog
Jak czytałam dziewczynki jak pisałyście o wyciskaniu dziecka z brzucha to aż się przeraziłam nie wyobrarzam sobie żeby lekarz rzucił mi się na brzuch takie praktyki chyba nie są zbyt bezpieczne dla mamy i dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 13:21
Scarlett2014, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska wszystkiego najlepszego
ja tegoroczna 30stka mogę Ci napisać że jesteś bardzo młoda
gdybym ja 4 lata temu zaszła w ciążę to chyba miałabym nagły atak paniki
byłam wtedy na zupełnie innym etapie życia 
Bella ja jestem taka mądra i wiem jak ułożony jest Junior bo lekarz mi powiedział
choć jak pisałam ostatnio Junior kopie jakoś inaczej więc może znowu fiknął albo się nieco przekrecił. Sama nie wiem. W każdym razie chodzę dziś do WC dosłownie co godzinę co utrudnia mi nieco robienie zakupów 
Rmua pracodawca ma teraz obowiązek wystawić tylko raz w roku. Chyba do końca lutego więc byłoby na porodówkę jak znalazł.
Robimy dziś z mężem drobne zakupy dla Juniora typu prześcieradło na zmianę do łóżeczka, nożyczki etc. i kurcze jestem w szoku ile kasy idzie na takie pierdułki.
A ile macie par tych majtek siateczkowych? Ja kupiłam 2 opakowania po 2 sztuki.
I dzięki za wszystkie miłe słowa... ja oczywiście mam wrażenie że mój brzuch jest gigantycznym i niedługo mnie przeważy
)))
MamaAdasia, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Justyśka ja też nie mam pojęcia o wielu rzeczach. Po prostu jak coś mi w oczy "rzuci się",to zaraz staram się doczytać albo pytam mamuśkiJustyska89 wrote:wy o tylu rzeczach tu związanych z dzieckiem piszecie a ja czuję ze jestem zielona kompletnie nie myślę o takich rzeczach jak mycie butelek
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z Wami.
Justyśka wszystkiego naj naj najlepszego :*
Scarlet fajny brzuszek
na moim pojawiły się brzydkie czerwone rozstępy ale no cóż taka uroda będę z nimi walczyć po porodzie żeby wyjaśniały, śmiałam się że mój mąż jest jakiś dziwny bo twierdzi że jemu sie one podobają.
Podczytuje Was z kartką i długopisem w ręce wzięłam się za wyprawkę dla mnie i za kosmetyki dla malucha i mamusi i normalnie jestem zielona, cała kartka zapisana różnymi specyfikami i nie wiem jak ruszyć dalej.
Powiedzcie mi kupujecie podkłady na łóżko szpitalne bo znalazłam taką pozycję na listach niektórych? To chodzi o jakieś "foliowe prześcieradła" czy co??
Justyska89, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

[/url]