Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyflores wrote:ja bralam przed pierwsza ciaza i chyba do konca 1 trymestru. I Córcia zdrowa.
Nawet nie wiesz jak jestem CI wdzięczna że to napisałaś!!
Dziewczyny w takim razie powodzenia dziś na wizytach:)
A ja zaczynam "polowanie" na szefów chyba jednak im powiem dziś.
Welonisia ja mam albo tak, ze nie mogę spać, albo tak, że kładę się o 18stej/19stej i śpię do rana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 09:12
Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
I będzie dobrze Dziewczyny!! Trzeba być dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dziewczyny, będzie dobrze, trzymam kciuki za Wasze wizyty!
Ja jestem (byłam:) ) typem nocnego marka. Nawet w tygodniu chodziłam spać o 1:00 - 2:00 i rano wstawałam do pracy, a w weekendy 3:00 - 4:00. 5 godzin snu wystarczało na cały dzień. A teraz...? równo o 15 mam kryzys i albo ziewam jak wariatka, albo drzemka. Wieczorem film urywa mi się o 22 i nie ma przebacz. Ale myślę, że gdybym poddawała się samopoczuciu to spokojnie o 18-19 mogłabym już iść spać Jeszcze nie mamy dziecka a już zmieniło się całe nasze życie
A co do zachcianek to na razie zachcianki ma...mój mąż! On nie lubi słodyczy, nigdy nie jadł, jak coś kupiłam musiałam sama zjadać bo on nie tknął, a teraz? Sam kupuje, ciągle ma ochotę na jakieś słodycze, po obiadku deser! Normalnie jest w ciąży! Dobrze, że on przejął te zachcianki, bo ja kocham słodycze, a teraz nie mam w ogóle prawie ochoty.Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie wrucilam od gina i jestem zalamana rano dostałam biegunki miała lekko zielonkawy kolor gin od razu powiedział ze to bardzo niedobrze moze być jakas salmonella albo coś u dostałam antybiotyk na 5 dni boje się bardzo ze to może zaszkodzić mojej kruszynce:( mam przez 3 dni być na sucharkach dostałam l4 i mam lerzec tak strasznie się boje nie mogę stracić mojego okruszka poryczalam się w gabinecie gin też powiedział ze nie powinno to zaszkodzić i nie chętnie daje antybiotyk ale musi co to znaczy nie powinno ? To wcale nie daje mi pewności ze będzie dobrze[/url]
-
kasss wrote:Dziewczyny właśnie wrucilam od gina i jestem zalamana rano dostałam biegunki miała lekko zielonkawy kolor gin od razu powiedział ze to bardzo niedobrze moze być jakas salmonella albo coś u dostałam antybiotyk na 5 dni boje się bardzo ze to może zaszkodzić mojej kruszynce:( mam przez 3 dni być na sucharkach dostałam l4 i mam lerzec tak strasznie się boje nie mogę stracić mojego okruszka poryczalam się w gabinecie gin też powiedział ze nie powinno to zaszkodzić i nie chętnie daje antybiotyk ale musi co to znaczy nie powinno ? To wcale nie daje mi pewności ze będzie dobrze
kass..ja od 20 dnia cyklu mialam biegunke przez poltora tygodnia. dostalam tylko smecte i zalecenie lekkiej diety (oczywiscie bezmlecznej).
Zastanow sie najpierw, czy nie jadlas czegos zielonego przez ostatnie dni? szpinaku, np? i czy masz goraczke? bo jesli byloby to bakteryjne (a na to chyba dal antybiotyk), to wg mnie mialabys goraczke..
szczerze mowiac, ja skonsultowalabym ten antybiotyk jeszcze z internista... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja powiedziałam dziś szefom o ciąży. Naprawdę się ucieszyli:) mam się niczym nie martwić bo na pewno znajdziemy rozwiązanie i zastępstwo. Póki co nikt inny w firmie nie wie, pod koniec sierpnia jeśli będzie ok pewnie zaczniemy szukać kogoś kto będzie mnie zastępował i kogo będę musiała wdrożyć w moje obowiązki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 15:24
Emily83, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss wrote:Dziewczyny właśnie wrucilam od gina i jestem zalamana rano dostałam biegunki miała lekko zielonkawy kolor gin od razu powiedział ze to bardzo niedobrze moze być jakas salmonella albo coś u dostałam antybiotyk na 5 dni boje się bardzo ze to może zaszkodzić mojej kruszynce:( mam przez 3 dni być na sucharkach dostałam l4 i mam lerzec tak strasznie się boje nie mogę stracić mojego okruszka poryczalam się w gabinecie gin też powiedział ze nie powinno to zaszkodzić i nie chętnie daje antybiotyk ale musi co to znaczy nie powinno ? To wcale nie daje mi pewności ze będzie dobrze
Ja na tym etapie też miałam zielony kał, biegunki też się pojawiały. Czy masz inne dolegliwości? ból głowy, brzucha, temeraturę, poty?
Jeśli to duomox - to łykaj bez obaw. Ja brałam w 5 tyg na zapelenie pęcherza i to 3 razy dziennie przerz 5 dni. Z dzidzią wszystko ok. -
Kasss nie martw sie. Jeśli lekarz dał Ci antybiotyk to na pewno taki,ktory nie zaszkodzi Maleństwu. Nie ma sensu sie stresować i biegać po lekarzach konsultować bo jeśli to salmonella to antybiotyk musi dać. Zeby dzidzia byla zdrowa to przede wszystkim i Ty musisz byc zdrowa. Bedzie dobrze zobaczysz. Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. Ja zaraz wyjezdzam na swoja wizyte...
Do uslyszenia. -
nooo wróciłam i zostawiłam w przychodni 317zł...zaszalałam:/
Kass trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze...! Rób to co lekarz zalecił i się nie denerwuj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:10
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
CMV, glukoza, HBs antygen, HIV combo (Ab+Ag), mocz badanie ogólne, morfologia krwi obwodowej, różyczka, toksoplazoza IgG, Igm i toksoplazmoza awidność, i jakieś VDRL...
Emily83 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️