Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczęta
Ja dziś nic nie robię, zrobiłam tylko obiad.
U mnie czasem brzuch zaboli, czasem mam takie kłucie w środku, jakby w macicy..
Poza tym rano wymiotowałam, mdłości mi oczywiście towarzyszą ...
Tych badań jest cała masa, pamiętam jak w 1szej ciązy po każdej wizycie skierowanie miałam.
Teraz idę w środę, wiec zobaczę co mi zleci.
Ja słodyczy nie jjem teraz też, ale jak się nie najjem to od razu mam mdłości. -
Mamuśki jak wygląda wase ciśnienie bo ja tak już ponad tydzień muerze i mam w granicach 140/100
-
Joanna0071 wrote:Mamuśki jak wygląda wase ciśnienie bo ja tak już ponad tydzień muerze i mam w granicach 140/100
przed ciążą też tak miałaś?
mi wczoraj endo mierzyła - 120/70 i tak mam przeważnie.. ale w pierwszej ciąży miewałam wyższe - zwłaszcza w gabinecie (syndrom "białego kitla") Nawet L4 na to dostałam.
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:a ja powiedziałam dziś szefom o ciąży. Naprawdę się ucieszyli:) mam się niczym nie martwić bo na pewno znajdziemy rozwiązanie i zastępstwo. Póki co nikt inny w firmie nie wie, pod koniec sierpnia jeśli będzie ok pewnie zaczniemy szukać kogoś kto będzie mnie zastępował i kogo będę musiała wdrożyć w moje obowiązku.
-
mnie odrzuca od kawy, ciśnienie 90-100 na 60
-
Kurcze niedobrze kłuć się o szybki termin
Miałam przed nadciśnienie ale właśnie eksperymentuję i po herbacie z dużą ilością soku z cytryny mi spada . Chyba mam tabletkę w cytrynie -
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:No ja po prostu zejde tu zaraz. Nie dość,że jade do lekarza 60km na długo wyczekiwaną wizyte to okazuje sie,że dosłownie 5min temu nastąpiła awaria sprzętu i bedą do mnie dzwonic dzisiaj gdzie i kiedy kolejna wizyta. No masakra jakaś!
O współczuje:/ ale pamiętaj - zachowaj spokój.
Ciśnienie to ja zwykle mam niskie ale w normie. -
Wizyta na szczęście jutro o 14.50 ale muszę jechać do Warszawy a to jakieś 70-80km.. No cóż.. Jak mus to mus. Wole jechać ponad godz niż czekać kolejny tydzień czy dwa i się stresować dodatkowo.
Zaraz lecimy na imieniny to jakoś czas zleci i myśli pójdą w inną stronę