Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJest dobrze. Serce bije jak dzwon. A kruszyna ma już 0,63 cm. Nadal nie dostałam żadnych leków. Trudno powiedzieć skąd mi się dziś wzięły te dziwne objawy. Wg. USG to 6t3d, termin 15.03
Niunia86, konwalianka, Mmarina, alternatywa, bella82, kaczamila, mizzelka, MamaAdasia, Madziq, Rubi, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Ja jak na razie nie wymiotuje Czasami troszkę mdli ale zjem jogurt,jabłko i przechodzi Chyba jestem jedną z tych szczęściar,które wymioty omijają i jak tak Was słucham to nie pogniewam się jak już tak zostanie:) Wystarczy mi bolesność cycochów,wyostrzony węch,który czasami doprowadza do zawrotów głowy i mdłości i pobolewający brzuch
Do tego jestem alergikiem,ciągle kicham i mam zapchany nos-dlatego mało śpie w nocy bo ciężko oddychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 19:17
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja dzisiaj wczesniej z pracy wruciłam bo zwykle do 21 szef jak nigdy co dzien pyta jak sie czuje aż nie podobne do niego. Skarlet dobrze że wszystko ok maluszek spory mój miał 4 mm w 6+1.Niunia ja tez jutro do gina ide mam nadzieje że mi da l4 bo ostatnio nie chciał[/url]
-
Ja na szczęście L4 nie potrzebuje bo pracuje tylko w weekendy i mam prace,którą kocham więc dopóki lekarz nie powie,że niewolno lub sama nie dam rady to nie zrezygnuje:D
Ja jutro liczę na pierwsze odgłosy serduszka Nie moge sie już doczekać i przez to jakiś strach mnie ogarnia,że coś może być nie tak.. I jeszcze ostatnio jakies głupie sny mam.. -
nick nieaktualnyA swoją drogą to żaden z lekarzy u którego byłam nie dał mi posłuchać serduszka. .. ale dziś lekar mi je pokazał więc jest postęp:)
Niunia sny ponoć spełniają się na opak więc to może dobry znak. Trzymam kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 20:11
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:jak to jest z tymi tygodniami ciąży?
Na suwaczku mam 5 tydzień a OB pisze że mam 6 tydzień (5 tygodni i 0 dni)
to mam 5 czy 6?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Jest dobrze. Serce bije jak dzwon. A kruszyna ma już 0,63 cm. Nadal nie dostałam żadnych leków. Trudno powiedzieć skąd mi się dziś wzięły te dziwne objawy. Wg. USG to 6t3d, termin 15.03
a na upławy to serio jak czujesz infekcje polecam maść Multi-Gyn Activgel jest naturalny i naprawdę bezpieczny, gin kazał mi go dalej brać a jest bardzo anty na leki i specyfiki, ale dałam mu ulotkę itp, a ukojenie natychmiastowe, mialam infekcje na początku samym a teraz po okolo ponad 2 tyg nie ma śladu ale już był spokoj po tygodniu, nic nie szczypało ani nie swędziało. bo to jest antybakteryjne i antydrożdżakowe i ma dobre bakterie w sobie, tym złym nie pozwala się przykleić i rozwijać na ściankach macicy a zapełnia ścianki tymi dobrymi bakteriami i od razu Ph poprawisz troche droga maść ale na długo starcza, przez 5 dni przez aplikator wpuszczasz do środka i na palec troszkę na zewnątrz smyrnąć i tak dwa razy dziennie a po 5 dniach juz raz dziennie na noc najlepiej i naprawdę pomaga, już wiele dziewczyn na belly widziałam ze to stosowało jedna wlasnie poszła do gina to dostała to i jakieś globulki na uzupełnienie flory i marudzila ze tylko to. ale dobre to niż nicScarlett2014 lubi tę wiadomość