Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy Też się naczytałam dużo w internecie odnośnie pustego jaja płodowego itp, że już świruję, można zwariować na prawdę. Mam jednak nadzieje że Bąbelek da nam prezent ślubny i pięknie się pokaże w sobotę, na pewno dam Wam znać! Tymczasem dziś na pewno wybiorę się po ten Provag do apteki
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Bella- też słyszałam o tych opaskach, może i ja dziś podskoczę do apteki zapytać o nie.. mdłości mi dokuczają strasznie...
ja dzis od samego rana mialam jazde, i sciskalam sie z toaleta moze warto sprobowac, lepsze to niz meczenie sie. MOja opaska bedzie jutroMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Juusti69 wrote:Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy Też się naczytałam dużo w internecie odnośnie pustego jaja płodowego itp, że już świruję, można zwariować na prawdę. Mam jednak nadzieje że Bąbelek da nam prezent ślubny i pięknie się pokaże w sobotę, na pewno dam Wam znać! Tymczasem dziś na pewno wybiorę się po ten Provag do apteki
Kochana trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze -
MamaAdasia wrote:Hej wam,
Ja dziś wzięłam się za ogórki: kiszone, po żydowsku, w musztardzie, małosolne.. Teraz odpoczywam, synek śpi.
hmmm ale narobilas mi smaka!!!! uwielbiam malosolne, kiszone i w musztardzie!!! po zydowsku nie znam!
ja dzis ugotowalam zupe pieczarkowa z dodatkiem kilku grzybkow suszonych i mam nadzieje, ze bede mogla zjesc. bo gotowanie bylo duzym wyzwaniem... na szczescie toalete mam zaraz obok kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 16:09
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Bella- po żydowsku to są przekrojone na 4 części, zalane zalewą(woda, cukier, sól, ocet )z pokrojoną w plasterki marchewką,selerem, cebulką. Po zalaniu zalewą gotuje się je 3 minuty od zagotowania.
-
MamaAdasia wrote:Bella- po żydowsku to są przekrojone na 4 części, zalane zalewą(woda, cukier, sól, ocet )z pokrojoną w plasterki marchewką,selerem, cebulką. Po zalaniu zalewą gotuje się je 3 minuty od zagotowania.
moge przyjechac do Ciebie na ogorki ? -
Zapraszam,a gdzie mieszkasz? ja ok 20km od Wawy.
kurde teściowa mi dziś powiedziała, ze chyba w drugiej ciązy będę mieć większy brzuch i szybciej mi będzie rósł, niby nic jeszcze nie widać, a jednak... Kurcze może faktycznie coś w tym jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 16:38
-
MamaAdasia wrote:Zapraszam,a gdzie mieszkasz? ja ok 20km od Wawy.
kurde teściowa mi dziś powiedziała, ze chyba w drugiej ciązy będę mieć większy brzuch i szybciej mi będzie rósł, niby nic jeszcze nie widać, a jednak... Kurcze może faktycznie coś w tym jest...
Wroclaw wsiadam w auto i jade
Kochana tez tak slyszalam, ale czym Ty sie martwisz? ja juz sie nie moge doczekac brzucha:-) bede sie wszystkim chwalicMamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja pisalam o opaskach- u nas dwie dziewczyny z lutowek sa zadowolonne- od razu przeszly im mdlosci
u mnie to ciezki temat bo ja duzo wymiotuje- ale ostatnio troche jakby lepiej wiec moze to zasluga tych opasek- one przed wymiotami nie chronia ale przed mdlosciami
a co do migdalow- ja juz nie moge.. 5ty tydz skubac migdaly to juz sie odechciewa.
swoja droga ciekawe jak to dlugo jeszcze potrwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 17:11
-
ja za 2 opakowania dupka zapłaciłam 62zl i mi się wydawało, że drogie te leki, a tu jednak nie najgorsza cena
1 opakowanie to 20 tabletek po 10mg -
hej,
kass, mnie ginka zbierając mocz kazała podmyć się i założyć tampon- zdziwiłam się, ale to powtórzyła!
Scarlet - jakie wieści?
Ja od 2 dni na luteinie, bo są plamienia,senność mnie dobija, ale nie da się nic z tym zrobić, bo w pracy nie da się spać, w domu tym bardziej, bo przy 3 latku ciężko..
Ja także mam okropnie duży brzuch..męczy mnie to!
aa i jeszcze do aloesu..1/4 szklanki to bardzo dużo.. polecam zacząć od łyżeczki, bo w nadmiarze wywołuje biegunki - nie życzę tego nikomu...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny