Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do kupy -przed porodem organizm czesto sam sie oczyszcza i pojawia sie lekkie rozwolnienie. Nie biegunka tylko sie zwyczajnie czesciej chodzi do toalety. Mimo wszystko i tak skorzystam z lewatywy bo mam obsesje... Boje sie wpadki hehe
Skoro juz jestesmy przy kupach to ciekawostka: kupy dzieci karmionych piersia nie smierdza! Serio! Tez bylam w szoku. Tylko taki lekki kwasny zapaszek ale na pewno nie obrzydliwy. Wiec nie kupuje kosza na pieluchy abi woreczkow. Moj syn robil kupe co karmienie. Po nocy mialam przy lozku minimum 4 pieluchy i nie czuc bylo NIC!
Nie wiem jak na mleku modyfikowanym...
To tyle na ten temat. Smacznego jezeli ktos akurat cos je czytajac moj wpis
jasmin, SunSun, MamaAdasia, gosiaczek31, Rubi, Niunia86, loszcz, Dorka1979, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Trzeba byc dobrej mysliines31 wrote:A ja odwrotnie, na początku ciąży miałam duży problem no i dlatego "dorobiłam" się hemoroidów
. Żadne czopki nie pomagają, słyszałam że po porodzie łatwiej to wyleczyć i że się czasami same wchłaniają. Na razie uwierzyłam w tą wersję i niech tak zostanie 
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny trochę dziś was podczytuję
to już od tego leżenia nie wiem co ze sobą zrobić
już 2 miesiące leżę i chyba oszaleję... a tak z ciekawości zapytam was ile już przytyłyście? bo u mnie coś kiepsko to wygląda. Na plusie mam jakieś 4 max 5 kg i ani grama nie wyszło więcej... dodam że mały rozwija się prawidłowo tylko ja jakoś nie przybieram na wadze...
Dorka1979 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja mam sporo bo 12 na plusie...moja gin mowi ze przybieram ksiazkowoBlanka85 wrote:cześć dziewczyny trochę dziś was podczytuję
to już od tego leżenia nie wiem co ze sobą zrobić
już 2 miesiące leżę i chyba oszaleję... a tak z ciekawości zapytam was ile już przytyłyście? bo u mnie coś kiepsko to wygląda. Na plusie mam jakieś 4 max 5 kg i ani grama nie wyszło więcej... dodam że mały rozwija się prawidłowo tylko ja jakoś nie przybieram na wadze... -
nick nieaktualnyMi dzis przyszedl biustonosz do karmienia. I musze przyznac ze jak na kupiony na allegro trafilam super. Firmowy z freyi. Rozmiarowo idealnie lezy a mialam obawy czy przy moim rozmiarze trafie. Wzielam 80H i lezy jak ulal. Pieknie trzyma i nawet mam wrazenie ze optycznie jest mniej biustu. Zaplacilam 45 zl a w sklepie 200:-) tym bardziej geba mi sie smieje:-)
Anastacia33, Emartea, Madzik82, loszcz, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
o matko rozmiar H... a ja mam cały czas B... mam nadzieję , że będę miala w piersiach mleko jeśli mi nic nie urosły teraz to po porodzie wyskoczą... mam nadzieję...

Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Wpisz cokolwiek np takEwelaa wrote:Albo ja jestem taka tempa albo na tablecie nie da sie tego zrobic. Wklejam zdj na ta stronke i jak naciskam "przeslij teraz" to cos bez sesnu po angielsku wyskakuje i jakis kod czy cos trzeba wpisac ;/
Wtedy poczekaj az fotka sie wgra -
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje za kciuki!
właśnie wracamy z wizyty i z Juniorem wszystko ok. Waży 1600 gramów i wszystkie wymiary ma idealnie w normie. Z Usg data porodu wypada na 17 marca, z miesiączki na 13stego więc wszystko bardzo blisko. Niestety lekarz nie sprawdził mi szyjki bo twierdzi że to można zrobić tylko przez usg dopochwowe. Trochę mnie jednak uspokoił bo faktycznie w miejscu gdzie mam twardy brzuch są plecy Juniora. Szyjke sprawdzę w piątek na wizycie u mojego prowadzącego. Myślałam żeby przełożyc wizytę na pozniejszy termin ale chyba nie będę czekać bo nawet na naszym forum widać że lepiej iść raz za dużo niż raz za mało.
Swoją drogą to utwierdziłam się dziś w przekonaniu że dobrze zrobiłam płacąc kupę kasy za usg pierwszego i drugiego trymestru a nie robiąc je w ramach pakietu z lux medu. Moje poprzednie badania trwały 40/60 minut, dzisiejsze jakieś 15 minut. Ale najważniejsze że jest ok.
Anastacia33, Ewelaa, gosiaczek31, Rubi, Emca, SunSun, kasss, Niunia86, Madzik82, Emrica, MamaAdasia, Dorka1979, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlanka ja mam taki caly czas:-) to wielkiii problem doslownie. Z doborem bielizny a co dopiero do karmienia:-) gdybym miala B,C bylabym najszczesliwsza na swiecie. Ale co zrobic taki dostalam od losu:-) i musze jaks z nim zyc:-)
-

Lozeczko bd mialo jeszcze szuflade pod spodem. A kokardka jest z cenkin i slicznie sie świeci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:19
gosiaczek31, Emca, SunSun, Niunia86, Madzik82, Emrica, bella82, Scarlett2014, Dorka1979, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH