Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ale jestem niewyspana
udało mi się zasnąć po 6! Wrrr
Super Scarlett, że z dzidziusiem dobrze, u nas też ok. Waży 1480g, szyjka ok, 3 cm.
Ja przytyłam 7 kg od początku ciąży. Trzeba się cieszyć jak dziecko rośnie prawidłowo, a waga mamy nie duża. Mniej do zgubienia po porodzie
To czekamy na inne dobre wieści.
A jeszcze jedno, też Wasze pociechy w brzuszku często czkają? Ja czuję codzienne jak podskakuje rytmicznie.
Blanka85, Niunia86, Scarlett2014, gosiaczek31, bella82, MamaAdasia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Ewelaa wrote:

Lozeczko bd mialo jeszcze szuflade pod spodem. A kokardka jest z cenkin i slicznie sie świeci

Ewelaa sama robiłaś napis? Ja zamówiłam filc i mam zamiar spróbować zrobić takie cudo
ciekawe co mi wyjdzie, bo zdolnościami manualnymi pochwalić się nie mogę.
-
Gosiaczek
Ty szczęściaro
z jednej strony chociaż na trochę to bym taki chciała
ale z drugiej zdaję sobie sprawę że nie jest Ci łatwo ... nawet z punktu zdrowotnego

Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:o matko rozmiar H... a ja mam cały czas B... mam nadzieję , że będę miala w piersiach mleko jeśli mi nic nie urosły teraz to po porodzie wyskoczą... mam nadzieję...
ja też mam B i prawie też nic nie urosły! I wiecie co dziewczyny z dużym biustem?? Też nie kupię stanika przez allegro bo ciężko dobrać rozmiar. A już nie wspomnę o takim miękkim bez usztywnień! Lipa -
Emca widzę że mamy ten sam dzień porodu
ale ja niestety u małego ejszcze ani razu czkawki nie widziałam

Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Emca widzę że mamy ten sam dzień porodu
ale ja niestety u małego ejszcze ani razu czkawki nie widziałam 
Faktycznie
co do czkawek to czytałam, że niektóre dzieciaczki mają je czesto, a niektóre rzadko, albo w ogólne i wszystkie "przypadki" są prawidłowe.
-
Hej hej! Od dziś oficjalnie jestem na zwolnieniu. Teraz jeszcze do końca tygodnia muszę uporać się z projektami i rozliczyć się z praktyk, a od poniedziałku pranie, prasowanie i uzupełnianie wyprawki

Dziś przyszła paczka z gemini ze wszystkimi wkładkami, podkładami, płatkami i jest przeogromna! a 5 min później zadzwonił kurier i okazało się, że to buty mojego M. - kolejne! Chyba się uzależnił, bo już nawet nie jestem w stanie zliczyć ile ich ma
Zwrócili mi ze smyka kasę za ten uszkodzony leżaczek tiny love i teraz się zastanawiam, czy kupić ten sam szary, czy jednak nie zamówić czerwonego. Jest chyba weselszy.
Dziewczyny super pokoiki, mebelki i wózki. Zawsze chętnie podglądam Wasze zakupy.
Niunia kciuki zaciśnięte. Trzymaj się ciepło
gosiaczek31, bella82, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Witaj w klubie ja tez oficjalnie od dzis jestem na zwolnieniuMartaM wrote:Hej hej! Od dziś oficjalnie jestem na zwolnieniu. Teraz jeszcze do końca tygodnia muszę uporać się z projektami i rozliczyć się z praktyk, a od poniedziałku pranie, prasowanie i uzupełnianie wyprawki

Dziś przyszła paczka z gemini ze wszystkimi wkładkami, podkładami, płatkami i jest przeogromna! a 5 min później zadzwonił kurier i okazało się, że to buty mojego M. - kolejne! Chyba się uzależnił, bo już nawet nie jestem w stanie zliczyć ile ich ma
Zwrócili mi ze smyka kasę za ten uszkodzony leżaczek tiny love i teraz się zastanawiam, czy kupić ten sam szary, czy jednak nie zamówić czerwonego. Jest chyba weselszy.
Dziewczyny super pokoiki, mebelki i wózki. Zawsze chętnie podglądam Wasze zakupy.
Niunia kciuki zaciśnięte. Trzymaj się ciepło
gosiaczek31, loszcz, bella82, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ciesze się,że wasze szyjki po prostu są