Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja u małego pępka nie psikałam cały czas Octeniseptem, moze raz lub dwa, położna mu sama przemyła zwykłym wacikiem ze spirytusem i odpadł po 2-3 tygodniach.
Octenisept dobry jest też do psikania na ,,szwach'' po porodzie, lekarz kazał jednej dziewczynie używać, bo rana słabo się goiła.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Madziutek podziwiam! Chociaż ja też dziś wstałam pełna energii. Zastanawiałam się ostatnio nad torbą do szpitala i nie chciałam jechać z walizką jak na lotnisko, a dziś trafiłam w lidlu na torby sportowe w fajnym rozmiarze, powinnam wszystko zmieścić.

Zastanawiam się cały czas nad laktatorem. Niby może okazać się niepotrzebny, ale jednak dużo jest głosów, że warto mieć chociaż ręczny na początek. Dobry ręczny laktator to min 80 zł, a ostatnio trafiłam na laktator elektryczny z canpola. Ma świetne opinie i kosztuje 140-150 zł. http://www.ceneo.pl/11682131 No i mam zagwozdkę...
madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiaczek trzymam kciuki za dzisiejsza wiztyte
MartaM też widziałam te torby w lidlu fajne są chyba kupie właśnie taką
MamaAdasioa super że masz już całą wyprawkę ja tez mam już prawie całą wyprawkę brakuje mi tylko wóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 12:23
MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ewka,a kupujesz używany ? Ja mam na początek używkę Tako, szukam jeszcze tej dostawki o której Madzik pisała,ale boję się kupić na all, żeby pasowała..
Ja w sumie same pierdoły kupuję( art. higieniczne, pieluchy,chusteczki,jakieś kosmetyki itp) jeszcze został mi przewijak, ale to już mąż kupi. Ten po Adasiu był tak zmasakrowany i porwany, że go wyrzuciłam, ale służył ponad 2 lata grubo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 12:25
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:a ja mimo ze wstalam o 5 to dostalam jakiegos powera

puscilam juz 3 prania, posprzatalam caly dom, przesadzilam chyba 20 kwiatow -kocham kwiaty i mam ich mnostwo...
a powyrastaly z donic bo rosna jak szalone... a przez swieta pozbieralam od rodziny odsadki ,wiec musialam nowe wsadzic 
a jeszcze w planie mam zamiar zrobic gołąbki, rozmrozic i wyszorowac 2 zamrazarki i uszyc sobie zaslony i obrus bo dostalam od mamy material
nie wiem co we mnie wstapilo dzis
chyba niezle jak na zaawansowana ciaze...
No niezly power...ja zaraz zabieram sie za robienie ciasta
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAdasia ja kupujena allegro wózek 2w1 nowy za niecałe 500zł bo fotelik nosidełko kupiłam osobno taki mi wystarczy i wyjdzie taniej niż niejeden wózek używany a to ten link do tego wózka jeśli chciała byś zobaczyć

http://allegro.pl/raf-pol-wozek-magnum-tacka-przewijak-promocja-i4943531537.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 12:38
gosiaczek31, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Te torby sa od dzis w lidlu?MartaM wrote:Madziutek podziwiam! Chociaż ja też dziś wstałam pełna energii. Zastanawiałam się ostatnio nad torbą do szpitala i nie chciałam jechać z walizką jak na lotnisko, a dziś trafiłam w lidlu na torby sportowe w fajnym rozmiarze, powinnam wszystko zmieścić.

Zastanawiam się cały czas nad laktatorem. Niby może okazać się niepotrzebny, ale jednak dużo jest głosów, że warto mieć chociaż ręczny na początek. Dobry ręczny laktator to min 80 zł, a ostatnio trafiłam na laktator elektryczny z canpola. Ma świetne opinie i kosztuje 140-150 zł. http://www.ceneo.pl/11682131 No i mam zagwozdkę... -
MamaAdasia, SunSun - dzieki wielkie za linki, mnóstwo czasu mi to zaoszczędzi.
Jak na razie kompletuję listę w gemini i potem sobie porównam gdzie wyjdzie taniej (szkoda, że nie mają darmowej wysyłki przy większych kwotach)
Dziewczyny, a kupowałyście w tym Gemini tez pieluchy tetrowe? Bo patrzę, że mają w ofercie, więc miałabym już z głowy...
MamaAdasia - ja też celuję w wózek używany. Ale myślę o firmówkach, bo potem też łatwiej sprzedać.
-
nick nieaktualny
-
Ale jestem zla... Robie zamoeienie u Rodzyneczek. Juz prawie wszystko kupilam ale nie maja pieluch tetrowych! Chyba im sie aukcja skonczyla i musze poczekac az znowu wystawia. Oby szybko bo nie moge zaplacic!
Kupilam tez sliczny kombinezon zimowy na allegro. Uzywany w idealnym stanie za 25zl z C&A. Teraz zima mi nie straszna a takiej kasy tez nie zal
MamaAdasia przypomnislas mi o tej platformie do wozka! Zapomnialam! Dzieki
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Tess wrote:MamaAdasia, SunSun - dzieki wielkie za linki, mnóstwo czasu mi to zaoszczędzi.
Jak na razie kompletuję listę w gemini i potem sobie porównam gdzie wyjdzie taniej (szkoda, że nie mają darmowej wysyłki przy większych kwotach)
Dziewczyny, a kupowałyście w tym Gemini tez pieluchy tetrowe? Bo patrzę, że mają w ofercie, więc miałabym już z głowy...
MamaAdasia - ja też celuję w wózek używany. Ale myślę o firmówkach, bo potem też łatwiej sprzedać.
Hm ja w gemini zrobiłam zakupy za ponad 500 zł i miałam przesyłkę właśnie za darmo .Ale dopóki nie podsumowałam zakupów to nigdzie nie było o tym info.I ja kupiłam też w gemini pieluchy tetrowe.Białe i kolorowe.Jestem zadowolona i cenowo później porównywałam to sie opłacało.
Tess lubi tę wiadomość
-
Ja tez kupilam kombinezon zimowy uzywany za 20zl stan super taki nowy w sklepie kosztuje 140zl takze oplacalo sie.a czuje ze ta zima dopiero sie zacznieMadzik82 wrote:Ale jestem zla... Robie zamoeienie u Rodzyneczek. Juz prawie wszystko kupilam ale nie maja pieluch tetrowych! Chyba im sie aukcja skonczyla i musze poczekac az znowu wystawia. Oby szybko bo nie moge zaplacic!
Kupilam tez sliczny kombinezon zimowy na allegro. Uzywany w idealnym stanie za 25zl z C&A. Teraz zima mi nie straszna a takiej kasy tez nie zal
MamaAdasia przypomnislas mi o tej platformie do wozka! Zapomnialam! Dzieki
MamaAdasia, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Madzik tak jak mowisz skonczyla im sieaukcja na tetry bo ja wlasnie mam od rodzyneczek tetry i flanele....flanele sa super mega mieciusieAnastacia33 wrote:Ja tez kupilam kombinezon zimowy uzywany za 20zl stan super taki nowy w sklepie kosztuje 140zl takze oplacalo sie.a czuje ze ta zima dopiero sie zacznie
Madzik82 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH