Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekają chodzi o to żeby się nie moczyć w wannie tylko prysznic brać.
Co do chrzcin to my w wakacje jakoś planujemy. Chrzestną ma być siostra M, ale ona mieszka we Francji i w Polsce będzie dopiero w wakacje. No i planujemy zaprosić rodziców chrzestnych i dziadków.
czekaja lubi tę wiadomość
-
My planujemy na poczatku sierpniaczekaja wrote:To jak się myc bez moczenia pupy??

boze dziewczyny jak pomysle ze ten mały potworek ma wyjsc z mojego brzuch(daj boze dołem) to mam gesia skorke. tysiace mysli na minute.
Emerta dzieki bo bym wziela ten irygator to chyba by polozne mnie przeswiecily:)
wiem ze to za wczesnie na takie rozwazania ale myslalayscie juz o chrzcinach?? ja bym chciala szybko 3 4 tygodnie po porodzie i miec juz z tym spokoj. tylko u nas najblizsza rodzina w sensie rodzenstwo i rodzice to okolo 25 osob. robi sie male wesele. marze o tym zeby zrobic chrzest tylko z rodzicami chrzestnymi ale pewnie reszta rodziny walnie focha...
Madziutek ladnie nazwane;)
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaja to rzeczywiście troche osób będzie u mojej małej na chrzcinach bedzie 8 osób a chrzciny planuje na kwiecień albo maj
Co do porodu to ja też mam różne myśli ogarnia mie strach przed tym bólem a najbardziej się boję że podczas parcia pękną mi hemorojdy te co mam na wierzchuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 15:48
-
ja też zaczęłam robić tak samo, co mam spakowałam i dokładam:)czekaja wrote:sukcesywnie bede dokladac jak kupie i mi sie przypomni:)
Rubi - ręcznie prałam białe skarpetki dla dzieci - bo juz wszystko białe dla dzieci mam poprane, a te mi się zawieruszyły, kolorowe półśpiochy z których miałam odciąć metki i poszłam po nożyczki a wróciłam jak nastawiłam kolorowe pranie bez nich... moją nową piżamkę przepłukałam, itp, itd takie resztki:)
ale mam brzuchola napiętego, tak jakby miał zaraz eksplodować, ostatnio chłopaki bardzo się przeciągają, potem pewnie kilka dni cicho będą siedzieć, aż się zacznę niepokoić, a potem znów salta i fikołki i tak w kółko:)
Emartea, czekaja, Rubi, MisiaMonisia, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ponieważ około 11 nie odbierali, wkurzyłam się i postanowiłam zmienić lekarza. Po 8 godzinach udało mi się dodzwonić do mojej przychodni. Okazało się że remont mają ... mam dwie wizyty jednego dnia ... Ech...
O chrzcie nawet nie myślałam. Znaczy się tylko że będzie koło sierpnia. Ale nie wgłębiałam się w temat.
Porodu się nie boję. Bardziej przeraża mnie to co będzie po porodzie. Żyłam "własnym życiem", a po porodzie będzie trzeba się "zmienić" o 360 stopni. Wszystko stanie na głowie. O rany.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
-
Ewka 25 osob to duzo?
my bedziemy zapraszac prawie 60 osob i robimy chrzciny w straznicy... 
moja rodzina jest bardzo zzyta i jak zaprosisz jednego to drugiego nie wypada pominac... itd
wiec stwierdzilismy ze zaprosimy wszystkich i sie nazbieralo
a mysle ze moze przez swieta wielkanocne bedziemy chrzcic
-
MamaAdasia wrote:Sylwia, kuruj się kobieto, ja ostatnio przez to przechodziłam, polecam pastylki Isla miętowe na gardło, można w ciąży, mąż mi kupił. A na katar wąchałam Olbas

ja mam tabletki do ssania prenalen typowo dla karmiących i w ciąży i już mi przeszło ale wczoraj zmarzłam w domu też rozgrzać sie nie mogłam i mi wróciło czosnku pojadłam troche i mleczko z miodem może mi przejdzie
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:ja nie lubie tych kaftaników i nie kupiłam jeszcze ani jednego...
ja też nie lubie kaftaników ale u nas do szpitala to tylko góra potrzebna ja miałam koszulki kopertowe 5-6 szt i łapki niedrapki i wystarczyło dupka i tak w rożku siedzi to nie trzeba dodatkowo ubierać a w szpitalu i tak ciepło -
może kupię ze dwa żeby położna krzywo nie patrzyła, ale w domu nie będę w to Franka ubierać
jakoś najbliższe memu sercu są pajace i body:)
czekaja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Wróciłam z wizyty.Falszywy alarm

Mały jest bardzo duzy bo ma 1600 ale nie 2100 jak mi powiedziano w niedziele. Błąd obliczeń.
Tyle stresu i strachu bez sensu.Nic tylko sie cieszyć trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:35
madziutek 23, SunSun, MartaM, patryśka83, patryśka83, Scarlett2014, anet525, czekaja, MisiaMonisia, sylwia85, MamaAdasia, kasss, noa8, gosiaczek31, Emartea, Niunia86, kaczamila, Emca, Dorka1979, Krysti, Emily83, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
właśnie dlatego mój gin mi nie chcę podawać wagi dziecka ani wymiarów, bo mówi, że fachowcem od tego jest lekarz od genetycznego usg...loszcz wrote:Wróciłam z wizyty.Falszywy alarm

Mały jest bardzo duzy bo ma 1600 ale nie 2100 jak mi powiedziano w niedziele. Błąd obliczeń.
Tyle stresu i strachu bez sensu.Nic tylko sie cieszyć trzeba
świetna wiadomość Loszcz...czyli widzisz, dobrze, że była kolejna wizyta bo przynosisz super wieśći
loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Cześć dziewczyny, witam sie po długiej nieobecności.
Próbowałam Was nadrobić ale mi się jeszcze nie udało.
Gratuluję nowych tygodni, udanych wizyt i dorodnych zdrowych dzieciaków:)
Niunia86 trzymam za Ciebie kciuki. Wszystko będzie dobrze:)
Również intensywnie kompletuję wyprawkę. Dzisiaj odebraliśmy wózek:) Już się nie mogę doczekać, żeby włożyć tam zawartość
loszcz, madziutek 23, MisiaMonisia, SunSun, Ewelaa, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Rubi ja tez nie lubie kaftanikow. Mam tylko body i pajace.
Loszcz - no widzisz! Super wiesci!
Czekaja ja tez robie chrzest w pierwszym mozliwym terminie czyli 14marca jak sie uda. Zaliczylam juz nawet w kosciele te dziwne nauki na ktore trzeba pojsc. I zapraszam tylko 10 osob
loszcz, czekaja, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
jakie kuźwa nauki? nie strasz mnieMadzik82 wrote:Rubi ja tez nie lubie kaftanikow. Mam tylko body i pajace.
Loszcz - no widzisz! Super wiesci!
Czekaja ja tez robie chrzest w pierwszym mozliwym terminie czyli 14marca jak sie uda. Zaliczylam juz nawet w kosciele te dziwne nauki na ktore trzeba pojsc. I zapraszam tylko 10 osob
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH