Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie tak.Rozrabiac w butelce.Osobiście uważam ze jest znacznie lepszy niż mydło.Ułatwia gojenie,odkaza i po prostu czuje sie po użyciu super komfortowoEmartea wrote:Dziewczyny a jak wy w szpitalu będziecie używać Tantum Rosy? Rozrabiać w butelce? Jak dla mnie to chyba zbyt dużo zachodu jak na szpitalne warunki. Tym bardziej, że ona nie jest w niczym lepsza od płynu do higieny intymnej.
-
Mój mały narazie nie fiknąłMadzik82 wrote:Ja co miesiac dostaje wyplate pomniejszona o jakies skladki: zdrowotne albo chorobowe. Roznice mi zwracaja po wypelnieniu PIT, dostaje calkiem spory zwrot
Dziewczyny!
czy ktoras z Was ma jeszcze polozenie miednivowe? Czy wszystkie maluchy juz fiknely fikolka?
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKass zdecydowanie nie kupuj! W Pepco czy Smyku kupisz już coś ładnego za tą cenę! A na Allegro wybór też spory

Emartea teraz i ja kumam te rozliczenia
Madziutek współczuję że coś takiego spotkało Was w takim momencie. Uważaj teraz na siebie szczególnie żeby nie odbiło się to ma Tobie i maluchu.
Tantum Rosa ja też lubię więc wykorzystam w domu jak mi zostanie. Może w Rossmanie uda mi się znaleźć jakąś malutką buteleczke z plastiku żeby to rozrobic.
Emily dzięki Tobie przypomniałam sobie o gazikach jałowych !
A dziewczyny z wadą wzroku - ja mam niewielką ale lekarz kazał sprawdzić mi przed porodem dno oka u okulisty.
Czekaja pisałaś o peelingu. Jaki polecasz w ciąży? Udało Ci się przejść na gotowanie na parze? Jeśli tak to moze polecisz jakiś przepis?
Kupujecie poduszkę klin?
MamaAdasia nie przeraża mnie to 1, 5 kg ale fakt że zbliżam się do magicznej granicy 15stu...
Emily83, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie!
Niunia cieszę się że lepiej i niedługo wychodzisz. Że z malutką wszystko ok
Reszcie dziewczyn też gratuluje udanych wizyt- tylko tak dalej
Ja dziś dostałam przesyłkę i mam humor na 102, nie pamiętam która z dziewczyn poleciła mi pościel z arusia (puźniej dodała zdjęcie tej pościeli miś w kolorze zielonym, sorry nie pamiętam nicku) ale jest naprawdę cudo!!! Piękny haftowany miś,dokładne wykonanie,profesjonalnie
.
Przesyłka z rodzyneczek też mi dotarła i to samo pomyślałam jak zobaczyłam podpaski bella ooo..matko od pępka do kości ogonowej
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Naprawdę nie sposób Was nadrobić. Macie wene naprawdę

Dziękuję Wam za kciuki i za to,że ze mną jesteście. Jesteście cudowne
Gratuluje udanych wizyt. Ciesze się,ze Wasze szyjki są w lepszym stanie niż moja
Duże juz te nasze maluchy i niestety szyjki zaczną się lada moment skracać ale bez paniki. Juz blisko
Madziutek współczuję. Musisz się teraz mężem zaopiekować, żeby miał siłę za 2 m-ce na spacery biegać
Ja o 15 miałam założony pessar i na szczęście jakoś w miarę mi wygodnie. Od czasu do czasu zaboli brzuch ale ogólnie dyskomfortu nie czuje. Chociaż jak go zobaczyłam wydał mi się ogromny...
Niestety jutro mnie nie wypuszcza bo badania jeszcze muszą zobaczyć. Wiec szykuje się na poniedziałek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:53
ines31, patryśka83, SunSun, Madzik82, Emca, kasss, madziutek 23, bella82, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Ja mam -5 a po zbadaniu ciśnienia dna oka okazało się że nie grozi mi odklejenie się siatkówki i mogę rodzić naturalnie.Scarlett2014 wrote:Kass zdecydowanie nie kupuj! W Pepco czy Smyku kupisz już coś ładnego za tą cenę! A na Allegro wybór też spory

Emartea teraz i ja kumam te rozliczenia
Madziutek współczuję że coś takiego spotkało Was w takim momencie. Uważaj teraz na siebie szczególnie żeby nie odbiło się to ma Tobie i maluchu.
Tantum Rosa ja też lubię więc wykorzystam w domu jak mi zostanie. Może w Rossmanie uda mi się znaleźć jakąś malutką buteleczke z plastiku żeby to rozrobic.
Emily dzięki Tobie przypomniałam sobie o gazikach jałowych !
A dziewczyny z wadą wzroku - ja mam niewielką ale lekarz kazał sprawdzić mi przed porodem dno oka u okulisty.
Czekaja pisałaś o peelingu. Jaki polecasz w ciąży? Udało Ci się przejść na gotowanie na parze? Jeśli tak to moze polecisz jakiś przepis?
Kupujecie poduszkę klin?
MamaAdasia nie przeraża mnie to 1, 5 kg ale fakt że zbliżam się do magicznej granicy 15stu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH