Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmartea wrote:Kass ja właśnie wróciłam z Mothercare i widziałam śliczne kombinezony za 50 zł. A ceny prześlicznych ciuszków dla dziwci jak i dla mamusiek są tam teraz bardzo niskie. Pojechałam z zamiarem kupienia koszul do szpitala i staników do karmienia. Koszule były ładne za 30-50 zł(za dwie sztuki), a ceny biustonoszy do karmienia zaczynały się od 40 zł też za dwie sztuki. Niestety moich rozmiarów już nie było. Na pocieszenie znów Emilka dostała ubranka. Miałam już dla niej nic nie kupować, ale przy tak niskich cenach trudno się powstrzymać. I jeszcze nie dość, że przeceny to trzecia sztuka za grosz. I jak tu nie kupić?
Emartea ty z Wrocławia jesteś czy cie mylę jak tak to gdzie we Wrocławiu jest Mothercare
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze ja jeszcze mniej bo 92 a jutro wchodzę w 30 tydzienMadzik82 wrote:Gosiaczek najwazniejsze ze dzidzia zdrowa!
Ma mam 94cm w obwodzie
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
źle ze mną
wszystko mnie strasznie swędzi,pelno ran sobie przez to drapanie narobiłam, w dodatku chodze o kuli przez te bole po lewej stronie ledzwi bo ani na noge stanac nie moge co wam pisalam...a jeszcze 2 tygodnie temu tak dobrze sie czulam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:23
-
nick nieaktualnyMi ból pleców na szczęście trochę opuścił i właściwie pojawia się tylko jak dłużej leżę (zwłaszcza na plecach) i próbuje wstać. Ale pamiętam że lekarz zalecał mi basen, spacer, kąpiel w wodzie z solą lub siedzenie z poduszką podłożoną na wysokości odcinka lędźwiowego. W sumie stosowałam tylko spacery i jest lepiej. U mnie bóle pojawiły się po 2 tygodniach leżenia i jak w szybkim tempie przytyłam prawie 6 kilogramów. Jak zaczęłam normalnie funkcjonować a waga zaczeła wolniej przerastać pojawiła się poprawa.
Sarah nie wiem co Ci napisać. A co na to lekarze?
Emartea w krakowskim mothercare były już raczej pustki jak byłam w środę. Zazdroszczę więc
Madzik teraz w wielu miejscach są wyprzedaże. Smyk, Mothercare, Peppco, H&M i chyba też 5-10-15
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
juz probe robilam czy czasem nie na pomarancze bo akurat swedzialo po zjedzeniu w nocy, potem na kiwi ale tez wykluczylam bo dalej swedzi...wszyscy sie juz zastanawiaja czy nie na moje ukochane mleko ktore pije codziennie w postaci kakao lub z platkami...
15 mam wizyte i wszystko powiem bo mnie to wykancza juz, codziennie placze z bezsilnosci i bolu...
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo wam współczuję tych bóli. Sarah jeśli to jest rwa kulszowa, to nawet wiem co czujesz. Mi co prawda w ciąży się nie odzywa, ale przed często miewałam. I też nie mogłam na nogę stanąć. Straszne to jest i nie da się tego bólu niczym załagodzić. Mnie też od dwóch dni zaczęły swędzieć strasznie nogi. Drapię się jak głupia. W pon. mam wizytę więc zapytam czy robić te badania na cholestazę.
-
nick nieaktualny
-
Kass jak miedzy zebrami to chyba nic z dzieckiem. Tak wysoko by Cie nie bolalo. Teraz wszystkie narzady sa ucisniete i w innym miejscu. Ale skoro wody Ci nie odeszly, nie krwawisz, nie plamisz a dziecko sie rusza to chyba nic z ciaza. Chyba...
Po weekendzie dokulam sie na wyprzedaze. Ciuchy msm po synku ale chociaz na odbior ze szpitala malej cos nowego kupie
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyNa "pocieszenie" napisze Wam co powiedział dziś mój lekarz. Mianowicie że z każdym tygodniem będzie coraz gorzej i że coraz częściej będę pojawiać mi się jakieś bóle bo macica już jest spora a jeszcze się powiększy. Jego zdaniem ja na przykład i tak jestem w zaskakująco dobrej formie bo prawie nie narzekam i poruszam się z dużą lekkością jak na 8 miesiąc. A tak w ogóle to należy się cieszyć jeśli takie dolegliwości pojawiają się dopiero teraz a nie kilka miesięcy temu.
Po porodzie ponoć wszystko przechodzi jak ręką odjąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:47
Madzik82, gosiaczek31, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Mądzik w pierwszej chwili się przestraszyłam ale mala kopie wiec jestem spokojniejsza też mi się wydaje ze ona tak wysoko by nie kopala.
Scarlet jest glowkowo ułożona
Jej ja juz chce żeby było po porodzie te dwa miesiące będą chyba najgorsze
Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH