Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tova! Cześć Kochana. Nie jestem jedyną Marcową Mamuśką z Torunia
Fajnie, że wróciłaś i mam nadzieję, że będziesz często zaglądać!!!! Lubię panujący tu klimat. Mam nadzieję, że polubisz i Ty!
W weekend jest tu spokojnie, a w tygodniu pełno wizyt, więc jest co czytać
Witam też nowe Mamuśki które się ujawniły kilka stron wcześniej. Super, że Nas przybywa. Szkoda tylko, że niektóre mamy, które są na liście dopisane nie odzywają się i nie wiadomo co u nich w brzuszku słychać
Ja prawdę mówiąc nie zastanawiałam się jeszcze nad praniem ciuszków. Nie wiem co tam wybiorę.
Dziś kolejny dzień leżenia. Okropne to jest! Dupa mnie boli, kark mnie boli, plecy, ręce i nogi! Wszystkoooo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:19
Est, muminka83, Falon lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam to mleczko do prania z ciekawości - tak samo jak Kasia, ale mam zamiar po jego wykorzystaniu włączyć zwykły proszek z delikatnym płynem do płukania. U nas w grę wchodzi tylko proszek "E" bo Łukasz jest uczulony i tylko ten go "nie drapie"
Co do ochraniaczy to też pewnie kupię z pościelą i zostawie na późniejszy czasmuminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda lena współczuje Ci, ja mam problemy z plecami przy weekendach, gdzie dużo więcej śpię i leżakuje, więc nie wyobrażam sobie co by było, gdybym codziennie miała przykaz leżenia
A czy u Ciebie są dozwolone jakieś statyczne ćwiczenia na kręgosłup? np. skręty tułowia itp?
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Ja kupię w zestawie, który wybrałam, ale nie będę początkowo montować tego.
Moim zdaniem jest to trochę zbieranina roztoczy i kurzu.
No właśnie też mi się tak wydaje, dodatkowo na którymś z for belly dziewczyny pisały, że to ponoć niezdrowe dla dziecka? Mi się te całkiem kryte i tak nie podobają, szczególnie te z poduszek bo wydaje mi się, że dużo miejsca zabierają.
Co do leżenia to jak jeszcze nie kupiłaś poduszki rogala to to jest właśnie ten momentGdyby nie ona to bym już była totalny paralityk
Izoleccc - hehe, no widzisz, nawet na odległość zaszkodziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:26
-
Tova33 wrote:E tam...
Ja jestem rocznik 81 a już słyszałam z różnych stron teksty, że jestem za stara.
Głupoty gadają bo może zazdroszczą. Moja ciocia rodziła jak miała 42 lat - wzorowa ciąża, wzorowy poród, zdrowe dziecko.
Ważne jest to na ile się czujemy a nie ile mamy
Nam moja pasierbica już oświadczyła że nasz wiek to nie wiek na sex i robienie dzieci
Ona ma 18 lat ja 32 a mąż 45.... hihih
Mam nadzieję że doczekam czasu kiedy będzie mieć 30 lat i będę mogła jej powiedzieć że wiek 30 lat to wiek kiedy jest koniec wspaniałego dobrego sexubaassiia, Falon lubią tę wiadomość
-
Juuuuuhu wyszliśmy ze szpitala
!!
Witam serdecznie nowe mamusie
I zabieram się za czytanie postów bo prosto ze szpitala udałam się na roczek chrześniaka
baassiia, muminka83, Magda lena, Martita88, A.Kasia, d'nusia, Karka, Est, krówka_muffka, Kajola, Mietka 30:), Kate84, Lilou1984, Karolina@, domiii lubią tę wiadomość
Samuel
-
Lekarz mi powiedział tylko, żeby leżeć i nawet mycie ograniczyć do minimum... Nie powinnam nawet siedzieć, no ale przecież jeść muszę.... Nie zjem na leżąco
i ciekawe jak mam ograniczyć mycie się do minimum... po 3 luteinach dopochwowych dziennie czuję się klejąca i obślizgła
Bleee. Pierwsze co myślę rano i wieczorem to UMYĆ SIĘ!
Dziś pół dnia macica mi twardniała. Wrrrr. Pomimo nospy forte.
Rogala mam. Ale tylko w nocy w nim śpię, a w dzień odpoczywamy od siebie -
Pewnie większość wie, ale w Rossmannie jest teraz tydzen -50% na wszystkie tusze, kredki, cienie. W tamtym tygodniu było -50% na szminki i pomadki. Ja czekam bo pewnie za tydzień będzie na podkłady. Także fajny podkład będzie można za 20-30 zł kupić
Jedynie trzeba się pilnować i w 1 dzień promocji iść, bo w podkładach zaraz tych jasnych kolorów brakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:51
-
nick nieaktualnyMagda lena - Madziu a magnezu ile bierzesz? Ja przy 3x2 magnezu i 3x1 nospy forte rzadko mam już te twardnienia. No chyba, że się zdenerwuję to moment mi się stawia.
baassiia - kiedyś bym pewnie pierwsza gnała na tą promocję, ale odkąd jestem uziemiona to mi się kosmetyki nie zużywająA na pielęgnację też będą jakieś zniżki?
-
Dziewczyny, chwałl się, udało mi się dziś dorobić do sweterka również buciki.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4dd2e9b2705.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ef67b3e4af7.jpg
Jest to tak słodkie że siedzę i się bawię i przekladam i układam.
Jutro biorę się za kolejne sweterki teraz już w kolorkachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:00
A.Kasia, Est, Karka, Tova33, Vincent, Martita88, Renka88, Tunia.a, Kajola, Falon, Mietka 30:), Kate84, Lilou1984, TaRRa, Karolina@, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kasia całkiem fajne te ochraniacze, wcześniej takich nie widziałam. Ale w moim wybranym zetawie nie ma takiego - jest tradycyjny... A baldachimy kupujecie?
Muminka... W wieku 30 lat koniec dobrego seksu?! hahahahahhahahahahahahhahahaha.... Teraz to sie dopiero zaczyna, ale co tam taka nastolatka może wiedziećmuminka83 lubi tę wiadomość
-
dobry wieczór !!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/559f225b6312.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:05
ksanka, A.Kasia, Karka, Est, Vincent, Martita88, Renka88, krówka_muffka, Tunia.a, Gośśś, Kajola, Mania1718, Falon, domiii, Hannia123, Kate84, Lilou1984, Jacqueline, TaRRa, Karolina@, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Co do kosmetyków kolorowych to lubię MaryKay ale ponieważ swojego czasu kupowałam tam też kremy i inne kosmetyki np plyn do zmywania oczu, dla siebie, mamy i koleżanki. Więc zostałam..... Super konsultantka, z 1 klientka, ale dla 40%zniżki było warto. Teraz jednak wolę inne kosmetyki
-
Magda lena wrote:Tova! Cześć Kochana. Nie jestem jedyną Marcową Mamuśką z Torunia
Fajnie, że wróciłaś i mam nadzieję, że będziesz często zaglądać!!!! Lubię panujący tu klimat. Mam nadzieję, że polubisz i Ty!
W weekend jest tu spokojnie, a w tygodniu pełno wizyt, więc jest co czytać
Witam też nowe Mamuśki które się ujawniły kilka stron wcześniej. Super, że Nas przybywa. Szkoda tylko, że niektóre mamy, które są na liście dopisane nie odzywają się i nie wiadomo co u nich w brzuszku słychać
Ja prawdę mówiąc nie zastanawiałam się jeszcze nad praniem ciuszków. Nie wiem co tam wybiorę.
Dziś kolejny dzień leżenia. Okropne to jest! Dupa mnie boli, kark mnie boli, plecy, ręce i nogi! Wszystkoooo!
Chętnie bym tu pobyła ale naprawdę nadążyć za Wami to masakra jest...
Ale zagladam i będę zaglądac na pewno.
Ja nie leżę cały czas jak Ty ale juz mam mega problem z plecami... Dziś wierciłam sie całą noc i wstałam o 11:30...
A gdzie tu dalej...
Współczuję... -
Ksanka masz talent
Ja u siebie tych twardnień raczej nie widzę... czasami mam twardy brzuszek , ale to tak jak już mówiłam przez kłopoty z jelitami ..
Dziewczyny dziś moje dziecko postanowiło mi dać popalić. Tak mnie kopało, że zginałam się w pół i było mi aż słaboA pomyśleć , że 2 tygodnie temu marudziłam, że tak rzadko i delikatnie daje o sobie znać
ksanka, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Tova33 ja pierwsze chciałam, a potem się otrząsnęłam, że ja mam w pokoju skośny sufit w miejscu gdzie łóżeczko ma stać
także zrezygnowałam, a teraz w sumie się ciesze, bo już mi się to nie podoba
A.Kasia w tamtym roku (gdy była podobna promocja) chyba nie było na pielęgnacyjne kosmetykiale jak będę widzieć to dam znać, bo mi te promocje na maila przychodzą, więc miarę na bieżąco jestem