Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Muminka83 Ja potrzebowałam drugiego skierowania na połówkowe i na dodatek wyników z usg genetycznego a robiłam w tym samym miejscu.
Tunia.a My kupujemy Camarelo Sevilla Special collection ale jeszcze zastanawiamy się nad koloremWidziałam go na żywo i ze wszystkich wózków Camarelo ten mi przypadł najbardziej do gustu.
Olatychy ja też poproszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:28
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Dorka87 wrote:A zobacz na ich stronie najlepiej, kosz przydatny na różne rzeczy nie tylko na zakupy, jakis kocyk czy coś,ale też nie widzę w tym problemu
-
Kajola wrote:Hej
Tunia.a My kupujemy Camarelo Sevilla Special collection ale jeszcze zastanawiamy się nad koloremWidziałam go na żywo i ze wszystkich wózków Camarelo ten mi przypadł najbardziej do gustu.
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Dziewczyny, ostatnio zaobserwowałem dziwne ruchy u małej.
Takie wibracje jakby dziecko drzalo, takie ruchy jakby ktoś kijem po płocie przeleciał. Czy mam sie niepokoić, czy może też tak macie lub mialyscie
Kochana nasze dzieciaczki jeszcze nie mają w pełni rozwiniętego układu nerwowego, mózg się cały czas rozwija i powstają różne połączenia nerwowe dlatego czasami ruchy mogą być nieskoordynowane i możesz je odczuwać jako drgania. Jak się Miśko urodził to nawet w inkubatorze drgała mu czasem nóżka czy rączka, neurolodzy mi mówili, że to normalne. Nieraz nawet zdarza się dzieciom urodzonym w terminie bo układ nerwowy to skomplikowany system, który wymaga czasu aby się w pełni wykształcił.ksanka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Tunia.a wrote:Gdybym nie bała się zabrudzeń i wybierała z tej kolekcji to pewnie byłby to SE-24
Też mi się ten najbardziej podoba ale tylko gondolka bo spacerówka w tym kolorze już mniejJa myślę bardziej nad SE-23 ale boję się czy budka nie wyblaknie od słońca. Muszę się podpytać w sklepie o to
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Kajola wrote:Hej
Muminka83 Ja potrzebowałam drugiego skierowania na połówkowe i na dodatek wyników z usg genetycznego a robiłam w tym samym miejscu.
Olatychy ja też poproszę
kari7-16 MAŁPA o2.pl
Też robiłaś w Rudzie Śląskiej? -
Ale naskrobałyście przez te dwa dni, trochę Was podczytywałam z telefonu, bo inaczej to wieczór przy kompie by to doczytać
Przede wszystkim witam nowe mamy i czujcie się tu jak u siebieSame fajne "Kangurki" tutaj piszą, o czym świadczy zresztą niebagatelna ilość stron, które wyprodukowały
A. Kasiu jeśli chodzi o ochraniacz, to ja miałam od początku, ale w pierwszym okresie był bezużyteczny i w zasadzie na początku go odwijałam od strony mojego łóżka, by widzieć od razu dziecko bez wstawania z łóżka. A sen matki jest czujny i budziłam się nie raz na drobne westchnięcie czy poruszenie ciałkiem
Potem gdy dzieciątko zaczyna się wiercić był nieoceniony, bo amortyzował nieskoordynowane do końca ruchy w szczebelki.
I jeszcze chciałam się Wam pochwalić, że dziś po raz pierwszy w tej ciąży mój Maluszek miał czkawkę i to taką, że tatuś miał okazję rytmicznie poczuć podskoki synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:28
A.Kasia, ksanka, Est, *Beacik*, Kate84, Martita88, Karolina@, Mietka 30:), Izoleccc lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:hihihi okey
jutro tam zadzwonię i się upewnię czy dobrze mi świta czy źle mi się pamięta bo chyba tracę pamięć
To chyba będzie najlepszy pomysł
A z tą pamięcią to jest masakra teraz- przynajmniej u mnie. Mój M się śmieje ze mnie bo ciągle gadam i robię głupoty i o wszystkim zapominam
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
I mój brzuszek z 20 tygodnia, w tej codziennej gonitwie tydzień mi zajęło by przerzucić fotkę z aparatu do komputera
Następne za 2 tygodnie jak podrośniemy bardziej
[/URL]Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:28
Kajola, A.Kasia, ksanka, Gośśś, Vincent, Est, Karka, Lilou1984, Kate84, Mania1718, Jacqueline, Tova33, Kasia24, krówka_muffka, Martita88, Mietka 30:), Izoleccc lubią tę wiadomość