Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też jestem wiecznie rozkojarzona
A do tego zrobiłam się taka ciamajda, że się niemal o własne nogi potykam. Tyle herbat co ja ostatnio wylałam niosąc do salonu to przez całe życie mi się nie zdarzyło
Hannia123, Tova33, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie boli mnie krocze, tak jakbym miała zakwasy dziwne uczycie i nieprzyjemny bol
-
Muminka a robisz badania u doktor Walaszek-Gruszki? Ja robiłam u niej pierwsze badania, 18 robię drugiego trymestru i jestem ciekawa jak u niej z dokładnością i ile czasu poświęca, czy np bada szyjkę itp. Daj proszę znać po wizycie oczywiście jeżeli robisz badania u tej samej Pani Doktor
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Ksanka Kasia dobrze pisze o tych ruchach maluszkow, pamietam jak Amelka lezala w inkubatorze to tez czesto tak smiesznie sie przeciagala, albo nozka czy raczka jej drżała
ale dopytaj lekarza oczywiscie
Moj maly dzisiaj chyba znowu piruety cwiczyl w brzuchudoslownie caly bok mi podskakiwal od kopniakow
a w srode lezal glowkowo hehe wiec znowu sie przekrecil
ksanka lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
A. Kasiu ja mam za to większe pole do popisu z tym zaćmieniem ciążowym mózgu
W tym tygodniu wyszłam z małą z szatni na dwór w kapciach... Dobrze, że to moje dziecko jest w miarę ogarnięte i się zorientowała, że coś jest inaczej, bo jak nic dotuptałybyśmy w tych kapciach do domu
Magda lena, A.Kasia, Tova33, Martita88, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:Dziewczyny strasznie boli mnie krocze, tak jakbym miała zakwasy dziwne uczycie i nieprzyjemny bol
Nie wiem co Ci napisać, bo nie bardzo wiem jaki to rodzaj bólu, ale przychodzi mi do głowy, że może od rozciągających się wiązadeł macicy promieniuje ten ból. Nie przeforsowałaś się albo nie dźwigałaś dziś? -
nick nieaktualnyHannia123 - haha, no mi się nie zdarzyło bo ja niemalże wcale z domu nie wychodzę
Ale w poprzedniej ciąży wyszłam raz ze sklepu z koszem na zakupy
Pani mi szybko wszystko skasowała a ja zamiast przepakować się do reklamówki to sobie wyszłam z tym koszykiem i dobrze, że się w witrynie apteki zobaczyłam bo bym się wcale nie zorientowała
alinalii - też nie bardzo wiem co to za bólAle to w pachwinach Cię tak boli?
-
alinalii wrote:Dziewczyny strasznie boli mnie krocze, tak jakbym miała zakwasy dziwne uczycie i nieprzyjemny bol
Mnie tak dziwnie kulo i bolało to się okazało że grzyboslawMagda lena, Est, A.Kasia, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Est ja też na początku nie będę kładła dziecka w łóżeczku. Chcę kupić koszyk, ale zastanawiam się który:
http://3kiwi.pl/product-pol-39082-ALVI-KOSZYK-WIKLINOWY-BIRTHE-BIALY.html
http://pietrus.pl/oferta/kolyska-wiklinowa-82-48-zestaw-z-posciela-3-cz-i-materacem--ID356
Może pomożecie, który wybrać?
A co do karuzelek nad łóżeczkiem, czytałam, że można powiesić dziecku już koło 1 miesiąca, natomiast koło 5, 6 miesiąca jak dziecko zaczyna chwytać powinno się je zdejmować.
Witam nowe MarcówkiWciąż nas przybywa
-
Ej jestem do tylu o co kaman z tym grzyboslawem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:paola87 - ten drugi chyba lepszy bo ma wypełnienie w środku. A nie wiem czy znajdziesz materacyk pod wymiar, żeby Ci się do tego pierwszego pasował.
No i się tak waham między nimi... Ten drugi tak to ładny, ale jak na innych zdjęciach gdzieś w necie widziałam, to taka trochę koza, no i nie wiem jak one na żywo się prezentują, nie mogę się zdecydować... No i czy bez wypełnienia nie będzie trochę łyso wyglądało... -
nick nieaktualny