Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja wróciłam właśnie z wizyty u lekarza prowadzącego moją ciążę. Strasznie śmieszny gość Założył kartę ciąży, załatwił nam opiekę prenatalną i USG na NFZ w Luxmedzie, więc o USG już się nie muszę martwić. Mam zakaz jazdy rowerem i zakaz prowadzenia auta na dłuższych trasach oraz zalecenie oszczędzającego i niestresującego trybu życia (chyba musiałabym się teściowej z domu pozbyć aby było niestresująco...). Na bakterie w moczu mam brać urinal, na niska morfologię witaminy a na infekcję Lactovaginal 2x tyg. Ewentualny antybiotyk dopiero w 2 trymestrze. I mam zapowiedziane, że maksymalna waga na koniec ciaży nie może przekroczyć 63 kg Normalnie ginekolog-dietetyk
Love_life, Karolina@, Izoleccc, Magda lena, xpatiiix3, maskora lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka miała dużą torbiel. Ależ płakała. Ale była pod stałą kontrolą. Progesteron hamował dalszy jej rozwój i miała poród przez cesarkę i jej jednoczasowo wycięli torbiel.
Mi też łzy same płyną ze strachu walczyłam o tą ciążę 10 mcy i nie chce jej stracic przez niski progesteron -
nick nieaktualnySax przykro mi trzymaj się dzielnie....
A.Kasia to ile teraz ważysz?
Zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz widziałyscie i slyszalyscie serducha. Ja w pierwszej ciązy niestety nie zdążyłam a teraz wizyte mam dopiero za tydzien i zaczynają mnie przesladować myśli że tym razem też nie będe mogła zobaczyc ehh.
Kiedyś myslałam ze ciąża to light, a tu same stresy od początku -
A.Kasia wrote:Dziewczyny, ja wróciłam właśnie z wizyty u lekarza prowadzącego moją ciążę. Strasznie śmieszny gość Założył kartę ciąży, załatwił nam opiekę prenatalną i USG na NFZ w Luxmedzie, więc o USG już się nie muszę martwić. Mam zakaz jazdy rowerem i zakaz prowadzenia auta na dłuższych trasach oraz zalecenie oszczędzającego i niestresującego trybu życia (chyba musiałabym się teściowej z domu pozbyć aby było niestresująco...). Na bakterie w moczu mam brać urinal, na niska morfologię witaminy a na infekcję Lactovaginal 2x tyg. Ewentualny antybiotyk dopiero w 2 trymestrze. I mam zapowiedziane, że maksymalna waga na koniec ciaży nie może przekroczyć 63 kg Normalnie ginekolog-dietetyk
To super zatroszczyl się o wszystko
Co do teściowej to moja przyjeżdża za tydzień Boże daj mi cierpliwość do tej upierdliwej kobietyA.Kasia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomino* wrote:Sax przykro mi trzymaj się dzielnie....
A.Kasia to ile teraz ważysz?
Zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz widziałyscie i slyszalyscie serducha. Ja w pierwszej ciązy niestety nie zdążyłam a teraz wizyte mam dopiero za tydzien i zaczynają mnie przesladować myśli że tym razem też nie będe mogła zobaczyc ehh.
Kiedyś myslałam ze ciąża to light, a tu same stresy od początku
51,5 kg wyszło mi na wizycie ale byłam obżarta do granic możliwości a po drodze na wizytę wypiłam jeszcze shake w McDonaldzie Tak normalnie z rana koło 50 kg. Niczym się nie stresuj, ratuje nas tylko spokój -
saxatilia wrote:Dziękuję dziewczyny.
Pani doktor powiedziala ze lepiej bo na tym etapie znaczy to ze bylo bardzo chore.
Kiedys tu zajrze
Nie jedna z nas to usłyszała najważniejsze to się nie załamywać następnym razem się uda![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
saxatilia wrote:Zegnam sie z wami kochane. ..caluje.
Trzymaj się Kochana. Życzę Ci przede wszystkim dużo siły, żebyś przezwyciężyła te trudne chwile i owocnie zakończyła następny cykl starań. Wierzę, że w końcu Ci się uda.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
saxatilia nie potrafię sobię wyobrazić co czujesz:( tak mi przykro...