Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ale napisalyscie.
Ja muszę pochwalić się zjadłam dziś pół Rogala i więcej nie dałam rady tak mi słodycze nie idą.
Brawo dla ciąży.
Ja też jestem z Warszawy i planuję rodzic na Madalińskiego.
Chazanau już nie ma a ordynatorem położnictwa jest Gawlak. Bardzo miły i ciepły człowiek.
Co do samego podejścia do rodzajach to madalińskiego nie jest aż taka fabryka max 20 dzieci dziennie.
Co do warunków, położnictwo jest odnowione.
Porody preferują SN. I często zdarza się że jak kobieta nie ma siły to ja tną.
Zanim dadzą oxy, to zakładają balonik (cewnik foleya) na ruszenie szyjki.
Co do Chazana miał swoje przekonania.i trudno ale również zmienił szpital z powiatowego g.....enka na poważna klinikę.
Jeden z negatywnych elementów to czas oczekiwania na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 23:28
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Inflancka lub Żelazna ...Miałam ogólnie rodzic u siebie w mieście rodzinnym, ale jak pomyślę, że mam tam jechac z całym majdanem to szczerze nie widzę tego
musiałabym tez jechac wcześniej i mieszkać z rodzicami, co moze byc ciężkie dla obu stron
Kochana, mam dokładnie identyczna sytuację, też miałam rodzic w rodzinnym mieście, ale chyba zostanę w Wawie. U mnie chyba Inflanckad'nusia lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Myślałam że dziś będę jako pierwsza a tu niespodzianka
witam się z rana zaraz zacznę podróż do Olsztyna jedziemy na echo serduszka.. życzę wam Dziewczyny spokojnego dnia i wizytujacym powodzenia i radosnych nowin
. Gratuluję udanych wizyt i super wieści :*
baassiia, ryjkek, ksanka, Kasia24, Kajola, Kokaina, Est, Izoleccc, Andriel, krówka_muffka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
No niby mam ale nie będę chyba komuś na glowie siedzieć, moze bedzie cesarka to wtedy bym miała z banki ale noja lekarz nie robi cesarek jak się komuś podoba, pozyjemy zobaczymy, tamta ciaze przenosilam o tydzień a w tej nam miec pessar zdjęty w 36 tyg. NajwyEj moze chociaż do grojca dojade
Martita88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Coś na odstresowanie;d
Mój mąż się pyta : mogę skończyć do środka?
Ja: nie wiem..
On: A na marcowych mamusiach jak robią ?
hahaha;d
Hahaha - fajny mąż nie ma co
Mój ginekolog odradza, jak i w szkole rodzenia. W nasieniu mężczyzny znajdują się enzymy, które mogą powodować skurcze macicy. Wskazane ale od 38 tygodnia ciąży - wcześniej niekoniecznie. -
nick nieaktualnyKaarolina wrote:Myślałam że dziś będę jako pierwsza a tu niespodzianka
witam się z rana zaraz zacznę podróż do Olsztyna jedziemy na echo serduszka.. życzę wam Dziewczyny spokojnego dnia i wizytujacym powodzenia i radosnych nowin
. Gratuluję udanych wizyt i super wieści :*
Czemu masz echo ? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
witam się z pyszną owsiankądzisiaj piękny dzień świeci słońce
ryjkek, A.Kasia, Kokaina, Karolina@, Martita88, Love_life, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
A ja się witam pysznym rosołkiem.
Wczoraj sobie ugotowałam i dzisiaj opchnęłam na śniadanie.
U mnie słońca brak, ale przynajmniej nie pada.
Co do wyboru szpitala, to nie wiem, czy zauważyłyście - jak wejdziecie na forum - porody to tam są opinie o szpitalach w różnych miastach.
Magda lena powodzenia w szpitaluMam nadzieję, że nie zapomniałaś ładowarki do telefonu.
ksanka, d'nusia, Est, Kokaina, Love_life lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Karolina powodzenia na echo, czekamy na wieści :-*
Magdalena trzymam kciuki, żeby wszystko w szpitalu poszło po Twojej myśli
Kasia24 do wizyty dużo odpoczywaj. No i mam nadzieję, że lekarz nie zlekceważy takich bóli. Trzymam kciuki i czekamy na info po wizycie!
Dziewczyny ja niedługo na gimnastykę, później zakupy i dziś na obiad pierogi robię mam ochotę na słodko z truskawkami i serkiem ale dla M ruskie
Miłego dniaKasia24, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Vincent wrote:Hej dziewczyny,
Ciesze się, że dzisiaj już lepsze nastroje.
Mam pytanie odnośnie wanienki jaką kupujecie?
Kupowałyście stelaż do wanienki, mi się wydaje, że to jest niestabilne i jak dziecko podrośnie to się wywróci z tego.edyś, Vincent lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny życzę kolejnego szczęśliwego i nudnego dnia ciąży
Kasieńka. Na szczęście teraz droga z Radomia jest dobra. Tylko Janki są do d....
W najgorszym razie jak przyjedziesz do szpitala będziesz miała takie rozwarcie że nie będą mogli cie juz odesłać.
A kto jest twoja prowadząca?
Inna opcja będą ktg na madalińskiego, możesz też pogadać żeby cię spróbowali położyć na patologii jakby co.
Karolina wielki kciukasy za udane echo!
Magda lena - dawaj znać jak w szpitalu, mam nadzieję wspolspaczki będą mile i niedługo wrócisz do domku.
Kasia24 powodzenia na wizycie i napieraj na lekarza że cię boli! On nie jest tylko panice od usg. Ale również lekarzem.Kasia24 lubi tę wiadomość