Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorka87 wrote:Zdecydowanie Żelazna!
A nad jakimi sie zastanawiasz? Moja przyjaciółka jest położna i mam trochę informacji z jej punktu widzenia.musiałabym tez jechac wcześniej i mieszkać z rodzicami, co moze byc ciężkie dla obu stron
Kokaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Dobra dziewczyny z Warszawy- gdzie rodzicie? Bo jak czytam opinie z rodzic po ludzku to juz naprawdę wariuję. Nic nie umiem przy dziecku, boję się porodu i nie wiem który wybrać.
Ja żelazna lub inflancka a jak mnie odeślą z obu szpitali to urodzę na ulicyd'nusia, Kokaina lubią tę wiadomość
-
A.Kasia ślicznie wyglądasz, ja jestem ogromniejsza w brzuchu
też szukam takiego organizera, ale jeszcze nie znalazłam fajnego. Chodzę w tan sam sposób, ale musiałabyś widzieć jak się schylam lub ubieram skarpetki
Martka ja niestety nie wiem bo dopiero teraz mam dostać łaskawie opis połówkowych badań na wizycie,na prenatalne też czekałam miesiąc! Wrr
Kajola super wieści i naprawdę już też duża dzidziagratuluję
Vincent ja mam zamiar chyba następnego dnia po wyjściu ze szpitala tak myślę zależy w jakim będziemy stanie i w wodzie z kranu normalnie
Kateee faktycznie kiepsko skoro narzeczony taki za nią. Ale skoro już mieszka powinna pomagać tym bardziej w ciąży! Co z tego, że nie umie czas najwyższy się nauczyć!
Kasia24 co u Ciebie? Jak się czujesz? Po kąpieli znów pojawiły się bóle?
Malina super, że dołączyłas Witamysuper, że z Gdańska, ja też już prawie z Gdańska, po porodzie w Poznaniu przeprowadzimy się tutaj do M:-D
Cieszę się, że synek tak walczył i dziś już jest z Wami taki duży chłopak
Vira ja mam dokładnie to samo przytyłam tylko 3kg ale czuję jak mi ciężko, nawet się schylić, siedzieć za długo, tu ucisk tam ucisk.
A mnie w tym roku ominęły rogale bo jestem w Gdańsku
Ja też od 5tc na L4 i wciąż w biegu prawie, czasu na nudę narazie nie mam
Magdalena ja nie mam, hmmm Może to przez ciemniejsza karnacje? Albo dlatego że piersi dużo nie urosły?
Baassiia ja narazie żadnych rozstępów, co dzień sobie obiecuję że będę się smarować dwa razy dziennie, rano bio Oil a wieczorem pharmaceris taaa jak się smaruje raz na dwa dni to jest dobrze
Ja tam pomijam kłótnie w postach po prostu
Kurde Jagood wciąż się nie odzywa, a miała taką ciężką sytuację. Jakoś często myślę co u niej?Kajola lubi tę wiadomość
-
Gośśś wrote:Basia ale chyba na tym polega forum, ze kazdy moze swoje zdanie napisac? I obojetnie czy to jest taki temat, czy o rozstepach, pieluchach, rozkach, kolyskach itp itd...
Mi też w mojej prośbie chodziło o historie z poza Naszego grona i tak też zaznaczyłam. Codziennie opisujemy tu nasze ciążowe problemy i mi osobiście zawsze tu ktoś pomoże i pocieszy. Nikt mi nigdy nie odpisał, żebym już nie pisała np o moich bakteriach w moczu, bo go stresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:47
Est, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
hej:) ja mam mega brodawy... żyłki tylko trochę, rozstępów na szczęście jeszcze nie mam, smaruję się raz dziennie, czasem zapomnę... Mam teraz tą oliwkę z Rossmanna za 1gr, ale nigdy więcej, już wiem czemu nienawidzę oliwek:/ Co do pieluch tetrowych, dostaliśmy ze 2 chyba kolorowe, kilka mam flanelowych kolorowych, też skądś, sama kupię z 10 tetrowych białych
Ja kupuję takie rzeczy niedługo od tych sprzedawców
http://allegro.pl/baby-love-falbana-ozdobna-do-wszystkich-kolekcji-i5390644584.html
http://allegro.pl/komplet-minky-kocyk-75x100-podusia-30x40-wzory-i5086973882.html
http://allegro.pl/rozek-becik-minky-dwustronny-75x75-cm-duzo-wzorow-i5106308863.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:52
Vincent, She86 lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:Danusia jak ostatnio byłam u mamy to się takich rzeczy nasłuchałam o porodówce w Białej że ho ho ho... że rzeźnia, nikt się nie interesuje, że dziewczyny same sobie zostawione. Nie wiem czy to prawda.
mam znajomą położną ale chyba nie zaryzykuję i juz nastawiam się rodzic na miejscu
-
d'nusia wrote:Inflancka lub Żelazna ...Miałam ogólnie rodzic u siebie w mieście rodzinnym, ale jak pomyślę, że mam tam jechac z całym majdanem to szczerze nie widzę tego
musiałabym tez jechac wcześniej i mieszkać z rodzicami, co moze byc ciężkie dla obu stron
d'nusia lubi tę wiadomość
-
Karka zakochana jestem w tych kompletach minky
Dziewczyny a w Polsce w sklepach dziecięcych takie zestawy są dostępne od ręki? Brat za tydzień jedzie do Polski i zastanawiam się czy by mi nie kupił przy okazji. I dodatkowo chciałabym rożek
[/link]
-
Dzięki
są to rzeczy od sprzedawców z mojej Częstochowy, więc na przesyłce zaoszczędzę
Kocyk grubszy wybrałam + podusię z fioletem i gwiazdkami, będzie na zimy też, falbana fiolet, rożek jeszcze nie wiem czy też w fiolety pójść, ale chcę też drugi kupić już tańszy
A co do ochraniacza na łóżeczko to ten od nich jest drogi i za gruby, szukam waśnie cieńszego w fiolecie. A i skorzystam z polecenia którejś z dziewczyn sprzedawca magmaris - http://allegro.pl/bobas-puszysty-kocyk-z-mikrofibry-76x102-wzory-i5770555669.html - zielony kocyk z króliczkiem mi się spodobał
-
Mania1718 wrote:Karka zakochana jestem w tych kompletach minky
Dziewczyny a w Polsce w sklepach dziecięcych takie zestawy są dostępne od ręki? Brat za tydzień jedzie do Polski i zastanawiam się czy by mi nie kupił przy okazji. I dodatkowo chciałabym rożek
Są na pewnoTylko trzeba poszukać i żeby cena była do przyjęcia w miarę
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Coś na odstresowanie;d
Mój mąż się pyta : mogę skończyć do środka?
Ja: nie wiem..
On: A na marcowych mamusiach jak robią ?
hahaha;dKarka, Mania1718, Magda lena, ksanka, Martita88, RudyTygrysek, Gośśś, d'nusia, kateee, Kokaina, A.Kasia, anie93lica, Lilou1984, Andriel, skowroneczka87, Kate84, Kajola, kleo2426, Hannia123, Karolina@, TaRRa, Love_life, Izoleccc, Mietka 30:), darra991, noelka, Tova33, krówka_muffka, 26Asia lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka