Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
*Beacik* wrote:No właśnie u mnie są 2 komisy więc muszę też tam zajrzeć. W jednym z nich swego czasu mieli taki: https://www.facebook.com/KomisSklepArtDzieciecychBOBAS/photos/pb.335547786565968.-2207520000.1447327034./828452107275531/?type=3&theater
jak zobaczyłam ten kolor to normalnie zakochałam się od pierwszego wejrzenia
No widziszBardzo fajny , taki kolorowy
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
*Beacik* wrote:Hej dziewczyny. Ja wczoraj dostałam od znajomej która urodziła parę miesięcy temu propozycję takiego wózka : http://allegro.pl/mikrus-spacerowka-od-0-3-lat-pl-speed-biala-rama-i5681904485.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton
Co o nim sądzicie?
http://allegro.pl/mikrus-wozek-gleb-spacer-stars-3w1-promocja-i5616659861.htmlTova33 lubi tę wiadomość
-
Ja mam część kuchni w bieli, otwierane na dotyk, a śladów paluchów i tak nie widać za bardzo, a raz na tydzień wycieram suchą szmatką i wszystko znika
A część mebli mam w takim odcieniu drewna, że kompletnie żadnego brudu na nim nie widać
No a płyta czarna, no niestety, trzeba się jej poświęcić, a i tak najczęściej bez efektu
Mam jeszcze biały blat, który jest najbardziej wymagający
Człowiek uczy się na błędach
-
Zakupy mojej teściowej :
Czyż nie słodkie?
A.Kasia, ryjkek, Karolina@, Malina81, Est, Love_life, ksanka, Mietka 30:), Renka88, Kate84, Andriel, Mania1718, Karka, RudyTygrysek, Lilou1984, 26Asia lubią tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Wiewiórka przesłodkie
Dziewczyny a co sądzicie o jakości ciuszków w sklepie Pepco? Są tam czasami fajne ciuszki w tanich cenach, ale słyszałam, że jakość marna.
Pepco nie ma jakości jakiejś takiej najlepszej jak h&m czy inna firma ale mają sliczne i tanie ciuchy -
dziewczyny a ja z innej beczki...
otóż chciałabym Was bardzo prosić o pomoc dla schroniska w Korabiewicach
myślę ze te kilka złotych dla Nas to nie majątek, a biednym zwierzaką uratuje zycie , schronisko zbiera na odbudowe boksów przed zimną dla zwierzaczków,
PROSZĘ Was o pomoc , w miarę możliwości finansowej proszę zakupcie charytatywny kalendarz na rok 2016 , wszystkie pieniążki zostaną przeznaczone na odbudowe boksów ,
tutaj link na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24784633
gdyby kwota 20 kilku złotych byłaby zbyt duża, to proszę
o zakup karmy dla piesków za 4zł !!!! również na aukcji dostępny
ryjkek, Kasmira, TaRRa, ksanka lubią tę wiadomość
-
Ja również w kąciku dla dziecka wszystkie mebelki będę miała białe. Tak jak dziewczyny - odradzam czarne meble. Miałam biurko w kolorze czarnym i to było przekleństwo! Codziennie zanim siadłam do niego musiałam go przecierać, bo nie umiałam patrzeć na ten kurz. Faktycznie najlepiej sprawdzają się meble w kolorach brązu. Mam takie meble w salonie i przecieram je co tydzień, czasami nawet zapomnę i nie rzuca się kurz w oczy
W ogóle już postanowiłam (a mąż zaakceptował), że sypialnia wraz z kącikiem dla małego będzie w kolorze szaro żółtym -
alinalii wrote:dziewczyny a ja z innej beczki...
otóż chciałabym Was bardzo prosić o pomoc dla schroniska w Korabiewicach
myślę ze te kilka złotych dla Nas to nie majątek, a biednym zwierzaką uratuje zycie , schronisko zbiera na odbudowe boksów przed zimną dla zwierzaczków,
PROSZĘ Was o pomoc , w miarę możliwości finansowej proszę zakupcie charytatywny kalendarz na rok 2016 , wszystkie pieniążki zostaną przeznaczone na odbudowe boksów ,
tutaj link na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24784633
gdyby kwota 20 kilku złotych byłaby zbyt duża, to proszę
o zakup karmy dla piesków za 4zł !!!! również na aukcji dostępny
Fajna akcjaKiedyś często przekazywałam pieniążki na takie cele. Odkąd jestem w ciąży trochę spasowałam. Podobają mi się koszulki i torba. Jak przyjdzie narzeczony to na pewno coś kupię. Nie mam konta na allegro
alinalii lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już nie mogę z tym moim dzieckiem ;( od samego rana wciska mi te swoje łapki w szyjkę, aż ciężko to wytrzymać
Już mam schizy, że mi się przez to pęcherz wpukli ;( Ani obiadu zrobić ani nic bo aż się boję wstawać. Czy ktoś jeszcze ma tak nisko umiejscowionego szkraba czy tylko mój taki łobuz niedobry?
-
Dzień dobry Kobitki,
Wczoraj do Was dołączyłam, napisalam parę słów o swojej pierwszej ciąży a tu taka burza. Przepraszam, nawet nie wpadłam na myśl, że moze mieć to takie konsekwencje. Moja historia skończyła się szczęsliwie, ale jednego jestem pewna że wszystko jest "zapisane u góry" i czasem niestety nie mamy na to wpływu. Wypada iść do przodu dalej:)
Dziś byłam na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Mała i kameralna. Także jestem zadowolona. Mam pytanie kobitki, w jakich ilościach zakupujecie ubranka dla dzieciaczków? Ja co prawda 10 lat temu urodziłam synka i to jesienią wiec mogę juz zapomnieć. Wszystkie ubranka mam juz oddane.
Kupilam parę spiochow bawełnianych w neutralnych kolorach na 62 cm, body kilka sztuk z krótkim i długim rękawkiem ( po 3 sztuki), 3 czapeczki bawełnianie i jedną z polaru.
Jeśli któraś z Was znajdzie chwilkę i ma doświadczenie w tej materii ile zakupić i jakich elementów niemowlęcych ubranek dla dzieciaczka ( zwłaszcza chodzi o rozmiarówkę) ktore ma przyjść na świat pod koniec marca bylaby wdzięczna. Z synkiem mialam dużo, za dużo ubranek , część w spadku po innych dzieciach. Obecnie wszystko muszę zakupić od podstaw gdyż malutkich dzieciaczków w okolicy brakWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:40