Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:Ja z polowkowych mam lozysko st 0??? Takze w ogole nie wiem co o tym myslec.
Od 2 dni zrobil mi sie niestety ucisk na zoladek i co nie zjem, to jakbym wciagnela pizze i popila 1l colu:/ zaparc niby nie mam, eh:/ dodatkowo dzis pibolewajacy ucisk po prawej stronie zeber. Chyba przez ten moj maly brzuch wszystko tam sie zgniata:/
O stopień to znaczy, że łożysko jest młode i wszystko z nim okCo do żołądka i żeber to pewnie dzieciaczek sobie taką pozycje przyjął, że Ci uciska
-
Basia ja miałam straszny ból żebra po prawej i musialam środki przeciwbólowe brać bo nie wyrabialam.byłam tez na pogotowiu bo myslalam ze cos nie tak bo ilez mozna. Lekarz powiedzial ze wszystko sie tam rozciaga I żebra też jeśli dobrze ja zrozumiałam
teraz jakoś mi przeszło ale pomagało mi zawsze jak podnosilam wyprostowane ręce do góry jakbyś chciała czegoś dosięgnąć i rozciagaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:09
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Ehh widzę że z seksem mamy bardzo podobnie. Mnie paraliżuje strach, jeszcze jak się dowiedziałam że mała jest glowkowo położona. W ogóle też nie czuje popędu żadnego. Szkoda mi mojego Męża strasznie. Bo zawsze każda próba z mojej strony kończy się łzami że mi nie wychodzi, że nie daje rady. Chyba to blokada też psychiczna ogromna w moim przypadku. Mimo że w 1trymestrze mogłam się kochać codziennie po kilka razy, taki miałam popęd. A teraz wszystko klaplo. znajduje inne sposoby zadowolenia męża ale chyba oboje się męczymy bo mimo moich starań powtarza mi żebym się nie zmuszała itd
. Zaraz mnie przytula i całuje i głaszcze ale czuje się taka zdołowana.
Love_life lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Dziewczyny ja właśnie skomponowałam moją listę wyprawkową i jest tego masssssaaaa
Tak jeszcze z innej beczki co do chorobowego, ja poprzednie dwa zwolnienia zanosiłam szefowej do sklepu, czy mogę sama wysłać je do zusu? Bo ona z tym i tak idzie do swojej ksiegowej, potem wysylaja do zusu. Chyba samemu mozna co?
Nie. Musisz dostarczyć do pracodawcy. Chyba, że jesteś na działalności. -
Cześć
Oj Dziewczyny, same nie zdajecie sobie sprawy jak długo "znam" Was i Wasze historie, śledzę forum od samego początku można liczyć , że od 1 sierpnia (o ciąży wiem od 24 lipca), "jestem" z Wami każdego dnia, gorzej jak pominę dzień (bo dwóch chyba mi się jeszcze nie zdarzyło) to muszę nadrabiać... czasem nie mało
Pamiętam historię Anny z osą i przyglądaniem się jej przez lornetkę, uwielbiam Cię od tamtej pory i po każdym kolejnym Twoim wpisie na tym forum jesteś mega pozytywną osóbkąNie wiem jak wiele jest jeszcze dziewczyn czytających Was tak jak ja, ale domyślam się, że są .. Pozdrawiam je wszystkie
Trochę o mnie: 7 cykli starań z CLO, stwierdzone Pcos, więc wydaje mi się , że i tak szybko się udało, a dodam jeszcze, że raz a porządnie , bo w brzuszku mam 2 szkraby integruje się więc w tej sytuacji z Kasią i zdrowo zazdroszczę parki
nie wiem czy anna druga bliźniacza mama jeszcze tu zagląda, ale chyba po jakimś incydencie niestety nie, a szkoda..., i oczywiście roletka
u mnie prawdopodobnie będą to chłopaki (we wtorek wizyta połówkowa u gina) wtedy pewnie mi potwierdzi
Mimo starań na początku byłam mocno przerażona , na tę chwile nie mogę się doczekać roku 2016
Długo zbierałam się żeby do was napisać zawsze miałam w myślach tyyyle rzeczy, a w tym momencie wszystko umknęło, przyjdzie z czasem
Domiii jeśli można proszę o wpisanie na listę wg OM z terminem 29 marzec - Bliźnięta
Pozdrawiam Was wszystkie i lubię Wasz klimat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 19:27
Dorka87, A.Kasia, ryjkek, d'nusia, baassiia, domiii, muminka83, Vira, Mania1718, Gośśś, Est, RudyTygrysek, Karolina@, Vincent, Kasia24, Renka88, paola87, kateee, Hannia123, M+M+?, skowroneczka87, Martita88, Love_life, Izoleccc, Andriel, Magda lena, Lilou1984, Mietka 30:), Karka, She86, Kajola, Tunia.a, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfoxica - Gratuluję dwóch maluszków pod sercem, niech nam zdrowo rosną łobuziaki
Fajnie, że w końcu zdecydowałaś się odezwać! Dzięki za przypomnienie historii z osą, no aż się zaśmiałam w głos na to wspomnienie
muminka83, foxica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
foxica !!!! WITAMY CIE SERDECZNIE !!!!!
foxica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
foxica fajnie, że jesteś! no i w sumie to długo wytrzymałaś czytając nas cichaczem
dopisałam do listy
d'nusia jakie ładne zdjęciew sensie Ty
Helen cudowna wiadomość!!! gratulacje KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:42
d'nusia, foxica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeśli chodzi o wyprawkę to kupuję kupuję kupuję i końca nie widać!
, a wszystko jeszcze x2 , bo nie ma u mnie za bardzo od kogo czerpać z tego dobrobytu, prawie wszystko nowe, a zakup wózka podwójnego ... szkoda nawet mówić będzie nie lada wyzwanie, także zazdroszczę jak piszecie sobie tutaj o takim i śmakim modelu czy kolorze, macie w czym przebierać oczywiście cen wózków też to dotyczy , a czy ty Kasia24 lub roletko masz już wózek dla swoich maluchów ?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to mnie trochę pocieszyłyście, że nie jestem z tym sama i, że nie tylko mój M cierpi
no właśnie A.Kasia
Ja się tego boję skoro teraz mi się nie chce to co będzie po porodzie i z maluszkiem?! A do tego to u nas ani seks, ani inne igraszki, żeby zaspokoić M bo na nic nie mam ochotyale ze mnie egoistka!
Helen super wiadomość, gratuluję i spokojnej ciąży aż do rozwiązania
Niecierpliwia jak bym słyszała M, też mu mówię że przecież masz swoje potrzeby a on ale jak Ty masz się zmuszać to nie chce... No fakt nie jest to jakiś szał czy spontan jak przed ciążą. Eh nie no musze choć te inne sposoby czasem wykorzystać, no choć raz na tydzień
Love Life normalnie szacun,codziennie podziwiam! Gdyby M tak miał choć przez tydzień to chyba by mnie na rękach nosiłchyba mnie zmobilizowałyście! Zobaczymy co będzie wieczorem
czy już mobilizacja nie zniknie
Jusiakp sama możesz jeśli wpierw Tobie firma wpisze i podbije na odwrocie co trzeba, ja tak robię.
Vira ja nadal ambitnie myślę, że do porodu też sama się ogole!
Foxica super, że w końcu się odezwałaś! Powiem Tobie, że twarda jesteś że tak długo wytrzymałaś tylko czytającgratuluję podwójnego szczęścia! Historia z osą Hihi
foxica, Love_life lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:foxica fajnie, że jesteś! no i w sumie to długo wytrzymałaś czytając nas cichaczem
dopisałam do listy
bardzo długo , chyba nawet Za długo!aż śmieję się do laptopa po Waszym przywitaniu, bardzo mi miło, tym bardziej śmiesznie , bo tak jak wspominałam ja was znam, a teraz dopiero się ujawniłam i daję poznać siebie, a tu tyle serdeczności mimo , że wy już mocno zżyte ze sobą, też wiem , że ciężko już sie wbić w towarzystwo
M już tysiąc razy mi mówił żebym do Was dołączyła (tak tak on tez wie o was nie jedno ;-P )
a jeszcze jedno mieszkam w Piasecznie wiem , że Anielica też i jeszcze jedna dziewczyna , ale niestety nie pamiętam która, a pochodzę z oddalonej o 60 km stąd małej miejscowości.
Czy któraś z Was planuje zakup termometru na podczerwień ?? (w lidlu ma być od jutra)Est lubi tę wiadomość