Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Ja, jak się golę pomiędzy nogami (choć teraz robię to już na wyczucie) to zawsze mąż wpadnie do łazienki z pytaniem czy mi pomóc (w łazience nie mamy zamka, taki wymysł mojego męża:D ). Już mu powiedziałam, że ma pomyśleć nad lusterkiem pod prysznic, które nie ma prawa zaparować
No właśnie a jak to jest - powinnyśmy się golić czy nie ? Są różne szkoły. Jedni piszą, że włosy łonowe kumulują bakterie, inni wręcz przeciwnie. Pytałyście o to ginekologa? -
nick nieaktualnyVira wrote:No właśnie a jak to jest - powinnyśmy się golić czy nie ? Są różne szkoły. Jedni piszą, że włosy łonowe kumulują bakterie, inni wręcz przeciwnie. Pytałyście o to ginekologa?
Ale o co tu pytaćDo głowy mi by nie przyszło, żeby przestać usuwać nadmierne owłosienie z okolic intymnych. Tym bardziej w okresie wzmożonej wydzieliny z pochwy, stosowania tych wszystkich globułek itp. Na zero się nie golę ale jak dla mnie nadmiar owłosienia jest dużo bardziej niehigieniczny niż jego brak. To tak samo jak z myciem - częste mycie nie jest zalecane no ale chyba całkiem nie przestaniesz się tam podmywać co nie?
Wydaje mi się to tak oczywiste, że nawet wstydziłabym się ginka o coś takiego zapytaćkateee, Love_life, muminka83, baassiia, Hannia123, domiii lubią tę wiadomość
-
To ja też wklejam brzuch
<ciach>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:24
A.Kasia, kateee, M+M+?, Love_life, Kate84, Karolina@, Mania1718, muminka83, RudyTygrysek, Jacqueline, d'nusia, alinalii, Gośśś, Kasia24, baassiia, Hannia123, Vincent, domiii, Martita88, Mietka 30:), Lilou1984, Izoleccc, Andriel lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie, ale jestem wsrod aniołkowych mam na pierwszej stronie, na dole. Skończyło się u mnie pustym jajem płodowym, 2cykle później zaszłam w ciążę i powoli kończę Itrymestr.
Weszłam szybko się pochwalić i zyczyć wam dalszej spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :*Vira, Love_life, Karolina@, Mania1718, muminka83, Dorka87, krówka_muffka, Est, ryjkek, Renka88, RudyTygrysek, Jacqueline, d'nusia, alinalii, M+M+?, Gośśś, Kasia24, baassiia, Hannia123, kateee, polin, Vincent, domiii, Robaczek89, Martita88, paola87, perła ziemi, skowroneczka87, Mietka 30:), Lilou1984, Izoleccc, Madzialena90, Andriel, Magda lena, She86, Karka, Kajola, Tunia.a, 26Asia lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze się gole, tzn od kiedy pamiętam że dojrzałam do tego, gina nie pytałam nigdy ale nie wyobrażam sobie tego nie robić
choć ostatnio trochę się zapuściłam i miałam co robić dwa dni temu
Ja też mam dziś lenia jakiegoś, dobrze że wczoraj pierogów narobiłam na dwa dni! Choć jestem już po 3km spacerze. Co do ćwiczeń, ja chodzę na gimnastykę minimum 2 razy w tygodniu, jak się uda to 3 ale i tak widzę, że też u mnie cellulit się pojawił eh
Dziewczyny te, które mogą oczywiście jak u Was jest z seksem albo z chęcią? No ja zupełnie nie mam ochoty, żal mi M choć nie mówi kompletnie nic ale my już półtora miesiąca nic...co dzień gdy jest w pracy obiecuję sobie, że dziś już się zmobilizuje a popołudniu i wieczorem boli mnie brzuch i ostatnie o czym myślę to figle...
Love_life, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie, ale jestem wsrod aniołkowych mam na pierwszej stronie, na dole. Skończyło się u mnie pustym jajem płodowym, 2cykle później zaszłam w ciążę i powoli kończę Itrymestr.
Weszłam szybko się pochwalić i zyczyć wam dalszej spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :*
Super. Gratuluje Dbaj o siebie i maleństwo i napisz od czasu do czasu co u Ciebie i jak się miewacieHelen, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:No właśnie a jak to jest - powinnyśmy się golić czy nie ? Są różne szkoły. Jedni piszą, że włosy łonowe kumulują bakterie, inni wręcz przeciwnie. Pytałyście o to ginekologa?
Wydaje mi się, że jest to kwestia wygody i poczucia komfortu/dyskomfortu. Ja bym się włochata nie rozłożyła przed lekarzem. Poza tym nie lubię być owłosiona, denerwuje mnie to. Golę się średnio raz w tygodniu.Love_life lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie, ale jestem wsrod aniołkowych mam na pierwszej stronie, na dole. Skończyło się u mnie pustym jajem płodowym, 2cykle później zaszłam w ciążę i powoli kończę Itrymestr.
Weszłam szybko się pochwalić i zyczyć wam dalszej spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :*
Super wiadomości kochana!!!gratulacje i szczęśliwego rozwiązaniaHelen lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Widzę że my niewiele urośliśmy przez ostatnie 4 tygodnie
Zważywszy że wyjściowo i tak duża jestem, to uważam że tragedii nie maMania1718, Karolina@, A.Kasia, muminka83, Est, krówka_muffka, Jacqueline, d'nusia, alinalii, M+M+?, Gośśś, Kasia24, baassiia, Hannia123, kateee, Kate84, Vincent, Renka88, perła ziemi, Mietka 30:), Izoleccc, Andriel, Karka, Kajola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Ja zawsze się gole, tzn od kiedy pamiętam że dojrzałam do tego, gina nie pytałam nigdy ale nie wyobrażam sobie tego nie robić
Ja też mam dziś lenia jakiegoś, dobrze że wczoraj pierogów narobiłam na dwa dni! Choć jestem już po 3km spacerze. Co do ćwiczeń, ja chodzę na gimnastykę minimum 2 razy w tygodniu, jak się uda to 3 ale i tak widzę, że też u mnie cellulit się pojawił eh
Dziewczyny te, które mogą oczywiście jak u Was jest z seksem albo z chęcią? No ja zupełnie nie mam ochoty, żal mi M choć nie mówi kompletnie nic ale my już półtora miesiąca nic...co dzień gdy jest w pracy obiecuję sobie, że dziś już się zmobilizuje a popołudniu i wieczorem boli mnie brzuch i ostatnie o czym myślę to figle...
U mnie niemal identycznie, dochodzi jeszcze strach mojego męża czy na pewno powinniśmy etc bo go ginekolog nastraszył -
Vira wrote:No właśnie a jak to jest - powinnyśmy się golić czy nie ? Są różne szkoły. Jedni piszą, że włosy łonowe kumulują bakterie, inni wręcz przeciwnie. Pytałyście o to ginekologa?
Wiesz jak byłam nastolatką nie goliłam się ale od momentu jak skończyłam 19 lat nie wyobrażam sobie tego. Muszę. Lepiej się czuję i bardziej higienicznie. Jak to mówię mam wrażenie że wtedy nie śmierdzi :p -
Helen wrote:czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie, ale jestem wsrod aniołkowych mam na pierwszej stronie, na dole. Skończyło się u mnie pustym jajem płodowym, 2cykle później zaszłam w ciążę i powoli kończę Itrymestr.
Helen - super, że się odezwałaś. Dużo zdrówka i pomyślnościHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelen - Helen, tak się cieszę! Wspaniale! Życzę Ci z całego serca spokojnej, bezproblemowej ciąży
Wpadaj czasem i pisz co u Was
Nasze marcowe aniołkowe mamy są nadal częścią tego forum :*
Est - super brzuszekI fajowe spodnie, to z HM?
MeAmerie - jaki fajny okrąglaczek
Co do cellulitu to cieszmy się, że rodzimy w marcuDo wiosny będziemy już laski pierwsza klasa
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Kate84 wrote:Ja zawsze się gole, tzn od kiedy pamiętam że dojrzałam do tego, gina nie pytałam nigdy ale nie wyobrażam sobie tego nie robić